-
Anonim
>Jack napisał
>Wyglada na to, ze twoja glupota jest uwarunkowana
>genetycznie. Na to juz nie ma rady.
Ja Ciebie nie obrażam, a jedynie prezentuje ciekawe spostrzeżenie, bo Twoje wypowiedzi nie dają szansy na dyskusję, prezentują prawdę objawioną i technicznie są tak ułożone, że pomiędzy akapitami można wstawić brawa i jakieś okrzyki. Krótko mówiąc jest to świetny materiał na wiec.
Zatem przebaczamy i prosimy o przebaczenie. -
Anonim
Bez wzgledu na forme moich wypowiedzi, mozna z nimi dyskutowac.
Ja wypowiadam sie jedynie na tematy, ktore znam dobrze lub bardzo dobrze. W zagadnieniach spolecznych i politycznych mam swoje wlasne spostrzezenia oparte na wiedzy jaka zdobylem i przemysleniach jakie mialem czas dokonac przez lata obserwacji swiata i ludzi.
Wiedza ksiazkowa jest bardzo przydatna, ale tylko jako fundament do budowania wlasnego swiatopogladu bez wzgledu na to jaki on by byl czy nie byl.
Nigdy nie bylem za cenzura i zdarzylo mi sie cenzurowac bardzo rzadko. Przekonania Holocaust deniers sa mi znane od lat. Od tak dawna, ze Ciebie jeszcze nie bylo na swiecie kiedy ja juz slyszalem te brednie.
Nie domagam sie cenzurowania pogladow i cenzure uwazam za cos obzydliwego i tchorzliwego. A osoby cenzorow uwazam za oblesne i tchorzowskie.
-
Anonim
Nie chodzi o cenzurę, bo od cenzury to są prokuratura i policja, ale o szaloną nietolerancję i brak zrozumienia, które pojawiły się w tym wątku.
Brak zrozumienia, że osoby, które coś tutaj próbują dyskutować, tak w gruncie rzeczy ryzykują spotkanie trzeciego stopnia z ZiOMO(które zazwyczaj kończy się utrudniającą życie utratą kompa), bo jak wiadomo redakcja tego serwisu to wojujący ateiści, którzy bynajmniej nie będą bronić swoich użytkowników przed represjami ze strony bezpieki.
Tak poza tym, to 90% tego wątku to są właśnie takie przepychanki, a sednu sprawy, czyli wątpliwościom nt. rzezi Żydów, poświęcono raptem kilka postów, które oczywiście nie są autorstwa osób, które mienią się strażnikami jedynej słusznej prawdy. Dla nich drogą to obronienia ich prawdy jest zniszczenie oponenta. -
mi-haó; ميخاو
>muzykoholik napisał
>>wincent ferrer napisał
>>>intovision napisał
>>>"Niech Watykan płonie za wszystkie swoje zbrodnie
>>>Za to co przez tyle wieków pogardzone, potępione..."
>>>
>>
>>och:)sacco di roma2?poprowadzisz oddziały komunistyczne?
>>
>Cytowałem fragment piosenki zespołu Daab "Blades"
>Nie zamierzam powtórzyć wyczynu Karola V z XV wieku.
>
>>>A co Watykan i jego "mafija" robi aby ograniczyć zmiany
>>>klimatyczne??
>>
>>wysłali pocztówkę do lucyfera by przykręcił
>>ogrzewanie:p
>
>Ciekawe czy za kilkanaście lat też będziesz żartował z
>powodu globalnego ocieplenia.
>
>>btw:a co TY zrobiłeś by ograniczyć zmiany klimatyczne?
>
>Używam żarówek energooszczędnych, staram się sortować
>śmieci, nie używam ogrzewania w domu ( sporadycznie w
>zimie ), nie używam samochodu, staram się zmniejszyć
>zużycie ciepłej wody oraz staram się aby woda w kranie
>nie leciała bezużytecznie.
>
>A Ty zrobiłeś coś, czy może modlisz się do swojego Boga
>??
>
To wymień żarówki z powrotem na normalne, bo zmiany klimatyczne nie mają nic wspólnego z działalnością człowieka:) -
-
mi-haó; ميخاو
A Ty Jack też chyba za długo przy kompie siedzisz, za dużo prądu zużywasz... Efekt cieplarniany coraz bardziej odczuwalny co nie? Al Gore byłby nie zadowolony;)