Forum Polityczne [1172]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • robakk

Partia hegemoniczna sprzedała resztki suwerenności Polski , podpisano “Trakat Reformujący” wprowadzający osobowośc prawną dla UE(powstaje państwo federacyjne) , ze unijnym odpowiednikiem ministra Spraw Zagranicznych UE, kartą praw podstawowych bez “spraw obyczajowych” ale z całym socjalem który zwalczy nasz “dumping” czyli konkurencyjnośc gospodarki. Ale ! Wywalczono mechanizm “z Joaniny” , który….. odwleka decyzję ..<śmiech na sali>

UPR jest za obroną cywilizacji Europejskiej, której fundamentem są kanony greckie/kreteńskie piękna i dobra, prawa rzymskiego i wolności jdenostki wywodzącej się z personalizmu Chrześcijańskiego:

Wolnośc- Volenti non fit iniuria czyli Chcącemu nie dzieje się krzywda

Własności która stanowi prawdziwy fundament wolności człowieka

Sprawiedliwości Lex retro non agit czyli prawo nie może działac wstecz

To są fundamenty cywilizacji europejskiej, dlatego sprzeciwiamy się anty wartościom postmodernistycznym europejskich socjalistów!

“Cywilizacji Śmierci” gdzie niewinne nie narodzone życie jest gorzej traktowane niż życie winnego mordercy. Gdzie nieproduktywnych starców usuwa się ze społeczeństwa gdyż generują koszty przez rozbudowane systemy socjalne. Gdzie dąży się do monopolu politycznego, ekonomicznego przez redukowanie konkurencji między walutami i kulturowej hegemonii anty wartości dążących do wyrwania człowieka z organicznych związków jak rodzina po to tylko aby łatwiej człowiekiem manipulowa i kontrolowac.

Pozostało nam liczyc na referendum..o ile nam pozwolą (co jest wątpliwe) ….może Brytyjczycy

"UE jest skazana na niepowodzenie, gdyż jest czymś szalonym , utopijnym projektem, pomnikiem pychy lewicowych intelektualistów."

jak powiedziała p. Małgośka Tatcherowa

To kolejne argumenty na głosowanie na KW LPR , nie ma inne opcji która da odpór tym centralistycznym szkodliwym nie tylko dla Polski ale i Europy zakusom kasty biurokratycznej UE.

Sempre Fidelis Liberati et Varitati!
  • Anonim

Robaku, jako anonimowy agitator polityczny na gronie jestes srednio wiarygodny...
  • robakk

Czy coś co napisałem nie jest prawdą?

Znam się na UE więc informuje...jak uważasz że coś napisałem nie tak, to polemizuj....

• Anonim

>robakk-weryfikacja empiryczna napisał
    >Znam się na UE więc informuje...jak uważasz że coś
    >napisałem nie tak, to polemizuj....
    >

Juz mi sie nie chce polemizowac, na dwa dni przezd wyborami mam juz dosyc klotni o polityke:)
    Zauwazam tylko, ze przypominasz mi wystepujacego zawsze pod psuedonimem, niejakiego antka_emigranta z forum onet-u. Anonimowa agitacja i obrzucanie blotem jest raczej szczeniackie, aight?:)
  • robakk

nie rozumiem...

co to ma do znaczenia, mam ci podac adres domowy?

Podaje konkretne zarzuty..

-osobowośc prawna UE

-powstaje funkcja prezydenta i ministra spraw zagranicznych

-Polska zrzekła się Weta

jeżeli ratyfikuj się ten traktat oznacz to koniec Państwa Polskiego

| |

Zapraszamy do dyskusji na temat bieżących wydarzeń "w wielkim świecie", małym też. Forum Pol...

Fotki

Miejsca grona (0)