-
Anonim
Scenka z życia rządu premiera Tuska:
Donald Tusk siedzi sobie w gabinecie, dłubie w nosie, ogląda kreskówki, dzwoni telefon najwyższego zaufania
minister Nowak:
sie masz Donek, jak tam dłubanie w nosie, nasze sondaże zwyżkują i na pewno zostaniesz preziem, i będziemy się wozić po świecie he he he
premier Tusk:
sie masz, no mam nadzieję, nudzi mi się dłubanie w nosie w tym gabinecie, chcę podłubać w nosie na Krakowskim Przedmieściu, wiesz jakie to dla mnie ważne...
minister Nowak:
nie bój, ludzie już tak ogłupieli, że popiera nas 50%, sam w to nie wierzę, ale nic, aby dociągnąć do 2010, potem się zobaczy... ale jest sprawa, wiesz, kartofel wymyślił sobie, że pojedzie do Gruzji z paroma prezydentami, nie podoba mi się to, możemy stracić w sondażach...
premier Tusk:
a to przebrzydły kartofel, trzeba urządzić na niego nagonkę, i najlepiej żeby siedział cicho, a nie psuł mi popularność, da się go powstrzymać???
minister Nowak:
on chce samolot rządowy, może mu odmówić? niech se nie myśli, że będzie dwie kadencje;
premier Tusk:
świetny pomysł, odmówić i nagonka, chcę dłubać w nosie na Krakowskim i nikt mi w tym nie przeszkodzi, pamiętaj - sondaże przede wszystkim!
minister Nowak:
ok, dobry pomysł, zrobimy z niego nieodpowiedzialnego kartofla, a do Gruzji niech sobie jedzie na hulajnodze, he he he, zaraz dzwonię do tvn-u; jest jeszcze sprawa z tym Waszczykowskim, niepotrzebnie przy nim tak otwarcie gadaliśmy, trzeba uważać, ale pożałuje, Radek obiecał go zniszczyć, he he he
premier Tusk:
tak, napsuł nam krwi, ale pamiętaj - sondaże przede wszystkim, a teraz muszę podłubać w nosie, tzn. zająć się reformowaniem kraju, he he he, nara, he he he -
-
Sześć stóp pod ziemią
-
no co - premier Tusk bierze przykład z błego premiera Włoch Belrusskoniego (nie pamiętam jak sie pisze jego nazwisko) :D
-
-
Sześć stóp pod ziemią
-
Anonim
-
Polakom gratulujemy MACHAJA!!!
-
Anonim
Machaju, masz coś do powiedzenia, czy przyszedłeś wielokropkować? :>:> -
a nie, tak sobie czytam te glupoty bo mi sie nudzi; -)
a wielokropkowanie to jedyny komentarz jaki sie tu nadaje.
moze nie tryska geniuszem-
ale to akurat adekwatne do tego tematu. -
"seks jest jak gra w brydza, jezeli nie masz dobrego partnera, to musisz miecy dobra reke" .................
-
>Masza. napisała:
>Machaju, masz coś do powiedzenia, czy przyszedłeś
>wielokropkować? :>:>
nie karmic zwierzat - umiesz czytac napisy na tabliczkach? :> -
-
Anonim
-
Anonim
>Fu®iuSz napisał
> http://www.mises.pl/795
>
>podnosimy poziom ^
NIe ma to jak fascynacja Chujnią Wolności; ) -
-
-
Anonim
Zawsze możecie się umówić prywatnie.
Machaju - możesz mi wyjaśnić JAK możesz pisać, że zajmuje cię chodzenie do synagogi, skoro jesteś czynnym homoseksualistą? :> -
a jak wyglada nieczynny homoseksualista?; -D
ja w tym nie widze sprzecznosci.
chociaz nie chodze tam w celach religijnych (jestem przebrzydlym ateista) ale w celach towarzysko-kulturowych.
ale z tego co wiem synagogi nie sa zadnymi ,,klubami heteroseksualistow'' wiec chodzenie tam geja nie jest niczym dziwnym... tak samo jakbym do kosciola chodzil. -
Anonim
Wygląda tak, że nie ma podobnych blimpów, jak Twój. Czyli nie uprawia seksu i w żaden sposób nie manifestuje swoich upodobań.
Nie, nie widzisz? Masz jakiś problem z rozumiem judaizmu, czy po prostu jesteś aż takim hipokrytą? Ach, cele towarzystko-kulturowe. W SYNAGODZE. Mhmmm. W domu bożym. Pięknie.
Wierzysz, że bejt knesset to miejsce spotkań dla ateistów? :> -
nie,
ale zostalem wychowany jako Zyd i czuje sie zwiazany z gmina zydowska.
a ze jej centrum jest synagoga... no coz.
nie chodze sie tam modlic, ale czuje respekt i szacunek dla tradycji mojego narodu. obok synagogi a takze w jej biurach znajduja sie organizacje, ktorych jestem czlonkiem.
a tak btw-
kim jestes, mila damo, by ustalac kto moze a kto nie moze wchodzic do synagogi? bo ja jakos w niej Ciebie nie widzialem...