-
Anonim
-
mr. ricci
BUAHAHAHAHAA :>
głupia ściera, właśnie się via tvn modli do świętej barbary od łapówek. -
mr. ricci
-
robakk
No to jak w mafii, milczenie + szopka przed TV...jej rodzina jak będzie w ciupie ma zapewnioną ochronę PO
-
-
Anonim
wiem że będe brutalny ale ta pani wzbudza moją odrazę.Jak słyszę ją na tych taśmach gdzie szachuje dialektem korupcyjnym lepiej niż jez.polskim,a potem płacze to na prawdę szkoda mi jej rodziny.Ja rozumiem że agent cba ją podpuścił wziął na urok a ona jest taka biedna ale zrobiła to i nie powinna jeszcze grać na sumieniach polaków.mówiąc o sobie zwykła polka.Zwykła matka polka dba by od 1 do 1 miała na jedzenie dla dziecka a nie szachuje inwestycjami i łapówami na szczeblach politycznych.Granie śmiercią pani Blidy też jest poniżej krytyki...
wiem że są w chwilach ludzkich słabości-uznaje że to co zrobiła ta pani-była taką chwilą...ale niech sie nie zasłania biedą,złym światem,swoją szlachetnością wobec młodego inwestora,lojalności wobec Ojczyzny i tym podobnym....
ta pani swoją obronę podszyła fałszem co sprawia że jej błąd nie został przez nią zrozumiany...szkoda kobiety i jej sumienia -
rez
???
To trzeba mieć tupet.
Babsztyl najpierw bierze kase a teraz sapie przed kamerami jaki ten świat jest zły.
-
Anonim
-
robakk
Jeszcze tylko pojawi się zaginiona po latach córka Sawickiej i mamy telenowelę brazylijską.... -
Anonim
i Donald Tusk - opalony, wysportowany przybiegnie i wstretnego Kamińskiego pobije i upokorzy.
-
robakk
-
Anonim
swoją drogą ciekawe czemu akurat ja wybrało CBA i przez rok przygotowywało całą akcję
mnie zdumiało odwoływanie się do patriotycznej historii rodziny, II wojna, Katyń...zabrakło mi powstania styczniowego
w sumie to mi jej trochę żal,ale sama jest sobie winna. -
robakk
"swoją drogą ciekawe czemu akurat ja wybrało CBA i przez rok przygotowywało całą akcję "
hymm...CBA chodziło po posłach prewencyjnie...prawidłowo... -
Anonim
bo ja wiem czy to takie prawidłowe?agenci zaprzyjaźniają sie z posłami przez cały rok, zdobywają zaufanie a potem robią prowokacje...oczywiście nie usprawiedliwia to w żaden sposób tych, co się na taką prowokację łapią -
mr. ricci
a mi nie żal, bezczelna szmata, jeszcze się podciera cudzymi (rodziny) osiągnięciami. -
Anonim
w każdym razie niech mężowie posłanek uważniej przyjrzą się znajomym swoich żon; ) -
robakk
>Iskierka napisała:
>bo ja wiem czy to takie prawidłowe?agenci zaprzyjaźniają
>sie z posłami przez cały rok, zdobywają zaufanie a potem
>robią prowokacje...oczywiście nie usprawiedliwia to w
>żaden sposób tych, co się na taką prowokację łapią
tak właśnie działa kontrwywiad ... prowokuje się i monitoruje...przecież wzięła łapówkę...
Jak inaczej miało by działac CBA? -
Anonim
chodzi mi o to, że działania CBA, prowokacje powinny chyba być prowadzone wobec osób co do których są sygnały że przyjmują łapówki,ale nie do przypadkowych posłów, żeby spróbować - a nuż wezmą. ale nie wiem jak to było w przypadku Sawickiej -wiece może czemu akurat ona została wzięta na celownik?czy wcześniej brała łapówy? -
rez
Tego typu prowokacje są szansą że jak następnym razem jakiś posło-urzędas będzie chciał wziąć w łapę zastanowi się 100 razy.
Fakt,takie działanie CBA może budzić wątpliwości,ale nie ma co teraz biadolić bo Leppera spotkała podobna sprawa. -
Anonim
Prowokacja? Wyraznie mowila, ze jej trzeba 100 tys zł na łapówkę. powiedziala, ze jest w stanie zalatwic pare spraw, bo ma "kurwa tyle układów wypracowanych"
-
Anonim
dlatego też raczej mało kto będzie jej współczuł, nawet po takiej konferencji