-
● Sam ●
http://www.tvn24.pl/24467,1548563,w...
Wrzucam to,bo tak sie zastanawiam jak to mozliwe,zeby TVN chcial zaszkodzic GW,gdzie siedzi ciagle na pensji MAleszka.
Co Wy na to? -
Anonim
-
● Sam ●
-
Anonim
-
-
Anonim
-
Anonim
-
Anonim
-
Anonim
Oj Shmuli, oni by woleli o emo pogadać, a Ty tu z jakimś TVN i "trzema kumplami". Wiesz co... -
Anonim
-
Anonim
Gdzie?!?!:P że niby ja? że niby dlaczego?
niestety w mojej krwi nie ma ani jednej żydowskiej krwinki:P -
Anonim
Kto wie, kto wie. Dla dr pojeba Goebbelsa juz cwierćżydzi byli beee - a ćwierćżyd to chyba dosc daleka krew
-
Anonim
Tam wtedy to Ci SS/wermżołnierze udowadniali że nie mają żyda w rodzinie od któregos tam pokolenia. Ja mogę udowodnić, że od 5. i że jest bardziej niemieckoautryjackoukrainskopo lska. Tak dla rozrywki historykiem rodzinnym jestem więc...
A to żona dr pojeba była bardziej poje...a w sumie byli siebie warci, żeby własne dzieci pozabijać, by nie zyły w "tak plugawym" swiecie, to już trzeba być zdrowo młotkiem ideowym uderzonym. -
Anonim
Dzieci i tak rozstrzelaliby Sowieci. Do tego jeszcze sponiewieraliby je zapewne.
Bawisz sie w genealogie? Ja kiedys chcialem, ale nie wiem jak zaczac; d
-
Anonim
>Pan Mateusz napisał
>Dzieci i tak rozstrzelaliby Sowieci. Do tego jeszcze
>sponiewieraliby je zapewne.
Żydzi po dzień dzisiejszy piętnują zupełnie niewinnych ludzi:
http://www.sport.pl/pilka/1,65081,5... -
-
Anonim
To ja bym dzieci wysłała jako anonimowe na zachód:P
Ja zaczęłam od kontaktu z moim kuzynem z Lwowa, historykiem, który zaczął kopać w różnych papierach, później wywiady z dziatkami itd, stare zdjęcia i masz zabawę na całe lato/a. -
Anonim
>Jaszczomb! napisał
>>Pan Mateusz napisał
>>Dzieci i tak rozstrzelaliby Sowieci. Do tego jeszcze
>>sponiewieraliby je zapewne.
>
>Żydzi po dzień dzisiejszy piętnują zupełnie niewinnych
>ludzi:
> http://www.sport.pl/pilka/1,65081,5...
Nie no, naprawdę???!!!:P tylko współczuć ... tym żydom:] -
Anonim
>Pan Mateusz napisał
>Kto wie, kto wie. Dla dr pojeba Goebbelsa juz cwierćżydzi
>byli beee
w przypadku Kwaśniewskiego to się sprawdza -
● Sam ●
Hehe,duzo pokazuje sama reakcja na podejrzenie bycia Zydem.
Od razu zaczyna sie: nie,nie,nawet kszty Zyda we mnie.
Ja tu juz ze sto razy za Zyda uznany zostalem i mam to w dupie:P
Co do donoszenia,to majk b.dyskretnie wrzucil tu temat prywatny,ale ok,ja nic do ukrycia nie mam.
Donioslem masonskiej wladzy grono.net,ze gronowicz o nikcu "mi-haó" ma swastyke na fotkach.O tej swastyce prowadzilem juz wczesniej z tym mi-hao dyskusje na stopie prywatnej,ale mimo tego on dalej pragnie byc swoistym wcieleniem Palikota,tyle ze zamiast prowokacji sztucznym penisem,preferuje metody sciagniete od lewakow(tych od arafatek,gwiazdek czerwonych i mordy che na t-shirtach) i wrzuca swastyke,jako swoja kontre..
Jak dla mnie to mialkosc jest.. -
Anonim
Załuję ze takiej krwinki we mnie nie ma, mogłabym tu podejmować jakies dyskusje, mocno argumentować, a tak to takie gadanie jak dwóch eskimosów toczy batalie jak to jest gdy się żyje w Etiopii:P