-
Waldek
-
Anonim
To, ze coraz czesciej musze podzielac zdanie PiSowców; /
rozmienia swój autorytet na drobne
Wyobrazacie karola Wojtyłę agitującego za jakaś partią?
-
Anonim
to co sie dzieje z Bartoszewskim jest potworne...
Z drugiej strony zajrzyjmy do serc swoich i spytajmy sie samych siebie czy bylibysmy rownie oburzeni gdyby za naszymi sympatiami politycznymi agitowal?;) -
Anonim
ehhh zawsze broniłem pana bartoszewskiego,więc po prostu napisze :
wolny kraj wolna wypowiedź,ja bym tak nie powiedział -
-
robakk
-
Ajgor
prawie jak Michał Wiśniewski...
http://ania-i-michal.blog.onet.pl/2... -
Anonim
-
Anonim
Problem utraconego autorytetu moralnego.
Tak jak Lech Wałęsa niszczy swój dorobek głupimi wypowiedziami. Nie bronię PiS-u. Ale po kiego takie wypowiedzi? Nikt tak nie psuje Polsce opinii za granicą jak takie "autorytety" typu Bartoszewski, Geremek, Edelman, Wałęsa. Niech sobie pojadą do Ciechocinka i niech tam w spokoju dożywają swoje życie. -
mr. ricci
-
Anonim
-
mr. ricci
napisał robakk przecież dokąd się wybiera :> zresztą z takim ryjem to kim ma być? tajem? :> -
Wincu
Kiedyś ładnie zaśpiewał Markowski "trzeba wiedzieć kiedy ze sceny zejść, niepokonanym"
-
GdCfos
Może zrobimy jakiś obywatelski list otwarty do "autorytetów moralnych III RP" wzywający ich do pójścia w ślady Bartoszewskiego i udania się na emigrację? (może być do Izraela - kraju pjurdemokratycznego). -
Waldek
-
mr. ricci
>Waldek napisał
>napiszcie do swojego wodza Rydzyka
twoja stara! :>
rydzyk też może sobie jechać do izraela, pod warunkiem że zabierze ze sobą sformatowanych studentów z mojego uniwerku, którzy walą spermą w gacie z każdym słowem niesamowicie charyzmatycznego tuska. -
Waldek
coza pizda z Ciebie o0
jestes jebanym frustratem i dewiantem psychicznym
typowy PiSowczyk
-
Anonim
Bartoszewski zły, Jan Nowak Jeziorański pewnie też i gdyby żył to by mu się parę ch.. dostało co? Skoro oni źli, to kto dobry? -
mr. ricci
>Waldek napisał
>coza pizda z Ciebie o0
>jestes jebanym frustratem i dewiantem psychicznym
>typowy PiSowczyk
następny pajac, co nie trafił, usilnie mi chcecie ten pis wmówić dzieciaczki i trafiacie jak z tymi kleksami na cześć tusia :>
a odnośnie frustracji - to aby się nie objawia wmawianiem wszystkim wokół frustracji? :> wiesz, mam wykładowcę, który cierpi na podobne problemy, spytam go, może zna jakiegoś medyka. nawet politycznie podobni jesteście, bo jeszcze dwa lata temu w tk pracowała, a teraz też w nas bucha zachwytami nad przewodniczącym chłoptasiem :> -
mr. ricci
>Tomuś napisał
>Bartoszewski zły, Jan Nowak Jeziorański pewnie też i
>gdyby żył to by mu się parę ch.. dostało co? Skoro oni
>źli, to kto dobry?
bóg. -
mr. ricci
>Jabłkożerca napisał
>>The Loyolist napisał
>>rydzyk też może sobie jechać do izraela, pod warunkiem
>>że zabierze ze sobą sformatowanych studentów z mojego
>>uniwerku, którzy walą spermą w gacie z każdym słowem
>>niesamowicie charyzmatycznego tuska.
>
>No, jestes pizda, Loyalist, w dodatku debilna.
ooo, następny ekspert, co nawet nie potrafi nicka przekleić, ni przepisać :>