-
JS
>Gamsider_ napisał
>Ech, dalej nie łapiesz o co mi chodzi, a nie chce mi się
>tłumaczyć.
Dobra, nie chrzań:)
>Wesołych Świąt.
Wesołych Świąt! -
Anonim
przykro że tak jest ale żadne społeczeństwo nie wytrzyma bez kobiet wolnych obyczajów.(po świętach więc można nawijać bez zgorszenia) i pamiętaj drogi kolego że na zdrowe jednostki i rodziny o których wspomniałem przypadają też nie zdrowe. -
Gamsider_
A można wiedzieć, w związku z czym to napisałeś?
I nie znam żadnych kobiet "wolnych obyczajów" :) -
Anonim
no w związku dyskusji 2 strony temu.
że nie znasz-to w związku z czym to napisałeś? -
-
Gamsider_
W związku z brakiem takiego związku dwóch słów (nie wiem, jak to się profesjnalnie nazywa) jak kobieta "wolnych obyczajów". Jest kobieta "lekkich obyczajów" :)
A jak wracasz do dyskusji sprzed dwóch stron, to przynajmniej jakiś cytat daj albo napisz, że Cię naszło na odgrzebywanie starego wątku, przecież tu zawsze off-topy są takie, że ciężko się połapać :> -
Anonim
i taka formuła"lekkich" i taka "wolnych" są poprawne,choć to 1 faktycznie jest bardziej popularne. -
Anonim
Ciekawe co rozumiecie pod pojęciem "kobieta lekkich ( tudzież wolnych, nie robi mi różnicy, z wolnymi chyba się kiedyś też spotkałam, w sensie z wyrażeniem) obyczajów". :P -
Anonim
-
-
Gamsider_
-
Co do dalszych losów tego łajdactwa nie mam złudzeń. Wymaganą większość się skleci i pewnie nie będzie to wymagało takich wydatków jakie w Grodnie musiał ponieść Jakub Sievers. W końcu dewiza PO to „Maul halten und weiter dienen” zaś LiD bez jakiegoś Wielkiego Brata czuje się jak zagubione dziecko we mgle. A co się tyczy moich wcześniejszych porównań PSL do agencji towarzyskiej, jeden z moich kolegów zwrócił mi uwagę na niestosowność tej metafory. Poinformował mnie że niektóre panie „agentki” nie akceptują seksu analnego i nie jest to kwestia wysokości dopłaty. Zatem jeżeli panie te poczuły się urażone porównaniem z PSL, muszę je z tego miejsca uroczyście przeprosić.
http://antysocjal.blog.onet.pl/
:] -
Lypa
>Masza. napisała:
>Ciekawe co rozumiecie pod pojęciem "kobieta lekkich (
>tudzież wolnych, nie robi mi różnicy, z wolnymi chyba
>się kiedyś też spotkałam, w sensie z wyrażeniem)
>obyczajów". :P
>M. F. Camillus ® napisał
>Frytki. :]
Buahahaha, kobiety wyzwolone. xD