-
Maniuś
http://www.dziennik.pl/Default.aspx...
i bardzo dobrze że odszedł!! on jest dobrym politykiem a w PiSie się marnował :P szkoda że wcześniej nie odszedł. -
Anonim
yes yes yes ... ale w czym konkretnie jest dobry? Od kiedy to kukła medialna jest dobra?
-
Maniuś
był konsekwentny, i miał dobry program, ale niestety jak był w pisie to wiadomo że wykonywał je po ich myśli. jestem ciekawy jak by mu było w PO . -
M
Był po prostu dobrze wypromowany. Nie był przedtem widoczny w mediach, więc ludzie nie mieli wyrobionego o nim zdania - pozytywnego czy negatywnego. Ale jakoś za wybitnego polityka go nie uważam... -
-
Кароліна Kądziela
-
Zocha
On był wygodny dla Jarka, ale raczej był nijaki... o nie sorry ładnie sie usmiechał, był miły dla ludzi, na studniówce zatańczył i o golnie można gościa polubić, ale czy takiego chcemy w polityce...? hmmm bo ja raczej nie chcę
"ciamciaramcia" fajnie powiedziane =) -
Gamsider_
Oczywiście taka informacja to nie jest wpływanie na wynik wyborów :)
Ale jak by tak Macierewicz ujawnił kolejną część raportu... -
Anonim
Jak nie trawie Jarka to odnośnie Marinkiewicza dobrze powiedział w wywiadzie dla TVN "na takie kinderbale był bardzo dobry, ale polityk z niego był marny" -
Zocha
dokładnie, on może byc jedynie postacia marionetkowa, po to tylko by przyciągnąc ludzi. Jako do człowieka nic do niego nie mam, bo naprawdę wydaje sie byc sympatyczny, ale politykiem własnie jest marnym, więc co mi po jego miłej buzi?? -
rez
Marcinkiewicz odszedł?
O mój boże!!!!
Nauczyciel fizyki, a obecnie dyrektor banku (LLLOOOOLLLL) nie jest w PiSie?
I co Naród na to?
-
KleksWGaciach D.
>Pan Mateusz napisał
>yes yes yes ... ale w czym konkretnie jest dobry? Od kiedy
>to kukła medialna jest dobra?
Marcinkiewicz potrafił wzbudzać do siebie sympatię. Miał świetny PR.
To taki Kwaśniewski "prawicy"
-
matr
a kaczorek na niego pluje dalej
""Skoro Marcinkiewicz nie chciał, żeby się ta wiedza rozeszła, ja zamierzałem dotrzymać umowy. Jeśli zmienił zdanie, jestem bardzo zmartwiony, bo to kolejny przykład, że jak traci się stanowisko, traci się też honor, bardzo powszechne ostatnio" - tak premier skomentował fakt ujawnienia listu."
-
Anonim
-
Anonim
Nie jest ciekawe że odszedł (to wiadomo od dawna) tylko jakie podał powody. Despotyzm na przykład. -
mr. ricci
>krist044 napisał
>Nie jest ciekawe że odszedł (to wiadomo od dawna) tylko
>jakie podał powody. Despotyzm na przykład.
idę do kuchni, bo jesteście despotyczni. -
GdCfos
he he, despotyzm - niezłe.
Równie dobrze mógłby powiedzieć, że są odpowiedzialni za wymieranie kolonii porostów w Tatrach i Karkonoszach.