- 1
- 2
-
rez
No to właśnie jak to będzie?
Środki masowego przekazu donoszą że coś jest na rzeczy - http://www.tvn24.pl/-1,1597491,0,1,... .
Z jednej strony ograniczamy piractwo (które i tak zawsze sobie da rade) a z drugiej, tak przy okazji, blokujemy dostęp do jednych stron (sprzedając owy dostęp rzecz jasna w pakietach internetowych), a umożliwiamy surfowanie po innych.
Chyba nie taka idea przyświecała twórcom Internetu.
-
to nie przyświecałoby finansom i wpływom mediów, wiec temat bezsensowny; D
-
Gamsider_
-
rez
>Demiurg napisał
>to nie przyświecałoby finansom i wpływom mediów, wiec
>temat bezsensowny; D
Jeśli regulacja zostanie wprowadzona to teoretycznie forma Internetu jaki znamy obecnie będzie zagrożona.
-
-
-
Znaczy, że popierasz ten totalitaryzm i ograniczanie twojej WŁASNEJ wolności?
-
Vlad
jebana kurewska socjalistyczna łapa chce położyć swe brudne paluchy na ostatnim bastionie wolnego słowa - INTERNECIE
jestem jednak prawie pewien że to nie przejdzie ... o ile tam w tym europarlamencie są jeszcze ludzie myślący (a skoro jest Maciej Giertych tzn że SĄ) -
Sześć stóp pod ziemią
Vlad, ale ja Cię bardzo proszę - korzystaj z wolnego internetu w sposób kulturalny, bo nie chce mi się teraz sprzątać.
Pozdrawiam,
S. -
Zaprawdę jest to nie tyle bezsensowny i głupi pomysł, żeby tworzyć takie pakiety, co szkodliwy dla swobody i kultury słowa.
Gdyby zapytać przeciętnych użytkowników sieci, to z pewnością takie zarządzenie zostało by przez większość z nich wyśmiane. -
mnd
mam nadzieję, że będzie ultracenzura i ograniczony dostęp do internetu, byście %%^&&* **** %&^^%&%^ w końcu wyszli z tych nor, na powietrze, wy parchy sieciowe:>:> -
-
mnd
no coś tam, coś tam wiem, i umiem!
ale lepiej się wyspowiadaj, od kiedy stałeś się takim demokratą:
Gdyby zapytać przeciętnych użytkowników sieci to blablebli
buachachacha!
-
-
-
Niet, bo to by go zapewne usatysfakcjonowało, więc pokażmy, że jesteśmy ponad to i uszanujmy jego prawo do wypowiedzi. :>
-
mnd
>SzabloZębny napisał
>uwazasz, ze to objaw demokratyzmu?
tak mi się wydaje, chyba, że uraczysz mnie jakąś tęgą filozofią :)
co do banowania mnie, to jak widać, zagrożenie kneblem nie płynie ze strony ue czy innych odgórnych instancji ale z rąk chudziutkich cenzorków, którym się nożyczki palą do cięcia
ze stratą oczywiście dla mnie, co może poprawić humor po pijaku w tym dennym internecie jak nie fora polityczne, a że prawie mieszkam w monopolowym to macie przerypane :> -
Sześć stóp pod ziemią
-
>młot na debili napisał
>>SzabloZębny napisał
>>uwazasz, ze to objaw demokratyzmu?
>
>tak mi się wydaje, chyba, że uraczysz mnie jakąś tęgą
>filozofią :)
to przepraszam za brzydkie slowa, tak mi sie wymsknelo, ale sam przyznasz, bedac postawiony przed wyborem: 1. nieograniczony praktycznie dostep do sieci, 2. ograniczony..
zgoda, sa ludzie, ktorzy korzystaja tylko i wylacznie z wybranych i wczesniej ustalonych adresow www, ale nawet oni wpisujac jakies hasla w wyszukiwarce oczekuja raczej jak najwiekszej ilosci informacji. ponadto, moze im sie czasem zmienic preferencja, beda woleli inni portal, i co - mieli by za kazdym razem dzwonic na infolinie tepsy czy innego operatora, zeby prosic o zmiane pakietu?
mowie, to BEZSENS, tylko szkodliwy.
>co do banowania mnie, to jak widać, zagrożenie kneblem nie
>płynie ze strony ue czy innych odgórnych instancji ale z
>rąk chudziutkich cenzorków, którym się nożyczki palą
>do cięcia
pokim jestem modem - nie obawiaj sie! -
mnd
>Zoś :D napisała:
>Młotu, zbanował Cię ktoś?
>Nie.
>
>To po co się napinasz?
bo lubieee:>
czekam na dalsze newsy o końcu naszego świata, utracie niepodległość, niewolnictwie przez internet itp. sprawach.
z całkowita powagą
pozdrawiam
młotek
-
mnd
>SzabloZębny napisał
>>filozofią :)
>
>to przepraszam za brzydkie slowa,
przeproś demokrację nie mnie :>
- 1
- 2