-
Waldek
>Gamsider_ napisał
>Córeczka jedna mu się nie udała i zadarł z jej
>"znajomymi", za co oberwał.
niedaleko pada jabłko od jabłoni -
Gamsider_
Możesz dogłębniej wyjaśnić to powiązanie, bo Twój tok myślowy jakoś do mnie nie dociera. -
Waldek
myśle że jeśli nie rozumiesz tego co napisałem to już nawet twój Korwin ci nie pomoże; p -
Gamsider_
A ja myślę, że nie masz pojęcia, o czym piszesz albo jesteś wyjątkowym ignorantem w kwesti przysłów - podobnie zresztą jak Tusk :) -
-
Waldek
no napisałeś ze dostał Korwin bo zadarł ze znajomymi córki której wychowanie na porządnego człowieka mu sie nie udało
ja napisałem że niedaleko pada jabłko od jabłoni czym chciałem podkreślić ze skoro jego córka jest taka i taka to ma to pewnie po Korwinie -
Anonim
A ja bym zostawiła życie prywatne Korwina i jego kłopoty i szczęścia wychowawcze. To nas chyba nie bardzo obchodzi, ja za Korwinem nie przepadam, ale jakaś przyzwoitość powinna być.
-
Gamsider_
>Waldek
>ja napisałem że niedaleko pada jabłko od jabłoni czym
>chciałem podkreślić ze skoro jego córka jest taka i taka
>to ma to pewnie po Korwinie
Tak, czyli opcja pierwsza - nie masz pojęcia o czym piszesz.
Czyżby tego uczyli w "bezpłatnym" kiepskim liceum? -
★ мышaм ★
nie wiem, co to jest wogole za temat, prywatne zycie polityka. po co komu corka Walesy, Kwasniewskiego, Tuska czy Korwina? a corka Kaczora sie chajtnela z synem barona sld i co to jest za wiadomosc? moze troche wiecej merytorycznej dyskusji? :) -
Anonim
-
Gamsider_
>***мышaм***
>moze troche wiecej merytorycznej dyskusji? :)
E tam, jak dajemy linki do merytorycznych danych, to nikt tym się nie interesuje :) Tylko ważne są tylko skandale z życia polityków i z "Życia na gorąco" :P -
Anonim
-
★ мышaм ★
...i taki poziom odbiorcow tej "polityki". pewnie ze dla mediow bardziej pozywnym jest fakt ze posel ma nieslubne dziecko niz to, ze podpisal list otwarty w jakiejs sprawie.
zreszta ja, tego co sie dzieje nie nazwalabym "polityka" a raczej "politykierstwem", bo jak czlowiek bez matury moze byc dobrym ministrem? jak osoba skorumpowana moze uczestniczyc w podejmowaniu najwazniejszych dla państwa decyzji? dlatego pojdzmy do wyborow i wybierzmy politykow, a nie politykierow. wtedy bedziemy ogladac uprawianie polityki, bedziemy o niej merytorycznie dyskutowac i moze wreszcie bedzie normalnie? -
Waldek
jak można gadać merytorycznie z ludzmi dla kórych wszystko co robi UPR jest święte? -
★ мышaм ★
nie mozna gadac merytorycznie z nikim, kto ma klapki na oczach i jest zaslepiony przez jedna partie, niezaleznie, jaka to partia. -
Ajgor
>***мышaм*** napisała:
>...i taki poziom odbiorcow tej "polityki". pewnie ze dla
>mediow bardziej pozywnym jest fakt ze posel ma nieslubne
>dziecko niz to, ze podpisal list otwarty w jakiejs sprawie.
>
>
>zreszta ja, tego co sie dzieje nie nazwalabym "polityka" a
>raczej "politykierstwem", bo jak czlowiek bez matury moze
>byc dobrym ministrem? jak osoba skorumpowana moze
>uczestniczyc w podejmowaniu najwazniejszych dla państwa
>decyzji? dlatego pojdzmy do wyborow i wybierzmy politykow, a
>nie politykierow. wtedy bedziemy ogladac uprawianie
>polityki, bedziemy o niej merytorycznie dyskutowac i moze
>wreszcie bedzie normalnie?
bravissimo! Wybierzmy polityków, a nie politykierów! Jakieś konkretne propozycje? Bo ja jak najbardziej jestem za wyborem polityków, a nie politykierów :) -
★ мышaм ★
>
>***мышaм*** napisała:
>...i taki poziom odbiorcow tej "polityki". pewnie ze dla
>mediow bardziej pozywnym jest fakt ze posel ma nieslubne
>dziecko niz to, ze podpisal list otwarty w jakiejs sprawie.
>
>
>zreszta ja, tego co sie dzieje nie nazwalabym "polityka" a
>raczej "politykierstwem", bo jak czlowiek bez matury moze
>byc dobrym ministrem? jak osoba skorumpowana moze
>uczestniczyc w podejmowaniu najwazniejszych dla państwa
>decyzji? dlatego pojdzmy do wyborow i wybierzmy politykow, a
>nie politykierow. wtedy bedziemy ogladac uprawianie
>polityki, bedziemy o niej merytorycznie dyskutowac i moze
>wreszcie bedzie normalnie?
bravissimo! Wybierzmy polityków, a nie politykierów! Jakieś konkretne propozycje? Bo ja jak najbardziej jestem za wyborem polityków, a nie politykierów :)
ciesze sie ze ktos tu mysli tak jak ja... osobiscie zastanawialam sie bardzo dlugo, nad opcja, ktora popre moim glosem. w koncu wybralam, ale nie powiem jaka to partia, bo jest cisza wyborcza; D moge powiedziec tylko tyle ze nie ma jej w sadazach, znaczy ona jest w koalicji z innymi :)
razem zmienimy Polske, wierze w to :) pozdrawiam wszystkich świadomych swojego glosu Wyborcow :* -
GdCfos
>***мышaм*** napisała:
>moge powiedziec tylko tyle ze nie ma
>jej w sadazach, znaczy ona jest w koalicji z innymi :)
PSL Piast.
:>