-
Ajgor
Ale pomysł z pracą dla więźniów dobry. Niech zapierdalają w kamieniołomach albo, zważywszy na potrzebę chwili - przy budowie stadionów! -
Justyna
Kolega chyba raczy żartować, hahahah. Koleżanka trochę starsza niż pierwszy rok psychologii, a książek TEGO rodzaju nie czyta :) Cóż, moja wypowiedź nie miała na celu bronienia jakichś tam zboczeńców, ale widocznie KOLEGA jej dokładnie nie przeczytał. Cóż, najczęstsze problemy wynikają z niezrozumienia. Moje gratulacje!!!! -
mr. ricci
>Justyna napisała:
>Kolega chyba raczy żartować, hahahah. Koleżanka trochę
>starsza niż pierwszy rok psychologii, a książek TEGO
>rodzaju nie czyta :) Cóż, moja wypowiedź nie miała na
>celu bronienia jakichś tam zboczeńców, ale widocznie
>KOLEGA jej dokładnie nie przeczytał. Cóż, najczęstsze
>problemy wynikają z niezrozumienia. Moje gratulacje!!!!
jasne, najłatwiej zacząć pieprzyć od rzeczy, że ktoś cię nie zrozumiał, bo twoje wypowiedzi są takie-oh złożone. czego zresztą dowodem jest późniejsza gadka o większości problemów wynikających z niezrozumienia, co to jest, jakiś pokrzywiony optymizm poznawczy? większość problemów dzisiejszego świata wynika właśnie ze nadwyżki zrozumienia, to dla gwałcicieli, to dla pedałów, to dla samego siebie. -
Justyna
Nie rozumiem czemu tak mnie atakujesz, ale ok. Ja nie mam raczej kompleksów... Nie należę do osób, które poprawiają sobie nastrój gdy komuś wcisną szpilkę więc tym wpisem ucinam bezowocną dyskusję :) -
-
mr. ricci
>Justyna napisała:
>Nie rozumiem czemu tak mnie atakujesz, ale ok. Ja nie mam
>raczej kompleksów... Nie należę do osób, które
>poprawiają sobie nastrój gdy komuś wcisną szpilkę więc
>tym wpisem ucinam bezowocną dyskusję :)
i jak swój idol - wszystko rozpatrywać w sferze kompleksów, powodzenia w owocnym rozumowaniu na poziomie podedukowanej piaskownicy. skoro już rozmawiamy na tym poziomie, to może postaraj się o kilka, będzie ci łatwiej oceniać samą siebie w właściwy sposób. -
Justyna
Jaki idol, czy Ty wiesz kto jest moim idolem??? Zapewniam Cię, że żaden z polityków. Byłam ciekawa czy będziesz umiał uszanować moją chęć zakończenie tych dyskusji na nie wiadomo jaki temat...no ale mnie nie "zawiodłeś". Naucz się "kolego" może jednego - nie oceniaj ludzi, których zupełnie nie znasz. Mi nie brakuje pokory, ale Tobie by się troszkę chyba przydało. -
mr. ricci
>Justyna napisała:
>Jaki idol, czy Ty wiesz kto jest moim idolem??? Zapewniam
>Cię, że żaden z polityków. Byłam ciekawa czy będziesz
>umiał uszanować moją chęć zakończenie tych dyskusji na
>nie wiadomo jaki temat...no ale mnie nie "zawiodłeś".
>Naucz się "kolego" może jednego - nie oceniaj ludzi,
>których zupełnie nie znasz. Mi nie brakuje pokory, ale
>Tobie by się troszkę chyba przydało.
to twoja chęć, sama ją sobie szanuj, a oceniać mogę kogo chcę i jak chcę, nie podoba się, nie? co robić, demokracja jest niestetyż obosieczna.