-
Wincu
-
M
tak na szybko patrząc, tylko na wyniki wyborów..to wydaje mi się, że będzie chujowy... -
Wincu
Tak zastanawia mnie tylko w która stronę pójdzie PO. W błędną niemalże pewne, liberałowie z nich tacy jak z koziej .... trąbka, czym potwierdzili to niejednokrotnie podczas przeróżnych wypowiedzi. -
M
Pewnie z PSLem pójdą. A mogli by z LiDem. Szybciej by były wybory, a ludzie by zobaczyli co to za gówno. -
-
robakk
-
Anonim
Demokraci pójdą do PO, Czesc z PiSu, PSL
i bedzie nam sie kurwa żyło lepiej; / -
Anonim
zapomnijmy o lustracji i dekomunizacji. Polacy na własne życzenie wracają do bagna oststnich 15 lat. Do "pełni szcześcia" potrzeba nam jeszcze tylko koalicji PO-LiD. Prawicy zalecałbym w tym momencie usunąć sie zupełnie w cień, zamilkąć wycofać postulaty, bo skoro Polacy przez 15 lat nie zmądrzeli to teraz tym bardziej nie zmądzrzeją.
-
Anonim
PO zrobi koalicje z LiD. PO potrzebuje większości bezwzględnej aby uchwalić podatek liniowy, nie patrząc się na Kaczora. Koalicja z LiD to da, z PSL nie. LiD zagłosuje za liniowym jeśli PO da im trochę ministerstw, poza tym będą chcieli zrobić na złość Kaczorowi. -
M
-
Anonim
No chyba, że PO zrobi koalicję z PSL, Demokratami.PL oraz wezmie kilku gości z PiS. -
Anonim
>carlosterrorist napisał
>LiD liniowy?
>jakoś mi się wierzyć nie chce - zlinczowali by ich.
Jakby im za to dali jakieś fajne ministerstwa... -
Artur
PO bankowo zrobi koalicje z PSLem. Z takim wynikiem nie wyobrażam sobie żeby było inaczej -
M
ministerstwa ministerstwami, ale oni są jedyna "lewicą", więc wydaje mi się, że tak radykalnego kroku nie zrobią..i tak już z demokratami się zgadali. PO by ich wtedy zjadło, bo by się zupełnie niczym nie różnili... -
Zephyr77
PO Polsce:(:( populiści, liberałowie i postkomuna wróciła.
Drodzy Rodacy przygotujcie się na podatek liniowy, karte obywatela, ktora pozwoli pedałom legalnie zawierać zwiazki i adoptować dzieci.
to będzie Polska która obiecuje Platforma.
teraz będzie trzeba wyjeżdzac ale nie za pracą tylko ze strachu przed liberalizmem -
Artur
>Coroner16 napisał
>PO Polsce:(:( populiści, liberałowie i postkomuna
>wróciła.
>Drodzy Rodacy przygotujcie się na podatek liniowy, karte
>obywatela, ktora pozwoli pedałom legalnie zawierać zwiazki
>i adoptować dzieci.
>to będzie Polska która obiecuje Platforma.
>teraz będzie trzeba wyjeżdzac ale nie za pracą tylko ze
>strachu przed liberalizmem
Czyżby wypowiedź Kaczyńskiego? -
M
-
Anonim
Koalicja PO-PSL/ ewentualnie po rozpadzie LID(do koalicji wejdzie PD)
MRol-Pawlak+funkcja premiera(kawałek kazika będzie słuchał cały sejm)
MON-Sikorski
MSZ-Nie mam pojęcia kto
Mtrans-na pewno jakiś z PSL-u,może foltyn w końcu jest specjalistą od wszystkiego
Mryb i wędki-też jakiś z PSL-u,może Kalinowski bo przecież to bohater ludowców z copenhagi.
MSW-Komorowski
i inne....
Premier Donald Tusk
Marszałek Sejmu-Julia Pitera lub Kononowicz
-
Anonim
-
Anonim
Zmieni sie premier. Zostanie nim Donald Tusk. I Opłaciło sie Panie Tusk w 1992 obalać do spóły z Wąłęsą i Rokitą ostatni patriotyczny rząd- rząd Olszewskiego. Mimo tego faktu Pan Tusk i jego partja otrzymują 43% poparcia. Głupota dużej części Polaków jest bezdenna. Zanim oddasz głos na swoje ukochane PO , obejrz "nocną zmiane" debilu! -
GdCfos
Oni będą podpisywać ostateczny kształt traktatu europejskiego.
A może to już ten moment, gdy Barroso wytypuje nam skład rządu? :>