-
Waldek
no nie wiem
przynajmniej nikt potem ci nie będzie zarzucać ze przez ciebie jest w Polsce jak jest -
mr. ricci
>Waldek napisał
>bardzo ładnie szanujesz starszych ludzi
>a co do jego preferencji to przede wszystkim dobro Polski
>dla którego poświęcił niemalże całe życie
szanuję starszych ludzi, których uważam za godnych szacunku, nie jak leci, ew. jak PEWNA PARTIA.
a odpowiedź twoja jest, naturalnie, zupełnie od rzeczy i bez odniesienia się do prostego zestawienia mordowania ludzi i państwa autentycznie policyjnego w izraelu i rozdmuchanych naruszeń demokratycznego "protokułu" w polsce. -
mr. ricci
>Maszeńka. napisała:
>>The Loyolist wrote:
>>>Waldek napisał
>>>nie
>>>
>>>powrzucaj sie na mnie ale ja zostaw -.-
>>
>>mam nie być dla niej miły? okej.
>
>Oj tam, ja się bynajmniej nie czuję urażona.
przestań, bo gotówem cię polubić, a to już na pewno znajdzie się w twoich aktach i będziesz przeklęta na wieki :> -
Anonim
Ci mnie dzis zadziwili. Tyle mowili o demokratycznych wyborach - a na czołówkę walą sprawę mocno związana z obecnymi wyborami.
http://wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomo... -
-
Anonim
Tak tylko historycznie, nie jako argument czy cos. Palestynczycy kolaborowali z Hitlerem ile wlezie. A wlasciwie nie Palestynczycy bo ich wtedy jeszcze nie bylo ale poludniowi Syryjczycy. -
Waldek
Mając ten dystans do reżimów, nawet na Gosiewskiego w TV spozieram spokojnie i bez uniesień niczem na reklamę środka do zmywania zlewu. Wiem o sobie bowiem, że nie ma tego złego, co by mi nie zrobiło dobrze. Zawsze, ilekroć znajdę się w kłopotach spowodowanych niekorzystnymi dla mnie politycznymi okolicznościami, budzę się z letargu i lenistwa, by okazać skuteczną samozaradność. W tym więc sensie nawet liczę na drugi – gorszy! – etap rządów Kaczyńskich, gdy oszalali pójdą już oni na całość. Dla mnie alternatywą dla rozhulania się PiS byłoby moje starzenie się bierne i monotonne. A tak ileż przed nami emocji, walk i przygód! Bliźniacy działają jak rozrusznik serca, litr wódki albo działka koki -
Wincu
Miałem Cię olewać jako totalną ćwiarę, ignorować wręcz, ale nie, nie można, wymyśl czasem coś samemu, a nie kopiujesz żywcem teksty swojej czerwonej wyroczni Jerzego "zdrajcę" Urbana. Nie uważam tekstów Urbana za majstersztyk dziennikarstwa czy publicystyki, ale już daje się wyczuć różnice w stylu i chociaż bladym pojęciu o pisaniu.
Od kilku miesięcy tłumaczę, poucz się trochę, ogarnij chociaż podstawy czegokolwiek nawet katechizmu ilustrowanego dla klas 1-3, ale proszę nie kalaj grona i nas tu zgromadzonych swoim pozerstwem i zidioceniem. APELUJĘ!! -
Artur
-
Bartosz
-
Gamsider_
>Maszeńka.
>Kochanie. Na lustrację jest za późno, o 18 kurwa lat.
Nie wypada panienkom tak się wyrażać.
A na prawdę nigdy nie jest za późno.
>Waldek
>Izrael to kraj, który wywalczył sobie wolność poprzez
>walke i to ze wszystkimi w około
Pewnie :) Dostali wolność od kolegów, a potem kilka razy się przejechali w odwiedzinach do starych znajomych.
Tylko ostatnio coś im się w Libanie nie udało... No, ale w końcu zawsze byle lot kilku F-16 i już koach hartaa ponownie w pełnej krasie :)
>tam nie może być mowy o kryzysie politycznym bo ich
>sąsiedzi mogą to wykorzystać
Tia, co Ty nie powiesz? A co to niby niedawno z Kacawem było chociażby? Aktualnie z Olmertem a wcześniej z Szaronem? Tam jest niemalże nieustanny kryzys polityczny :) -
Gamsider_
>Pan Mateusz
>Podobno w Kanadzie sie fajnie żyje. Moze tam emigrować?
To już Szwecja daje dupy? Za blisko Kaczyńskich? :) A może:
http://www.american.com/archive/200...
:O
Czyżby powoli wracali na łono cywilizacji? E, chyba nie :(