Forum Polityczne [1172]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

Scenka z życia rządu premiera Tuska:

Donald Tusk siedzi sobie w gabinecie, dłubie w nosie, ogląda kreskówki, dzwoni telefon najwyższego zaufania

minister Nowak:

sie masz Donek, jak tam dłubanie w nosie, nasze sondaże zwyżkują i na pewno zostaniesz preziem, i będziemy się wozić po świecie he he he

premier Tusk:

sie masz, no mam nadzieję, nudzi mi się dłubanie w nosie w tym gabinecie, chcę podłubać w nosie na Krakowskim Przedmieściu, wiesz jakie to dla mnie ważne...

minister Nowak:

nie bój, ludzie już tak ogłupieli, że popiera nas 50%, sam w to nie wierzę, ale nic, aby dociągnąć do 2010, potem się zobaczy... ale jest sprawa, wiesz, kartofel wymyślił sobie, że pojedzie do Gruzji z paroma prezydentami, nie podoba mi się to, możemy stracić w sondażach...

premier Tusk:

a to przebrzydły kartofel, trzeba urządzić na niego nagonkę, i najlepiej żeby siedział cicho, a nie psuł mi popularność, da się go powstrzymać???

minister Nowak:

on chce samolot rządowy, może mu odmówić? niech se nie myśli, że będzie dwie kadencje;

premier Tusk:

świetny pomysł, odmówić i nagonka, chcę dłubać w nosie na Krakowskim i nikt mi w tym nie przeszkodzi, pamiętaj - sondaże przede wszystkim!

minister Nowak:

ok, dobry pomysł, zrobimy z niego nieodpowiedzialnego kartofla, a do Gruzji niech sobie jedzie na hulajnodze, he he he, zaraz dzwonię do tvn-u; jest jeszcze sprawa z tym Waszczykowskim, niepotrzebnie przy nim tak otwarcie gadaliśmy, trzeba uważać, ale pożałuje, Radek obiecał go zniszczyć, he he he

premier Tusk:

tak, napsuł nam krwi, ale pamiętaj - sondaże przede wszystkim, a teraz muszę podłubać w nosie, tzn. zająć się reformowaniem kraju, he he he, nara, he he he
  • Ritter von Nałęcz

hehe, podoba mi sie ta anegdota :D
  • Sześć stóp pod ziemią

za dużo dłubania w nosie :P
  • Ritter von Nałęcz

no co - premier Tusk bierze przykład z błego premiera Włoch Belrusskoniego (nie pamiętam jak sie pisze jego nazwisko) :D
  • Sześć stóp pod ziemią

Berlusconi - Google Twoim przyjacielem xD
  • Anonim

BelRUSKOni - DOoooobre :D :D :D
  • Polakom gratulujemy MACHAJA!!!

hardcore...

ostra jazda, boki zrywac...
  • Anonim

Machaju, masz coś do powiedzenia, czy przyszedłeś wielokropkować? :>:>

a nie, tak sobie czytam te glupoty bo mi sie nudzi; -)

a wielokropkowanie to jedyny komentarz jaki sie tu nadaje.
    moze nie tryska geniuszem-
    ale to akurat adekwatne do tego tematu.
  • Camilo Loco

"seks jest jak gra w brydza, jezeli nie masz dobrego partnera, to musisz miecy dobra reke" .................
  • Camilo Loco

>Masza. napisała:
    >Machaju, masz coś do powiedzenia, czy przyszedłeś
    >wielokropkować? :>:>

nie karmic zwierzat - umiesz czytac napisy na tabliczkach? :>
  • Camilo Loco

http://www.mises.pl/795

podnosimy poziom ^
  • Anonim

Machaj jest pedałem, i tyle.
  • Anonim

>Fu®iuSz napisał
    > http://www.mises.pl/795
    >
    >podnosimy poziom ^

NIe ma to jak fascynacja Chujnią Wolności; )
  • Ritter von Nałęcz

Kurwa, zablokowałbym go, ale nie będę taki :D

dzieki Ci, Panie.
  • Anonim

Zawsze możecie się umówić prywatnie.
    Machaju - możesz mi wyjaśnić JAK możesz pisać, że zajmuje cię chodzenie do synagogi, skoro jesteś czynnym homoseksualistą? :>

a jak wyglada nieczynny homoseksualista?; -D

ja w tym nie widze sprzecznosci.
    chociaz nie chodze tam w celach religijnych (jestem przebrzydlym ateista) ale w celach towarzysko-kulturowych.

ale z tego co wiem synagogi nie sa zadnymi ,,klubami heteroseksualistow'' wiec chodzenie tam geja nie jest niczym dziwnym... tak samo jakbym do kosciola chodzil.
  • Anonim

Wygląda tak, że nie ma podobnych blimpów, jak Twój. Czyli nie uprawia seksu i w żaden sposób nie manifestuje swoich upodobań.

Nie, nie widzisz? Masz jakiś problem z rozumiem judaizmu, czy po prostu jesteś aż takim hipokrytą? Ach, cele towarzystko-kulturowe. W SYNAGODZE. Mhmmm. W domu bożym. Pięknie.

Wierzysz, że bejt knesset to miejsce spotkań dla ateistów? :>

nie,
    ale zostalem wychowany jako Zyd i czuje sie zwiazany z gmina zydowska.
    a ze jej centrum jest synagoga... no coz.
    nie chodze sie tam modlic, ale czuje respekt i szacunek dla tradycji mojego narodu. obok synagogi a takze w jej biurach znajduja sie organizacje, ktorych jestem czlonkiem.

a tak btw-
    kim jestes, mila damo, by ustalac kto moze a kto nie moze wchodzic do synagogi? bo ja jakos w niej Ciebie nie widzialem...
| |

Zapraszamy do dyskusji na temat bieżących wydarzeń "w wielkim świecie", małym też. Forum Pol...

Fotki

Miejsca grona (0)