-
Anonim
i np pieniądze z Canal+(zakładam na zasadzie przykładu że będzie sponsorem ligi) na mistrza Polski z ligi którą ogląda się w 4 państwach jest 4 większe niż obecnie, zasadniczo i twój pomysł jest jakoś w ten sposób zrealizowany.
Fajnie by było pojechać na mecz do Gdańska, na mecz Lechia-Legia, z 40 tyś trybunami, świetnym klimatem. Nawet w naszym piekiełku obecnie derby śląska były świetne. I piłkarze również grali dojrzale jak na taki mecz, po prostu zajebisty spektakl. I takich klasyków po 2012 może być kilka. Mecz na rozbudowanym Lechu, na wielkim stadionie Śląska, w Zabrzu...do tego puchary europejskie. -
Anonim
>jak zaczniemy autorskie pomysły to damy dupy, stracimy czas bo nie wypali i wrócimy do "klasycznego" rozwoju
Byłbym niepoprawnym fantastą, gdybym twierdził, że nie ma ryzyka. Ryzyko jest, kto nie ryzykuje, ten nie ma. -
Anonim
No i ja musze zostac trenerem jakiejs druzyny. Mam 10letnie doswiadczenie trenerskie(gram we wszystkie managery poczawszy od tego z roku 97)...
Ktory klub mnie zatrudni?
-
Anonim
>Zawisz napisał
>i np pieniądze z Canal+(zakładam na zasadzie przykładu
>że będzie sponsorem ligi) na mistrza Polski z ligi którą
>ogląda się w 4 państwach jest 4 większe niż obecnie,
>zasadniczo i twój pomysł jest jakoś w ten sposób
>zrealizowany.
To co kiedyś tam opisywałem o finansowaniu nagród z podatków to odrębna sprawa.
Teraz chodzi o cechę charakterystyczną polskich piłkarzy. Kiedyś polscy piłkarze to były podwórkowe charaktery, liderzy tych podwórek. Dzisiaj jacy oni są? Darek "Ałą nie bij mnie po twarzy" Dudka? Marek "Uważam, że dobrze się zaprezentowałem" Saganowski? -
-
Anonim
-
Anonim
Marek jak zwykle dobrze wypadł, tylko reprezentacja przegrała, operacja się udała, ale pacjent zmarł ; D -
Anonim
Rodżerski grał dobrze, Boruc bardzo
Ale Krzynówek - myslalem, ze rozpierdole teelwizor, gdy on strzelal jak frajer w kibicow i sie jeszcze usmiechal.
Pieprzony zagrał 270 minuit na mistrzostwach -
Anonim
No, nie zaprezentował się najlepiej, ale Marek grał tak dobrze, że nawet nie musiał nadrabiać fryzurą! -
Anonim
nic mi nie mówcie o tym nie dorobionym Odyńcu Krzynówku. Świnie powinny ryjem z koryta jeść a nie w piłkę grać. A Sagan pokazał się z dobrej strony. Zwłaszcza że ten jego Soton to rewela nie jest no i jego gra w tym klubie też do najlepszych nie należała,choć obronił ich przed spadkiem, strzelając gola.
-
Anonim
Nic bardziej nie cieszy niz przygnebione szwabskie mordy
Niech zyje pedał Torres!
-
-
Bartosz
-
Anonim
-
Sześć stóp pod ziemią
-
Anonim
-
Sześć stóp pod ziemią
-
● Sam ●
>Zawisz napisał
>ale ja to też wyraźnie napisałem. Tyle że ty napisałeś
>"my mamy Legię a oni Barcelonę" i wszyscy widzimy o co ci
>chodziło.
Jesli to do mnie bylo(a najpewniej tak),to niestety znowu Ci sie cos poplatalo,bo ani slowem o Barcelonie nie wspomnialem -
Anonim
-
● Sam ●
To na przyszlosc pisz do kogo:)
Twoj post byl od razu po moim,no wiec.. -
Anonim
to przypomina scenę z "co mi zrobisz jak mnie złapiesz" w kolejce w sklepie. Panie weź se to 125 i wkręć!w dupę!