-
Anonim
-
-
Anonim
-
Sebek
>John napisał
>Ja mam duzo wiecej niz 18 lat, ale nie podpisze.
a jaki jest powód? -
-
Anonim
Bo nie widze powodu podpisywac sie pod czyms co nie spelni swojej roli.
Poza tym uwazam, ze Traktat Lizbonski jest gniotem. Typowym biurokratcznym, bardzo niebezpiecznym, dokumentem.
Irlandczycy wyrazili swoje zdanie w referendum...W Polsce takiego nie bylo. -
kenny
jak kazdy powie ze nie podpisze poniewaz niec sie nie da zrobic to zeczywiscie nic sienie zrobi -
Sześć stóp pod ziemią
-
me too, chociaz to sie nie uda, nawet jesli zbierze sie ustawowa liczbe podpisow
-
Sześć stóp pod ziemią
lepiej narzekać na ciemność, czy przynajmniej próbować zapalić tę cholerną świeczkę? -
-
Anonim
Najgorsze to, ze swieczki wcale nie ma, bo juz dawno ja przerobili na gromnice. -
>Sofija :D napisała:
>lepiej narzekać na ciemność, czy przynajmniej próbować
>zapalić tę cholerną świeczkę?
nie musisz mi prawic takich moralow.. uswiadomienie sobie zla to pierwszy krok ku jego wyeliminowaniu -
-
>John napisał
>Najgorsze to, ze swieczki wcale nie ma, bo juz dawno ja
>przerobili na gromnice.
straszne. -
Anonim
>Avallac'h napisał
>>John napisał
>>Najgorsze to, ze swieczki wcale nie ma, bo juz dawno ja
>>przerobili na gromnice.
>
>straszne.
Teraz nie pozostaje Ci nic innego tylko doniesc na mnie do arcybiskupa. xD -
-
Anonim
>Avallac'h napisał
>a nie lepiej do Oficjum Świętej Inkwizycji przy kurii?
No chyba tak, ale ja sie nie znam na tym wcale. Domyslam sie, ze moga chciec sie dowiedziec ile mierze i waze aby przygotowac dla mnie odpowiedni stos z odpowiedniego drewna abym sie lepiej i szybciej spalil. Jesli zajdzie taka koniecznosc, to chetnie sluze informacja :D xD,; P -
Anonim
Po 1 witam z powrotem
Po 2 Apel ten jest śmieszny. Lech Kaczyński prowadzi politykę względem traktatu jako oręż w walce. Niestety tylko on wraz z bratem walkę to jest w stanie pojąć i tylko we własnym świecie wiedzą ku czemu to służy. Są za a nawet przeciw. O prezydenturze pana Pufacza i partii jego brata wielokrotnie się wypowiadałem. Uważam ich za socjalistyczną mordę z konserwatywnym makijażem.
po 3 chciałem się odnieść do osoby johna. john/jack nie wiem jak mam się do ciebie zwracać. oczywiście że nie jesteś za traktatem lizbońskim bo w kwestii podejścia do homoseksualizmu nie zmienia on nic!już teraz w unii działa komisja walcząca z homofobią więc po co ten papier ci potrzebny co? i dlatego mówisz nie. Gdyby jednak w Irlandii było referendum nad homoseksualizmem i również zagłosowali by na "nie"(np przeciwko adopcji) to darł byś na sobie różowe szaty i krzyczał że naród ten jest nie doinformowany
po 4 za pewne nikt z was nigdy nie poznał nikogo z Irlandii.Kraju też pewnie zwiedzać nie mieliścy przyjemności więc po co w tym apelu tyle tej Irlandii? to jakieś słowo wytrych, skoro Tusk Irlandią wygrał wybory wy chcecie zmienić decyzję Prezydenta? przecież Prezydent Lech Kaczyński jest taki jak jego brat a jego brat jest taki jak cała rodzina Radia Maryja. Czyli są przeciwny Unii ale biorą z niej pieniądze. Gdyby Irlandia zagłosowałaby na tak, Lechu poparłby. Zagłosowali na nie więc gra na czas.... a teraz pytanie za 100 punktów. Czy zachowanie Prezydenta to patriotyzm? ha, oczywiście że nie ma z nim nic wspólnego. Lech chciał ratyfikować traktat bo udało mu się zarzec w nim prerogatywy Prezydenckie. Czyli dla siebie załatwił więc podpisze. Irlandia zagłosowała na Nie więc nie podpisze bo brat mówi że można na tym ładnie zagrać. Nie wiem jak wy ale ja się wstydzę mojego Prezydenta. Pal diabli to że jest ta cała wojna z mediami i popierać Kaczyńskich to obciach, mnie to wali!!nawet bym na nich zagłosował ale to co oni wyrabiają od strony politycznej i to jak niszczą prawicę jest poniżej godności konserwatysty. -
Anonim
Wyjatkowo sie mylisz. Nie interesuje mnie agenda polityczna homoseksualistow w Polsce. Nigdy mnie nie interesowala.
I interesowac nie bedzie.
Nic mnie nie obchodzi wiec kontekst homoseksualny w "Traktacie Lizbonskim". Uwazam po prostu, ze owe "dzielo" nie moze byc dopuszczone do zaistnienia jako konstytucja Europy bowiem nie jest konstytucja, ale belkotliwym dyktatem.
Zgadzam sie z Kolega co do charakteryzacji PiS-u jako socjalistyczna bande ze swiezszym makijazem.
Zgadzam sie tez w pelni z charakterystyka obu Kaczynskich.
O polityce w Polsce nie napisze tutaj wiecej. Zawisz sie wypowiedzial. -
Anonim
>John napisał
>Wyjatkowo sie mylisz. Nie interesuje mnie agenda polityczna
>homoseksualistow w Polsce. Nigdy mnie nie interesowala.
>I interesowac nie bedzie. Przynajmniej ta jaka proponuja
>homoseksualisci w Polsce. Specyfika atmosfery politycznej i
>spolecznej jaka panuje w Polsce z gory narzuca inna droge
>dzialania aktywistom homoseksualnym, ale oni tego nie widza
>i z uporem maniaka trzymaja sie drogi, ktora wybrali
>homoseksualisci w krajach o wyzszej cywilizacji i wyzszym
>stopniu zrozumienia czym to sie je.
Wysoki poziom cywilizacyjny? w sensie budowanie wolnego rynku rękami Marokańczyków?Kongijczyków?Nig eryjczyków?Turków?Pakistańczyk ów? jakoś oni zbudowali ten twój "wyższy stopień cywilizacyjny" a o ile mi wiadomo to są bardzo konserwatywni. Po za tym skończ z tą swoją propagandą. Sam pisałeś o zmuszaniu Polaków do przyjęcia nowych praw, o obrzydliwym narodku. Może i odcinasz się od swoich zapchajdupów z Polski ale oni mówią twoim tonem Jack. Nie mam nic do homoseksualistów ale zaczynam mieć gdy widzę właśnie agendę w imię prawa adopcji.
>Zgadzam sie z Kolega co do charakteryzacji PiS-u jako
>socjalistyczna bande ze swiezszym makijazem.
>Zgadzam sie tez w pelni z charakterystyka obu Kaczynskich.
>O polityce w Polsce nie napisze tutaj wiecej. Zawisz sie
>wypowiedzial.
Nie jestem twoim kolegą. Gdyby to byli prawdziwi konserwatyści to na ulicach Warszawy nie doszłoby do żadnej parady homosiów. Więc Zawisz się wypowiedział.