-
Anonim
-
Kamil P.
Musisz zacząć szanowac ludzi o innych poglądach, młody jeszcze jesteś, trochę samokrytyki panie Kamilu. Twoje poglądy popiera 0,005 % społeczeństwa. A może uważasz, że jestes mądrzejszy od całej polskiej inteligencji , która w zdecydowanej większości poparła PO?? więcej szacunku dla ludzi , nie jesteś najmądrzejszy , ja nie jestem , a wiekszośc elit intelektualnych myśli inaczej niż ty -
Anonim
Ja szanuję ludzi o innych poglądach o ile mają jakieś poglądy i reprezentują jakieś merytoryczne argumenty. Tylko wyjaśnij mi proszę, co to ma do naszej ubogiej dyskusji?
Nigdy nie twierdziłem, że jestem najmądrzejszy. Jak mawiał mój ulubiony filozof - "Wiem, że nic nie wiem" - trochę czyni mnie ponad tym całym "motłochem" ynteligentów i innych maści autorytetów. Ale równocześnie muszę pamiętać o zachowaniu arystotelesowskiej zasady umiarkowania. Zazwyczaj pamiętam. -
Kamil P.
"trochę czyni mnie ponad tym całym "motłochem" ynteligentów i innych maści autorytetów'"
A jednak:) podświadomie czujesz się lepszy. Nie martw się wielu ludzi to ma:) nie wiem czy już studiujesz, może planujesz , ale masz jeszcze szansę na poszerzenie horyzontów. Dobrze , że interesuje Cię filozofia, to dobry Znak.Pamietaj, że na miano inteligenta, a już kogoś ponad trzeba zasłużyć np. odpowiednim wykształceniem:)
To na koniec dopieprz mi jeszcze raz i kończmy ten dialog, bo pewnie irytujemy innych groniowiczów -
-
War Pigs
>Pan Mateusz napisał
>Wczorajsza wygrana, to wygrana Dody, Wojewódzkiego i
>Wiśniewskiego. Tych osob, ktore zniszczyły jakąkolwiek
>forme kultury w Polsce.
>
Buhahaha... dziecko zdrowe jest czy trzeba leczyć? Chyba na nogi, bo główka już dawno odpadła w przedbiegach. Gdzie Ty wyszukujesz te bzdury? W swoim mózgu? Zmień dilera dzieciaku, bo naprawdę, to białe wypali Ci resztki rozumu...
Przeczytałem kilkanaście Twoich "ambitnych wypowiedzi" i dochodzę do wniosku, że jeżeli już mówisz o niszczeniu form kultury itp. to Ty jesteś idealnym "dzieckiem" tych trzech osób, które wymieniłeś, propagując ten styl wypowiadania się - taka "delikatna" hipokryzja, co?:) Tak trzymaj:)
Ps. jeżeli wg Ciebie na PO głosowały "kurwy", to w takim razie kim wg Twojego słowniczka jest "kurwa"??? -
Anonim
-
War Pigs
Pytałem sie o jego "słownik" :) Bo mój zblizony jest do tego:
http://sjp.pwn.pl/lista.php?co=kurw... -
War Pigs