Forum Polityczne [1172]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

I już.
  • ΩsiΩ

Ja potrzebuje pomocy!
    Muszę przygotować analizę, temat: Racjonalizacja

Jeżeli ktoś ma pomysł, gdzie ostatnio dało się zauważyć słodkie cytryny i kwaśne winogrona to będę bardzo wdzięczna za pomoc (linki, cytaty).
  • Camilo Loco

http://www.ankietka. pl/survey/show/id/18349/badani e-opinii-srodowiskowej.html
    (Proszę cofnąć spacje gdzie trzeba, bo bez niej grono nie chciało zatwierdzić tego posta)
    Mała, prosta i anonimowa ankietka do rozwiązania.; )
  • Anonim

mam pytanie do socjaldemokratów lub generalnie zainteresowanych tematem:
    w jakis sposób doszło do rozdarcia sie socjaldemokratów na akceptujących społeczeństwo kapitalistyczne i tych nie akceptujących oraz jakie cechy społeczeństwa kapit. socjaldemokraci po rozdarciu akceptowali a jakie nie?
  • Nina Godzwon

Witam,
    potrzebuje pilnie waszej pomocy..mam do napisania prace na temat mozliwych rozwiazan konfliktu o kszamir z liberalnego punktu widzenia..Bardzo was prosze o pomoc, w ogole nie mam pomyslow :((( moze moglibyscie mi cos podsunac??
  • Sydney@

Witam! Poszukuję dokładnych informacji o obecnym składzie Izby Reprezentantów. Wiem tylko, że nie mam tam ani jednego przedstawiciela opozycji. Z góry dziękuję za informację.
| |

Zapraszamy do dyskusji na temat bieżących wydarzeń "w wielkim świecie", małym też. Forum Pol...

Fotki

Miejsca grona (0)