-
Anonim
>matr napisał
>>Pan Mateusz napisał
>>Miedzy innymi za ten cynizm, niech twój lider nigdy
>wiecej
>>nie błaga mnie o głos - bo go zwyczajnie nie dostanie.
>>
>
>na pewno sie rozplacze jak sie dowie.
>jak tam w borach tucholskich? 2 zubry i spokoj?; >
O Cimoszewicza sie nie martwie. Pewno bedzie mial najwiecej glosow ze wszystkich - jesli chodzi o senat :)
-
matr
-
Anonim
>sam jesteś cola na kacu napisał
>Ta operacja kompromituje przede wszystkim Sawicką. Metody
>jej ujawnienia i przeprowadzenia kompromitują natomiast CBA
>i rząd.
>
I ja się pod tym podpiszę.
-
Anonim
>i rząd.
No tak. To, co zacytowałeś to był cytat nie mój, lecz wicenaczelnego Wyborczej, który pierdoli głupoty tylko po to, żeby dowalić PiS.
-
-
Ajgor
"CBA jest ohydną instytucją. Coś tak ohydnego nie ma prawa istnieć w kraju w którym ludzie chcą wstawać rano i nie czuć mdłości!"
"Ja znam dobrze kobiety. Kobiety to jest mój świat. I mogę z całą pewnością powiedzieć, że kobieta też jest człowiekiem i zasługuje na współczucie!"
"Człowiek przestaje być porządny bez względu na okoliczności."(o Kamińskim)
z mądrości Jacka Żakowskiego (mniej więcej, mogłem jakieś słowo przeinaczyć, bo nie mogłem powstrzymać lekkich podrygiwań przepony, jak tego słuchałem) :>:>:> -
KleksWGaciach D.
>Mr. Blue Sky napisał
>No tak. To, co zacytowałeś to był cytat nie mój, lecz
>wicenaczelnego Wyborczej, który pierdoli głupoty tylko po
>to, żeby dowalić PiS.
Przepraszam. Powinienem był cytować całą Twoją wypowiedź. -
Wincu
Powinna isć siedzieć. Ot i cała polityka, PO sprawiedliwe, PO nie ma zarzutów, nikt nie wiedział, że teraz będą wybory a akcja była nagrywana od dawna.
PS. A czy ktoś jeszcze uważa "wybiórczą" za wyrocznie??Kretyn Wroński z GW mówi 10 sekund w bardzo miłym nastawieniu, że "tak wzięła łapówkę, przyznała się" , a resztę czasu jakie to CBA złe że agent CBA jest winny, żeby popatrzył jak zniszczył kobietę. Wchodzi w sferę uczuć. Jemu stało się żal, jak to CBA skrzywdziło przestępczynię. -
Wincu
>>Mr. Blue Sky napisał
>
>>"Ta operacja nie kompromituje Platformy. Kompromituje
>tylko
>>twórców tej operacji i jej usłużnych wykonawców. "
>
>i rząd.
No tak ujawnienie przestępstwa w tym kraju, kompromituje organy ścigania...na łeb padło!! -
KleksWGaciach D.
>Wincu napisał
>No tak ujawnienie przestępstwa w tym kraju, kompromituje
>organy ścigania...wam już na łeb padło!!
Nie ujawnienie a sposób w jaki to zrobiono. W naszym kraju obowiązuje domniemanie niewinności a wyroku jeszcze nie było. Robienie takiej szopki w publicznej telewizji kilka dni przed wyborami, połączone z atakiem Spotami PiS w PO jest naganne i kompromituje CBA.
-
Wincu
a dla mnie kompromituje tego kto łapówkę wziął!! No ludzie drodzy gdyby nie wzięła to by nie było problemu. Naprwde już nienawiść do Kaczorów wam na oczy klapki zarzuciła ołowiane. Powinna iść siedzieć i już, tak samo jak Blida zabiła się nie dlatego bo naruszyli jej prywatność i CBA weszło do domu a dlatego że była cholera WINNA!! A błędy operacji takie jak nie zabezpieczenie obszaru itd. to dopiero sprawy przy kórych mozemy mówić o jakiejś winie CBA, ale nie dlatego że od roku sprawdzają jakąś babę (czyli od czasu gdy o wyborach nie było mowy) i nagle teraz się to ujawnia. Postawcie się w ich sytuacji...też byście to wykorzystali teraz to chyba normalne. I błagam skończe chrzanić, CBA jest złe bo ujawniło winę i przyjęcie korzyści sprzeczne z prawem -
LukiMan; )
co do działań cba, to o ile się nie myle ich zadaniem jest wykrywanie i zwalczanie korupcji, a nie POWODOWANIE korupcji...
a tak apropo - leperowi juz postawiono jakies zarzuty, czy wciąż jest w "kręgu podejrzeń" ... ? -
KleksWGaciach D.
>Wincu napisał
>a dla mnie kompromituje tego kto łapówkę wziął!! No
>ludzie drodzy gdyby nie wzięła to by nie było problemu.
Ale przeczytałeś co ludzie tu piszą? Prawie nikt nie twierdzi, że ta kobieta jest niewinna. Napisałem wcześniej, że ta cała sprawa najbardziej kompromituje właśnie Sawicką, która powinna zostać skazana przez sąd za korupcję.
>Powinna iść siedzieć i już, tak
>samo jak Blida zabiła się nie dlatego bo naruszyli jej
>prywatność i CBA weszło do domu a dlatego że była
>cholera WINNA!!
A masz na to dowody? Bo gdyby CBA miała kwity na Blidę to zapewniam Cię też zrobiłaby Show w TV, no chyba, że czekają do soboty...
> A błędy operacji takie jak nie
>zabezpieczenie obszaru itd. to dopiero sprawy przy kórych
>mozemy mówić o jakiejś winie CBA, ale nie dlatego że od
>roku sprawdzają jakąś babę (czyli od czasu gdy o
>wyborach nie było mowy) i nagle teraz się to ujawnia.
Nie znamy szczegółów prowadzenia tej akcji przez CBA, pokazano nam tylko małe fragmenty, które akurat pasowały do spotu o nieprzyjeżdżającej karetce.
>Postawcie się w ich sytuacji...też byście to wykorzystali
>teraz to chyba normalne.
Oczywiście, że tak. Każda partia będąca w posiadaniu takich materiałów ujawniłaby je. Tylko, że CBA to nie PiS. Ich celem powinno być zwalczanie korupcji a nie współpraca z PiS przy kampanii wyborczej.
>I błagam skończe chrzanić, CBA
>jest złe bo ujawniło winę i przyjęcie korzyści
>sprzeczne z prawem
Nie dlatego CBA jest złe.
-
Anonim
Powinna się zapaść pod ziemię a nie wychodzić jeszcze do ludzi. To na temat.