-
mr. ricci
>Dziewczę ze Słonecznego Wzgórza. napisała:
>masz do tego całkowite prawo.
>
>a My ufamy i mamy prawo Go szanowac i popierać.
>
>Każdy robi, co uważa za słuszne.
chadecja na stos! -
Anonim
Chadecja to syf. Prawica to ma być prawica a nie jakiś cyrk pomiędzy religijnością a socjalizmem. -
mr. ricci
-
Świstak
>borys napisał
>nie ufam oszołomom agitującym pod kościołem.
Nie rozumiem dlaczego wypowiadasz sie na jego temat jezeli go nie znasz. Jestes taki mocny tylko na gronie ale jakbys podyskutowal z nim chwile to po 3 zdaniach zabraklo by ci argumentow. On nie jest jak inni kandydaci ukrywaja sie w lochach przed wyborcami. masz ochote na kulturalna wymiane zdan to zapraszam Cie na spotkanie z nim i zobaczymy kto tu jest oszolom.
-
-
GdCfos
Popieram młodzież. Lepszy PiS niż nic.
W sytuacji kiedy może nam grozić barbarzyńsko-hiszpański POLiD trza tylko przyklasnąć takiej inicjatywie, i pochwalić ich, że jawnie wspierają swego nauczyciela i PiS. Dziś przyznać się do PiSu to jak za okupacji przyznać się do trzymania w komórce 10 Żydów.
Życzę szczęścia nauczycielowi.
Pozdro! -
Świstak
szczescie pomoze ale obawiam sie ze nie wystarczy :) Jezeli mozesz to oddaj na niego glos i przedstaw go swoim znajomym ( http://www.kwysocki.prv.pl )
Dziekuje w imieniu młodzieży za poparcie :) -
Anonim
Odpowiedz na proste pytanie. Co taki człowiek może sam zdziałać? Będą c w partii trzeba być jej wierniejszym niż własnej żonie. -
GdCfos
Lepszy Wysocki w parlamencie niż Biedroń.
Nie zagłosuję na niego bo to nie mój okręg. -
Anonim
To, że lepszy niż Biedroń to wiem. Ale lepszy niż Wysocki np: Popiela. -
Anonim
Ludzie dajcie spokój, gość ''bez nazwiska'' na 29 miejscu ma iluzoryczne szanse na wybór. Z końca listy do sejmu to może wejść, ale Gadzinowski, Pitera itp. Cała ta agitacja założyciela tematu to zawracanie tyłka. Głosując na przedstawionego tu kandydata, tak czy siak głosujecie na Jarosława Kaczyńskiego i Nelli Rokitową -
Świstak
czy moglbys wytlumaczyc jakim cudem glosujemy na kaczora albo nelly? chyba jezeli wybieram a to pis nie moze uznac tego za b -
Anonim
Ordynacja wyborcza chłopcze. Na liście PiSu jest 38 nazwisk. Twój nauczyciel, którego promujesz jest wśród tych osób numerem 29.
Dla większości wyborców PiSu jest postacią tak samo anonimową jak kandydaci nr 15,23 czy 34 (przykładowo). Z tej listy poza Kaczyńskim więcej jak z 90% wyborców PiSu w Warszawie znane są tylko takie nazwiska jak , Nelly Rokita(nr 2), Gosiewska(3),Ołdakowski(4),Kar ski(5) czy Poncyliusz (6), Makuch(nr 10 - szef radnych) i na te nazwiska głosują. Przy tych sondażach czy w Polsce wygra PO czy PiS (w Warszawie prędzej PO) to z PiSu wejdzie Ci do sejmu z Warszawy sześciu, góra ośmiu ludzi.
Reasumując musieli byście nie wiem jaką kampanię robić (przypuszczam, że nie robicie bo pierwszy raz Twojego kandydata zobaczyłem na gronie) - bilbordy, spoty na TVP INFO, by mieć jakieś szanse. W tym układzie to szanse na mandat poselski Pan Wysocki ma mniejsze niż 1% -
GdCfos
>Tomuś napisał
>Reasumując musieli byście nie wiem jaką kampanię robić
>(przypuszczam, że nie robicie bo pierwszy raz Twojego
>kandydata zobaczyłem na gronie) - bilbordy, spoty na TVP
>INFO, by mieć jakieś szanse.
Wysocki musiałby na ten przykład robić biznes na Pomorzu, najlepiej w okolicach Helu, alibo w Warszawie Gronkowca. Wtedy miałby sporo kasy na kampanię. -
Świstak
-
Dziewczę ze Słonecznego Wzgórza.
-
Dziewczę ze Słonecznego Wzgórza.
a tym akurat przypadku- głosujemy na człowieka, a nie na partię.
Mimo,że jej podleega ma swoje prawa.