-
rez
Więcej, więcej, więęęęęcej!
A na skromność przyjdzie pora na sądzie ostatecznym...no chyba że wcześniej komuś udowodnią jakieś pedofilskie zagrywki.
http://wiadomosci.o2.pl/?s=258&... -
Anonim
No co w tym dziwnego? Polacy maja deficyt, Amerykanie - czemu nie Watykan? -
Anonim
"Na utrzymanie i funkcjonowanie Kurii Rzymskiej, w tym wszystkich watykańskich urzędów i innych instytucji, wydano w zeszłym roku 125 milionów euro."
To mniej niz kluby piłkarskie...Daj tam spokoj Watykanowi; P
-
Anonim
-
-
rez
Aż się dziwie że Premier lub Prezydent Katolickiej Rzeczypospolitej nie zareagował!
Jakieś pismo, konferencja prasowa, wręczenie nuncjuszowi czeku!
-
Promyczek
-
rez
-
A to, że kradną co dzień o wiele większe pieniądze, to Cię już nie boli? Ja wolę dać kasę Watykanowi, niż choćby lewactwu na rozwój i kampanię.
-
rez
Też mnie boli ale nie uważam że jedni są świętymi krowami bo jakiś papież czy biskup czy proboszcz może więcej.
Obu - i lewaka i kleche - do pierdla za przekręty.
Ale nie w Polsce "pseudokatolickiej". -
Anonim
A gdzie jest mowa o przekrętach? Akurat w tym, co sam podałeś? Ja też nie sądzę, że ktoś jest świętą krową dlatego, że jakimś cudem udało mu się zostać księdzem. Ale wykaż te przekręty. -
>rez napisał
>Też mnie boli ale nie uważam że jedni są świętymi
>krowami bo jakiś papież czy biskup czy proboszcz może
>więcej.
>Obu - i lewaka i kleche - do pierdla za przekręty.
>Ale nie w Polsce "pseudokatolickiej".
udowodnij przekręt, to do pierdla wyląduje. ilu księży zaskarżyłeś? -
i może niewielu to rozumie, ale Kościół to dosc kosztowna sprawa, same misje pochłaniają całe fortuny... a jeszcze trzeba jakoś utrzymać księży, kościoły, niektóre media katolickie + działalność charytatywna...
-
Anonim
zapraszam do Torunia. można zaobserwować "skromne" utrzymanie księży z parafii św. Józefa. Maybacha też; )
i czarnego mercedesa (chyba) klasa S -
● Sam ●
Czy ja moge sie dowiedziec co jest tak sensacyjnego w tej informacji co to rez wrzuciles?
Kolejny Twoj "kapiszon",ktory ma byc "granatem"? -
>olga.letycja napisała:
>zapraszam do Torunia. można zaobserwować "skromne"
>utrzymanie księży z parafii św. Józefa. Maybacha też
>;)
>i czarnego mercedesa (chyba) klasa S
ojciec dyktator Rydzyk i jego spółka nie powinni świadczyć o KRK, bo to renegaci, Ja i wielu współwyznawców nie uznajemy ich. -
-
● Sam ●
>Avallac'h napisał
>Ja i wielu współwyznawców nie uznajemy ich.
Tzn ze o.Rydzyk nie istnieje? -
istnieje, ale działa nie w zgodzie z nauką KRK, a wręcz działa mu na szkodę. Niestety w naszym episkopacie wielu biskupów nie ma takiego zdania :/
-
rez
>Masza. napisała:
>A gdzie jest mowa o przekrętach? Akurat w tym, co sam
>podałeś? Ja też nie sądzę, że ktoś jest świętą
>krową dlatego, że jakimś cudem udało mu się zostać
>księdzem. Ale wykaż te przekręty.
Mój post był odpowiedzią na post kolegi nade mną,więc Twoje nawiązanie do mojej wypowiedzi jest zbyteczne i wyciągasz je z całego kontekstu.
Darujesz sobie? -
● Sam ●
A w jakich kwestiach?
Nie to zebym go jakos szczegolnie bronil,ale nie bardzo lubie plynac z pradem.. wtedy zawsze sie okazuje,ze to jakis sciek jest