-
Anonim
Oj, telewizor można mieć - można oglądać filmy na DVD. Fakt, ale telewizja? Ja nie miałam przez kilka miesięcy i było fajnie. W zasadzie bez różnicy. -
Anonim
>MonteCassinoHołd napisał
>W ZARZĄDACH!!!
>
>nie mówię o prowadzących program,choć ich też można by
>wymienić.
Czad! Już to widzę jak w zarządzi siedzi jakaś młoda cipa i ma władzę nad takim Rewińskim! Lemingi niech coś najpierw w życiu osiągnął, w sztuce coś, w świecie kultury, w polityce(Urbański obalał komunizm jako opozycjonista! siedział w więzieniu, aby takie młode cipy mogły się realizować!), a dopiero później do zarządu!
To do PGRów kiedyś brano młodych wykształconych, jednak zarządzanie PGRem a zarządzanie telewizją to dwa zupełnie różne światy!
To chyba jakiś nowy gatunek człowieka Lemingus homo sovieticus michnikoidus kleks! -
Anonim
> Nawet tak znienawidzony przez PiS i kato-prawice Tomek Lis, wyksztalcony w USA przez FOX i inne networki dla ktorych pracowal, okazuje znakomita profesje i wyczucie dziennikarstwa na najwyzszym poziomie.
Tomek Lis przez lata pracował na swój dorobek w Polsce, zaczynał od zera, nikogo nie obchodziło to, gdzie go kto tresował w FOX czy innym CNN.
Nawet dzisiaj nie jest kimś szczególnym w telewizji, nie ma władzy, ma wysoki kontrakt, ale to nie jest władza.
Jeszcze raz powtarzam, telewizja publiczna to nie PGR... -
rez
>Pan Mateusz napisał
>Zenada Wildsteina? Co tam zenujacego?
>
Dla mnie program publicystyczno historyczny powinien pretendować do obiektywnego bo kiedy oglądam już coś takiego to interesują mnie racje lewej strony, ale również prawej. Nie widzę sensu żeby się zamykać na jedną opcje, bo historia najnowsza ma wiele odcieni.
-
-
rez
>Jaszczomb! napisał
>Pierdolenie na poziomie leminga, jak nie lubisz oglądać
>telewizji to chociaż zapoznaj się z programem
>telewizyjnym. Tymczasem żeś usłyszał, że najlepsze
>programy są po 23 i jak ten LEMING to bez sensu powtarzasz.
Leminga?Nawiązujesz do gry na Amigę?
Zdaje sobie sprawę że potrzebujesz się wyżyć, wykłócić, wykrzyczeć, ale nie mam ochoty na pyskówki.
Powiem tylko że program telewizyjny co piątek dostarcza mi do domu Gazeta Wyborcza, przeglądam go, ale często znajduję interesujące mnie filmy i programy wieczorami.
Chociażby seria "Czy świat oszalał" oraz serial Miasteczko Twin Peaks.
-
Anonim
>rez napisał
>>Pan Mateusz napisał
>>Zenada Wildsteina? Co tam zenujacego?
>>
>
>Dla mnie program publicystyczno historyczny powinien
>pretendować do obiektywnego bo kiedy oglądam już coś
>takiego to interesują mnie racje lewej strony, ale
>również prawej. Nie widzę sensu żeby się zamykać na
>jedną opcje, bo historia najnowsza ma wiele odcieni.
>
>
glory glory hallelujah!
-
Anonim
> Leminga?Nawiązujesz do gry na Amigę?
Formułkę "Najlepsze programy są i tak po północy bądź w rejonie godziny 23." widziałem na dziesiątkach różnych forów, wypowiadają to dziesiątki tysięcy internetowych lemingów. Jak już leming nie ma nic ciekawego do powiedzenia to właśnie wypowiada tą formułkę.
> Chociażby seria "Czy świat oszalał" oraz serial Miasteczko Twin Peaks.
Twin Peaks jest umieszczane w ramówce od lat, nie ma sezonu, aby nie emitowano tego serialu i chyba oczywiste, że już nigdy nie będzie on emitowany w porach najwyższej oglądalności. -
Anonim
Jak puszczali "Lost" to mial najwieksz ogladalnosc ...
Pamietam jak z kumplem podjarani ogladalismy przygody Jacka, Swayer'a, Lock,e, Sayid'a...niezapomniane przezycia
-
rez
>Jaszczomb! napisał
>
>Twin Peaks jest umieszczane w ramówce od lat, nie ma
>sezonu, aby nie emitowano tego serialu i chyba oczywiste,
>że już nigdy nie będzie on emitowany w porach najwyższej
>oglądalności.
W jakiej ramówce?
Czego?
Z całym szacunkiem,szanuje Twoją spostrzegawczość jednak pragnę tylko tutaj nadmienić że kilka miesięcy temu leciał cały sezon MTP, teraz jest powtórka, jednak przed tym, przed rokiem 2007 MTP nie było w TV przez kilkanaście lat.
-
Anonim
Nie wierzę, że MTP nie było w TVP w ciągu kilkunastu lat.
W każdym razie - jestem PEWIEN, że jakby MTP zostało wyemitowane przed 23 to podniosłoby się michnikoidalne LARUM, że TVP puszcza starocie. DOKŁADNIE tak by było.
Ja w zeszłym roku obejrzałem cały cykl nocnych odcinków Miasteczka i jestem wdzięczny, że o tej porze ten serial byłemitowany.
TVP o tych porach emituje coś ciekawego - to jest zaleta tej stacji, a prywatna konkurencja? Prywatna konkurencja ma jedną propozycję: ZZZZADZWOŃ TERAZ WYGRAJ 2000 zł! -
Anonim
Obejrzałem SPEKTAKL pt. "Pseudonim Anoda" i teraz rozumiem, dlaczego Mic**ik tak zwalcza TVP :) -
rez
>Jaszczomb! napisał
>Nie wierzę, że MTP nie było w TVP w ciągu kilkunastu
>lat.
>W każdym razie - jestem PEWIEN, że jakby MTP zostało
>wyemitowane przed 23 to podniosłoby się michnikoidalne
>LARUM, że TVP puszcza starocie. DOKŁADNIE tak by było.
>
>Ja w zeszłym roku obejrzałem cały cykl nocnych odcinków
>Miasteczka i jestem wdzięczny, że o tej porze ten serial
>byłemitowany.
Serial był w zeszłym roku i bodaj od razu jak się skończył zapodali go jeszcze raz tylko bodaj dzień zmienili (i trwa emisja do dzisiaj chyba nawet).
Poprzednia emisja była w rejonie połowy lat 90.
>TVP o tych porach emituje coś ciekawego - to jest zaleta
>tej stacji, a prywatna konkurencja? Prywatna konkurencja ma
>jedną propozycję: ZZZZADZWOŃ TERAZ WYGRAJ 2000 zł!
Jasne że można tak na to patrzeć - lepiej mieć coś o północy czy o pierwszej w nocy niż w ogóle. Tylko moim zdaniem to nie jest żadna zaleta. Dla kogo są te programy? Dla nocnych stróżów?
Powiedz mi jeszcze, że mogę sobie kupić video i nagrać.
Jeżeli Tobie taka forma części misji (bo ta rozrywkowa część misji jest jak najbardziej zadbana) intelektualnej odpowiada to jedyne mogę pogratulować i skończyć bezproduktywną wymianę opinii w tej kwestii. -
Anonim
> Poprzednia emisja była w rejonie połowy lat 90.
Od tego czasu w Hollywoodzie wyprodukowano setki innych seriali.
> Dla kogo są te programy? Dla nocnych stróżów?
Jeśli bezwarunkowo idziesz spać punkt 23 to faktycznie ta wymiana zdań nie ma sensu. To co mogę jeszcze dodać to TVP Kultura i TVP Polonia, gdzie o normalnych porach są emitowane różne ciekawe audycje, seriale oraz filmy. -
● Sam ●
>rez napisał
>Dla mnie program publicystyczno historyczny powinien
>pretendować do obiektywnego bo kiedy oglądam już coś
>takiego to interesują mnie racje lewej strony, ale
>również prawej. Nie widzę sensu żeby się zamykać na
>jedną opcje, bo historia najnowsza ma wiele odcieni.
>
Radze szerzej otworzyc oczeta.
Wildstein zawsze(no chyba,ze w programach,ktore przeoczylem),zaprasza do studia rowniez i strone "lewa",ktora tak adorujesz..