- 1
- 2
-
Gamsider_
-
Waldek
-
Anonim
-
Cook
-
-
Anonim
A kto w ogóle dał skazańcom prawo wyborcze?? Ja rozumiem za drobne przestępstwa, ale jak jakieś grubsze to nie powinni nawet myśleć o urnie wyborczej! -
Cook
>Furius Camillus napisał
>A kto w ogóle dał skazańcom prawo wyborcze??
jak to kto - lewacy. -
bokbanana
panowie mozecie szczekac do woli. ja wole więzniów niz babcie rydzyka i elektorat po lpr i samoobronie czyli zaplecze pis.
a tak na marginesie . restauracja w której pracuje dostała zamówienie na wynos na 4 tysiace 60 złoty. 12 toreb z sushi i sashimi. zamawiała kancelaria prezesa rady ministrów. tanie państwo. do tego zbigniewu ziobru panu kryzemu bylemu czonkowi pzpr który skazywal dzialaczy opozycyjnych awans na prokuratora krajowego. strasburg przyjol skarge doktora g na ziobre i cba
obudzcie sie i przestancie szczekac. komisje sejmowe za pasem :) -
Anonim
>bokbanana napisał
>panowie mozecie szczekac do woli. ja wole więzniów niz
>babcie rydzyka i elektorat po lpr i samoobronie czyli
>zaplecze pis.
>
>a tak na marginesie . restauracja w której pracuje dostała
>zamówienie na wynos na 4 tysiace 60 złoty. 12 toreb z
>sushi i sashimi. zamawiała kancelaria prezesa rady
>ministrów. tanie państwo. do tego zbigniewu ziobru panu
>kryzemu bylemu czonkowi pzpr który skazywal dzialaczy
>opozycyjnych awans na prokuratora krajowego. strasburg
>przyjol skarge doktora g na ziobre i cba
>
>obudzcie sie i przestancie szczekac. komisje sejmowe za
>pasem :)
Kolejny ineternetowy napinacz. Ciekawe czy któremuś z nas cieniasie powiedział byś w twarz "przestań szczekać". Dno. A co do tego że wolisz więźniów od naszych babć , to nie wynaga komentarza, nawet w żartach jest niesmaczne i ...obraża moją babcie więc zamilknij. -
Anonim
jakby tego nie przekuć na sukces to sam fakt że PO wygrało w więzieniach nie świadczy na korzyść tego ugrupowania. -
Anonim
-
Anonim
-
Anonim
-
Anonim
>michalo napisał
>>bokbanana napisał
>>panowie mozecie szczekac do woli. ja wole więzniów niz
>>babcie rydzyka i elektorat po lpr i samoobronie czyli
>>zaplecze pis.
Zapewne wiesz, że przestępcy głosują na taką opcje polityczną, która im tylko pomoga, a co jest dobre dla skazanych już niekoniecznie jest dobre dla nas, wolnych i uczciwych ludzi. Oczywiście zgodne z mitem równości w demokracji. Żeby skazaniec mógł wybierać innego skazańca, który złagodziłby wyrok tego w celi.
Ha.
>Kolejny ineternetowy napinacz. Ciekawe czy któremuś z nas
>cieniasie powiedział byś w twarz "przestań szczekać".
>Dno. A co do tego że wolisz więźniów od naszych babć ,
>to nie wynaga komentarza, nawet w żartach jest niesmaczne i
>...obraża moją babcie więc zamilknij.
Ja tam się cieszę, bo nie potrzebuję nowego dziadka.; > -
Anonim
problem jak wszystko na tym świecie nie ma jednej barwy.
NP:
zamknęli chłopaka za bucha czy za mecz,on głosuje na PO wiadomo dlaczego...liczy na to że w takich aspektach mniej szkodliwych złagodzą prawo i kurde chłopaczyna ma rację...ale
siedzi jakiś perfidny zwyrodnialec gwałciciel pedofil morderca i głosuje na PO bo liczy że bedzie mial lagodniejsza kare...choć powinien dyndać na sznurze a najmniej dożywocie dostać.....odebrać prawa do głosowania takim i problem z głowy.Wtedy tematu nie będzie.....
w ogóle u nas to prawo i biurokracja to jeden wielki latający cyrk.
-
Anonim
Ale walisz skalę:
Porownujesz czlowieka, co pali sobie trawke, do chuligana ze stadionu...
-
Anonim
-
Sześć stóp pod ziemią
>bokbanana napisał
>panowie mozecie szczekac do woli. ja wole więzniów niz
>babcie rydzyka i elektorat po lpr i samoobronie czyli
>zaplecze pis.
No toś się pochwalił, autorytecie moralny xD
-
Anonim
>Pan Mateusz napisał
>Kryminalisci głosują na PO - brzmi to dumnie, nie?
Jako, że sugerujesz iż jestem przestępcą będziesz miał proces jeśli nie przeprosisz. Masz czas do powołania nowego rządu :) Potem będzie za późno -
Gamsider_
>Tomuś
>Jako, że sugerujesz iż jestem przestępcą będziesz miał
>proces jeśli nie przeprosisz. Masz czas do powołania
>nowego rządu :) Potem będzie za późno
"Jako że" pisze się bez przecinka przed "że", tak samo "mimo że".
I teraz ja napiszę coś, za co możesz mnie POzwać, bo Mateusz nic takiego nie napisał: prezentujesz POziom :) -
GdCfos
To jak ten ciul z wątku obok. Zrobiłbym profilaktycznego bana 3-dniowego dla wszystkich POletariuszy, w ramach otrzeźwienia - aby się przekonali że jak PO wygrało to wcale nie znaczy że teraz wszyscy wielbią Tuska i Grzesia Schetyne. :>
- 1
- 2