-
Leopolis Semper Fidelis
-
Anonim
to kolejny przykład, jak miałem racje mówiąc o obrzydliwym lewactwie psującym naszą historię
i jak wiele mylił się Dżokonda.
Michnik został chyba zrzucony przez Moskwę na spadochronie bo aż trudno uwierzyć by taki kretynizm sterowany nie był. Jąkająca się pierdoła. -
jeśłi chodzi o Michnika to polecam książkę Rafała Ziemkiewicza "Michnikowszczyzna, zapis chorby". Naprawdę świetna książka.
-
kmxx
swietna?
haha, to tylko pokazuje w jak rozny sposob mozna postrzegac swiat.
Wg mnie to ksiazka beznadziejna, nieudokumentowana praktycznie zadnymi istotnymi faktami, owszem, pokazujaca chorobe - ale nikogo innego jak ziemkiewicza, ktory ma jak widac niesamowite kompleksy, ze poswiecil cala ksiazke koledze po fachu. Nie zapominajmy rowniez, ze ksiazka przedstawia przede wszystkim wydarzenia sprzed kilkunastu lat, sytuacja dawno sie zmienila, wiec ta uczta dla intelektualistow, wielkopomne dzielo polkiego publicysty (bo SF pisze ponoc dobrze) jest conajmniej przeterminowane. Slowem: belkot. -
-
Echelon
-
Anonim
http://wyborcza.pl/1,76842,5143584....
jak bym dorwal tego typa co artykul napisal to bym mu chyba poprostu %##%%$## w ^%#%$#.
jakie dno.
a gw trzeba spalic naprawde. to gowno jest bardziej szkodliwe i amoralne niz cala lewica francuska i sld na raz. -
● Sam ●
Że tak powiem dosadnie:
nic nie poradzisz,skurwiel najczęściej do końca zostaje s. -
Krystian
-
● Sam ●
Interesy Michnika i tych z którymi M. ma interesy. W sumie proste.
Na mnie Agora nawet w darmowym rozdawnictwie metro-szytu nie przekonuje i "Metrem" rąk sobie nie brudzę. Żal mi tylko tych osób,których za grosze kupuje sobie pan Opiekun Wolności Własnego Słowa. Co jednak poradzę? Sami sobie dobierają przyjaciół i firmę w której pracują. Ja to bym szczerze mówiąc wolał publiczne kible myć.
Później żeby mnie w sumieniu swędziało z powodu powołania nowego "człowieka honoru",czy deptania ofiar Wołynia przez jakiegoś dziennikarzynę(bo tak rozkazała linia partii). Jakbym się czuł czytając później wpisy blogowe Agaty?
Toż niczym Makbet dostałbym obsesji i co i rusz nad umywalką brudne ręce starał się zmyć?.. -
Anonim
-
● Sam ●
Bloga chyba już nie ma. Wpis ostatni jest tydzień po aborcji,a wykasowany został już po jednym dniu. Treść jest na stronie "Teologii Politycznej" -
Anonim
Wykorzystać i zostawić. Mentalność faceta wychodzącego w nocy od kochanki :) -
● Sam ●
-
Lypa
Ja biorę "metroszyt" - później tego żałuję, bo się tylko wkurwiam, czytając to. Tam chyba jeszcze większe (i głupsze) lewactwo siedzi, niż w GW. A miałem nie brać - uzależnienie (i młoda dziewczyna, rozdająca "Metro" przy stacji Politechnika) wygrało. :) :) -
● Sam ●
-
Lypa
-
● Sam ●
Na tyle każdy ekonomię zna,że wie w jaki sposób sięganie ręką po brudną darmową gazetę finansowo wzmacnia michnikowski mająteczek:) -
dudek
-
● Sam ●
Mądrego ze świecą szukać,głupców nie trzeba szukać sami się znajdują:)
jednym słowem-nie martw się,nie on znalazłby się inny.
Nasza piękna Polska ziemia nie takich ludzi na swych barkach nosi. Jedni po prostu mają możliwość gadania tak,że są słyszani,a reszta głosuje na po:)
przejaskrawiłem,ale Ty dudek mądry jesteś,wiesz o czym prawię -
dudek
fobia na punkcie papieru za 1,50zł?! To musi być straszna choroba. Nie zazdroszczę.