Forum Polityczne [1172]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • bobasek

Pierwszy NIEZALEŻNY i z pelną listą komitetów! Sondaż do eurowyborów; ZAGŁOSUJ:
    http://www.nasz-parlament.pl/sondaz...

Nie tylko można głosować, ale i dyskutować pod spodem :-) Poza tym to jedyna pełna lista komitetów....
  • Ritter von Nałęcz

może być, dałem głos na UPR :>
  • Anonim

Fajna strona!

Już oddałem głos;D
  • MarcinK

http://www.wiadomosci24.pl/artykul/...

Proponuję zajrzeć na tą stronę zanim zdecydujecie na kogo głosować..
  • Sparrow I

Oczywiście poprę PSL, najbardziej kulturalną i stonowaną partię w Polsce. Zwłaszcza,że b a r d z i e j s z e j od l PSL-u nie ma.
  • Camilo Loco

.............................. .............................. .............................. .............................. .............................. .............................. .............................. .............................. .............................. .............................. .............................. .............................. .............................. .............................. .............................. .............................. .............................. .............................. .............................. .............................. .............................. .............................. .............................. .............................. .............................. .............................. .............................. .............................. .............................. .............................. .............................. .............................. .............................. .............................. .............................. .............................. .............................. .............................. .............................. .............................. .............................. .............................. .............................. .............................. .............................. .............................. .............................. .............................. .............................. .............................. .............................. .............................. .............................. .............................. .............................. .............................. .............................. .............................. .............................. .............................. .............................. .............................. .............................. .............................. .............................. .............................. .............................. .............................. .............................. .............................. .............................. .............................. .............................. .............................. .............................. .............................. .............................. .............................. ...
  • Lypa

... o_O
  • Q U E E N.

Powiedzcie mi, jak to możliwe że UPR ma tu w tym rankingu tak duże poparcie?
  • Ritter von Nałęcz

bo glosują tam niemal wyłącznie uświadomieni politycznie, nie tłuszcza nie mająca pojęcia o polityce - stąd duże poparcie dla konkretnych partii z konkretnym programem, a mniejszy kurs nic niewartych populistów.
  • No dobra...

No jasne - kiedy uprowcy mają duże poparcie to "wyborcy są uświadomieni politycznie". Kiedy poparcie jest małe to "wyborcy są bezmyślną tłuszczą".

Dzidziuś wali łopatką - dobrze. Dzidziusia walą łopatką - źle.

Jak tak sobie uświadamiam jaki jest poziom tej partyjki to aż mnie dziw bierze, że w niektórych reprezentatywnych sondażach jest w stanie oscylować wokół 0,5%-1%.

No, ale - tak czy inaczej:

Gratuluję "zwycięstwa", internetowi bojownicy....
  • Gamsider_

Jeśliś nie zauważył, to nie tylko UPR z partii niszowych ma tam spore poparcie.

Nie rozumiem, co jest tak dziwnego w stwierdzeniu, że gdy głosują osoby mające pojęcie o scenie politycznej, to wyniki są inne od tych z wyborów, gdzie głosują masy kierowane głównie telewizją.
  • .

To może kolega nam wreszcie powie o swoich przekonaniach politycznych i dlaczego się szanownemu upr nie podoba?
  • No dobra...

W nosie mam wasz UPR, tak jak zresztą wszystkie inne partie. Co nie znaczy, że nie bawi mnie wasza śmieszna walka o władzę i ta orwellowska logika.
  • Gamsider_

Odpowiedz na pytanie. Orwella tam nie było.
  • Antoniooooo :)

> http://www.nasz-parlament.pl/sondaz...
    >

Nieźla stronka. Dziwi mnie że UPR ma takie poparcie... Ale ok.
| |

Zapraszamy do dyskusji na temat bieżących wydarzeń "w wielkim świecie", małym też. Forum Pol...

Fotki

Miejsca grona (0)