-
rez
No właśnie.
Co myślicie o następującym pomyśle:
http://www.tvn24.pl/-1,1584378,0,1,...
Pytam jak najbardziej serio. -
Anonim
Hitler chciał oczyszczać świat ze złych-kapitalistów Żydów. Ekolodzy chcą oczyszczać środowisko z dzieci i ich smierdzacych kupek, i tak dalej.
Hitler miał za sobą setki dywizji, ekolodzy póki co nic nie mają...ale przecież może sie to zmienić. Parafrazując Marksa "normalni ludzie z wszystkich krajow łączcie się", zeby sprzeciwic sie zbrodniczym planom ekonazistów.
-
Trzeba zlikwidować państwo, a nie wtórny problem powstały przez zeń wcześniejsze interwencje!
-
Wincu
-
-
Gamsider_
Proponuje abortować ekologów. Mnóstwo problemów zniknie, jak ręką odjął. Serio.
A generalnie to z głupotą nie dyskutować, tylko się ją nobilituje. -
Nie jestem tylko pewien, czy ktoś tutaj jest w pozycji do mówienia o czyjejś głupocie lub niewiedzy. :>
Ale to drobiazg. -
Anonim
A ty znow bedziesz nam swoje pacyfistyczne i anarchistyczne koncepcje przedstawiał? Kiedy zejdziesz na ziemie? -
Anonim
Kiedy ekologia staje się religią, to staje się równiez niebespieczna, głównie dlatego, że partyjni zieloni są świadopoglądowo zazwyczaj czerwoni, a zatem nieduchowi. Nieduchowe religie są bezduszne. I to właśnie zionie z tekstu Reza.
Ograniczać wolność życia z powogu CO2? Pieknie. Ja proponuję materialne ograniczenia a nie duchowe. Jakosciowe regulacje a nie ilościowe.
Najpierw ograniczmy ilość samochodów. Wprowadźmy limit 1 samochód na min 4 osoby przy spalaniu powyżej 10 litrów na 100 km; 1 samochód na 3 osoby przy spalaniu od 7 do 10 litrów na 100 km i 1 samochód na 2 osoby przy spalaniu od 4 do 7 litrów na 100 km; 1 samochód na 1 odobę przy spalaniu poniżej 4 litrów.
Potem ograniczmy ilość budowanych domów, produkowanych spalaczy prądu i innych pochłaniaczy energii i wogóle ograniczmy energo i materiałochłonne produkcje przemyslowe.
Następnie wprowadźmy limity spożywanego mięsa (jak wiadomo produkuja one ogromne ilości metanu ktory jest znacznie mocniejszym ocieplaczem niz co2) na rzecz warzyw, owoców i ziaren. Zdrowo, ekologicznie i duchowo.
Wejscie w życia takich i innych zmian swiatopoglądowych wywoła z pewnością spory wpływ na przyrost naturalny ograniczając go z jednej strony i zapewniając minimalny poziom chroniący przed wymieraniem narodów z drugiej.
Swoją drogą czemu mamy chcieć wprowadzać ograniczenia w przyroście naturalnym skoro jest on w całej Europie ujemny. To jakas bzdura. Takie prawa mozna stosować w regionach olbrzymiego przyrostu naturalnego. -
Gamsider_
Przypomina mi się taki tekst "zabrońmy diwodorku tlenu!" czy coś w tym rodzaju :) -
Trzeba im przypomnieć, że ludzie dorośli wydalają z siebie znacznie więcej dwutlenku węgla niż dzieci, a zwłaszcza "ekolodzy"! :>
>A ty znow bedziesz nam swoje pacyfistyczne i anarchistyczne >koncepcje przedstawiał?
Wypraszam sobie!
Zaraz Ci pokażę jaki ze mnie "pacyfista" aż Ci siano wyjdzie uszami, a nosem krew. :>
Wiesz mi, nie chcesz weryfikować empirycznie tej bzdurnej tezy.
>Kiedy zejdziesz na ziemie?
Gdy zaczniesz używać głowy do myślenia. -
Lypa
-
>Lypa napisał
>Wieszę Ci. o_O
Hej, ale błędów ortograficznych też nie wybaczam. :>
Podpadłeś! -
Lypa
>SzabloZębny napisał
>Wiesz mi, nie chcesz weryfikować empirycznie tej bzdurnej
>tezy.