Forum Polityczne [1172]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • JS

>Gamsider_ napisał
    >Ech, dalej nie łapiesz o co mi chodzi, a nie chce mi się
    >tłumaczyć.

Dobra, nie chrzań:)

>Wesołych Świąt.

Wesołych Świąt!
  • Anonim

przykro że tak jest ale żadne społeczeństwo nie wytrzyma bez kobiet wolnych obyczajów.(po świętach więc można nawijać bez zgorszenia) i pamiętaj drogi kolego że na zdrowe jednostki i rodziny o których wspomniałem przypadają też nie zdrowe.
  • Gamsider_

A można wiedzieć, w związku z czym to napisałeś?

I nie znam żadnych kobiet "wolnych obyczajów" :)
  • Anonim

no w związku dyskusji 2 strony temu.
    że nie znasz-to w związku z czym to napisałeś?
  • Gamsider_

W związku z brakiem takiego związku dwóch słów (nie wiem, jak to się profesjnalnie nazywa) jak kobieta "wolnych obyczajów". Jest kobieta "lekkich obyczajów" :)

A jak wracasz do dyskusji sprzed dwóch stron, to przynajmniej jakiś cytat daj albo napisz, że Cię naszło na odgrzebywanie starego wątku, przecież tu zawsze off-topy są takie, że ciężko się połapać :>
  • Anonim

i taka formuła"lekkich" i taka "wolnych" są poprawne,choć to 1 faktycznie jest bardziej popularne.
  • Anonim

Ciekawe co rozumiecie pod pojęciem "kobieta lekkich ( tudzież wolnych, nie robi mi różnicy, z wolnymi chyba się kiedyś też spotkałam, w sensie z wyrażeniem) obyczajów". :P
  • Anonim

prostytutki
  • Camilo Loco

Frytki. :]
  • Gamsider_

Słodkie aniołki :>

Tak, nie powinienem, ale nie mogłem :P
  • Camilo Loco

Co do dalszych losów tego łajdactwa nie mam złudzeń. Wymaganą większość się skleci i pewnie nie będzie to wymagało takich wydatków jakie w Grodnie musiał ponieść Jakub Sievers. W końcu dewiza PO to „Maul halten und weiter dienen” zaś LiD bez jakiegoś Wielkiego Brata czuje się jak zagubione dziecko we mgle. A co się tyczy moich wcześniejszych porównań PSL do agencji towarzyskiej, jeden z moich kolegów zwrócił mi uwagę na niestosowność tej metafory. Poinformował mnie że niektóre panie „agentki” nie akceptują seksu analnego i nie jest to kwestia wysokości dopłaty. Zatem jeżeli panie te poczuły się urażone porównaniem z PSL, muszę je z tego miejsca uroczyście przeprosić.

http://antysocjal.blog.onet.pl/

:]
  • Lypa

>Masza. napisała:
    >Ciekawe co rozumiecie pod pojęciem "kobieta lekkich (
    >tudzież wolnych, nie robi mi różnicy, z wolnymi chyba
    >się kiedyś też spotkałam, w sensie z wyrażeniem)
    >obyczajów". :P

>M. F. Camillus ® napisał
    >Frytki. :]

Buahahaha, kobiety wyzwolone. xD
| |

Zapraszamy do dyskusji na temat bieżących wydarzeń "w wielkim świecie", małym też. Forum Pol...

Fotki

Miejsca grona (0)