-
Vlad
>kenny napisał
>jest tak ze to zalerzy od wykładowcy ale wiekszosc z nich
>jest skłonnych ci pomuc jak sobie nieradzisz, z tym ze
>powinieneś chodzic na wykłady bo tam jest duze rzeczy
>podawanych,
> zas w akademikach to jest róznie, i skoncz z ta swoja
>zasrana gatka konserwatywna o narkomani, nikt ci nie kazrze
>brac czegokolwiek to odstosunkuj sie od tych co chca brac XD
jakby to powiedzieć... nie skończę ze swoją konserwatywna gadką :] -
>Vlad napisał
>>kenny napisał
>>jest tak ze to zalerzy od wykładowcy ale wiekszosc z nich
>>jest skłonnych ci pomuc jak sobie nieradzisz, z tym ze
>>powinieneś chodzic na wykłady bo tam jest duze rzeczy
>>podawanych,
>> zas w akademikach to jest róznie, i skoncz z ta swoja
>>zasrana gatka konserwatywna o narkomani, nikt ci nie
>kazrze
>>brac czegokolwiek to odstosunkuj sie od tych co chca brac
>XD
>
>jakby to powiedzieć... nie skończę ze swoją
>konserwatywna gadką :]
cpun.. -
kenny
vlad
zajebiście :P
pięknie jest mówić innym jak maja postępować i co jest dobre jednocześnie samemu robiąc cos podobnego XD
chyba ze sam nigdy nie piłeś alkoholu, ale to nie zmieni faktu ze mówisz innym co jest dobre a co złe w ich zyciu a najlepiej byś ich za to karał
tylko problem polega na tym ze nie znasz tematu a jak zwykle wypowiadając sie na dany temat konserwatyści otrzymują ton eksperta XD, wiec moze powiem znana prawde "wolnoć tomku w swoim domku"
jeśli zas chodzi o temat :
jeśli ktos che wychować dzecko na nazistę komunistę fajnie niech zrobi to na własna reke w domu albo wysle do specjalnejsz szkoły spełniającej wymogi, stad tez prywatne nauczanie bez państwowego jest lepsze, dzici niestety maja mało do powiedzenia, ale to sie nigdy nie zmieni człowiek musi dorosnac.
-
nie kazdy konserwatysta to uparty osiol, co chce odgornie narzucac wszystkim swoje normy, gdyz zdaje sobie sprawe, ze takie dzialanie nie dosc, ze nie przynosi zamierzonych skutkow, to jeszcze prowadzi do dwukrotnie gorszych wynikow.
-
-
kenny
no wiesz zdaje sobie sprawa ze nie każdy, bo generalizowanie jest kiepskim zabiegiem w ogóle
ale ja mówiłem osobiście do vlada XD -
Lypa
-
-
Vlad
>Lypa napisał
>Z tego co widziałem, to ten cały Vlad to dupa nie
>konserwatysta.
ciekawe co takiego widziałeś
nie mów że rozpoznałeś mnie na paradzie równości... przecież nałożyłem maskujący ciężki różowy makijaż :( nie mogłeś mnie rozpoznać -
Lypa
-
Vlad
-
-
Lypa
-
Vlad
-
Mr Incognito
-
-
Lypa
>Vlad napisał
>>SzabloZębny napisał
>>prawiczek
>
>zdecydowanie dementuję
Seks przedmałżeński? Grzesznik! :D I jeszcze się chwali publicznie! :D -
Anonim
nie wiem czy szkoly sa gotowe ale dzieci raczej nie. Lepiej pozwolic im byc dziecmi jak najdluzej bo to najlepszy okres:) a szkoly jeszcze beda mialy dosyc:)
chociaz ja sama poszlam do szkoly w wieku 6 i nie narzekam bo w wersji optymistycznej w wieku 23 bede juz po studiach;) z drugiej strony brakowalo mi okresu przedszkola i zawsze mialam wrazenie ze wszystko jakos mnie tak przerasta:)
ale generalnie jestem przeciw:) to powinna byc decyzja indywiduwalna.