Forum Polityczne [1172]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

> w tym Kraju

w naszym kraju

> Zazdrościmy innym sukcesów, nawet tych najmniejszych

Mnie zazdrość(zarówno moja w stosunku do kogoś, jak i innych w stosunku do mnie) motywuje do rozwoju(czyli do walki ze sobą, a nie z innymi). Zazdrość to zdrowy objaw!
  • ● Sam ●

>Zawisz napisał
    >haha to nie ja piszę "nawewt" i "polskosci" nawet nie
    >wciskając "alt" z lenistwa.
    Nie bede uzywal na gronie alt'a,bo mi sie zwyczajnie nie chce.Proste?
    Ja mowilem o czyms gorszym.Ty piszesz po polsku,poprawnie,ale nie rozumiesz slow,ktorych uzywasz i zaleznosci miedzy nimi.No chyba ze klamiesz.

Co do gadania waszego,to dziwie sie ze jeszcze Masza schodzi do waszego poziomu oceniania ludzi po tym,czy - za przeproszeniem - posiadaja kawalek swojego siusiaka.
    No i ta gadka o "uosobieniu zydowskich cech",ktore rzecz jasna dla Jaszczomba sa z gory negatywne,mimo ze o Zydach wie tyle,co u Bubla w piosence uslyszal.
    Ludzie wyedukujcie sie ciut wiecej niz czytanie "NCz",to moze cos o Zydach bedziecie wiedziec i wtedy krytyka bedzie na jakotakim poziomie.
    Teraz to reprezentujecie rynsztok intelektualny,ktorym sie szczycicie,a ktorego powinniscie sie wstydzic
  • Anonim

a tymczasem, borem, lasem:
    http://www.rp.pl/artykul/143516.htm...

>Chcemy pokazać, że Żydzi stanowią część tego kontynentu. Że przez tysiąclecia wpływali na rozwój europejskiej cywilizacji i kultury. Synagoga ta ma również przypominać o Holokauście. Próbie wymordowania narodu żydowskiego przez Trzecią Rzeszę. Próbie nieudanej, bo, jak widać, Żydzi w Europie są i będą.

>Dziennikarz:
    >Dlaczego jednak Bruksela?

>Żyd:
    >To był wybór czysto pragmatyczny. W Brukseli znajdują się bowiem najważniejsze instytucje europejskie.

aj waj aj waj! Bruksela to nasz raj! aj waj aj waj!
  • Anonim

Zapomniałem o podkładzie muzycznym, który akurat tutaj BARDZO pasuje.
  • Anonim

• Anonim

| |

Zapraszamy do dyskusji na temat bieżących wydarzeń "w wielkim świecie", małym też. Forum Pol...

Fotki

Miejsca grona (0)