-
Matt
sytuacja zmienia sie z dnia na dzien... jedne partie zyskuja punkty procentowe lecz robia to kosztem innych. Po debatch które niewątpliwie były "gwoździem" aktualnych kampani wyborczych, sondaże uległy znacznej rewolucji... kto wygra te wybory? do jakiej koalicji moze dojsc? kto byłby najlepszym premierem? zapraszam i prosze o opinie. -
Artur
-
Maniuś
-
Matt
a jaka koalicja moze dojsc do skutku? PO-PSL? mysle ze to niebyłby najgorszy pomysł... -
-
Anonim
-
Anonim
Jeżeli wejdą trzy partie PIS, PO i LiD przy takiej ostrości kampani jaką mamy obecnie ciężko jest mi wyobrazic sobie jakąś koalicję. W takim przypadku grozi na paraliż i przez jakiś czas kontynuacja rządu z Jarosławem na czele, po trudno bedzie stworzyć cokolwiek. W skrajnym przypadku może być tak że będą nas czekać jeszcze jedne wybory. -
Anonim
Jeśli wejdzie PSL możliwa jest koalicja PO - PSL. Pytanie czy będzie miała wysatrczająco dużo głosów żeby stworzyc rząd -
Кароліна Kądziela
-
Anonim
PiS wygra i utworzy koalicję z LPR. Wierzejski na ministra edukacji !!! -
Matt
-
Кароліна Kądziela
łałałiła. doprawdy, tragedia, masakra. O nie!
Zacznij sie juz lepiej uczyc, a nie politykujesz;] -
Anonim
>Mateto napisał
>przez ten cały LPR bede musiał matme na maturze zdawac....
>;/
To radze Ci człowieku juz błagac matke o korepetycje. Inwestowanie w matematyke jest tak samo wazne, jak inwestowanie w jezyki.
umiesz matme - masz dobre studia
-
Maniuś
ja to współczuje tym z matematyką, lepiej jakby była historia obowiązkowa:) ja to bym sie ucieszył... a nie jakiś durny przedmiot, no ale mieliśmy o polityce gadać:P
ja twierdze że Polska powinna przyjąć liberalną gospodarkę tak jak Anglia, Irlandia, Niemcy i inne kraje Europejskie. Bedziemy się wtedy szybciej rozwijać. Wole zarabiać w kraju, i żeby Polacy nie wyjeżdżali!! tak więc ja wybieram PO. -
M
-
Кароліна Kądziela
bo PO ma ladniejszy spot.
I Donadl mówi, że Pan Jasio z Irlandi wrocił do Polski i są fajne szpitale i wszystko sie zmieniło. No. Bo PO. -
Maniuś
nie, po prostu analizując każdą partię, każdą ideologię, doktrynę itp. itd. dochodzę do wniosku że PO ma tu największe szanse. nie myślcie że patrze tylko na spoty, albo "bo któryś polityk powiedział że będzie lepiej" trzeba to sobie dokładnie przeanalizować... Ale pamiętajcie o jednym: WOLNOSC WYBORU!! -
Кароліна Kądziela
to jak tak sobie analizowales dokladnie, to powiedz, czym programowo rozni sie PO od PiS. -
M
-
Кароліна Kądziela
daj sposkoj, chce sie dowiedziec.
Zaraz bede miala wyszczegolnoine wszystko pieknie w pigulce.
Czekam z niecierpliwoscia. -
M
>Maniuś napisał
>nie, po prostu analizując każdą partię, każdą
>ideologię, doktrynę itp. itd. dochodzę do wniosku że PO
>ma tu największe szanse. nie myślcie że patrze tylko na
>spoty, albo "bo któryś polityk powiedział że będzie
>lepiej" trzeba to sobie dokładnie przeanalizować... Ale
>pamiętajcie o jednym: WOLNOSC WYBORU!!
Ale w czym/ na co ma największe szansę?