-
robakk
-
Anonim
-
robakk
>Mike napisał
>Led Zepelin? Czego ty słuchasz robaq ?
To nie Led Zeppelin :)
Ale mam ich płytkę podwójną :)
-
Anonim
Mike,
Będąc chrześcijanką czy żydówką, kobieta nie musi zmieniać swej religii na islam.
A co do wielbłądów - tak, wiem co to za zwierzę, ale czemu tylko kilka? Naprawdę nie doceniasz kobiet. -
-
robakk
-
GdCfos
>Maszeńka. napisała:
>A co do wielbłądów - tak, wiem co to za zwierzę, ale
>czemu tylko kilka? Naprawdę nie doceniasz kobiet.
To ile wielbłądów warta jest kobieta? -
robakk
>Gaston de Cerizay napisał
>>Maszeńka. napisała:
>>A co do wielbłądów - tak, wiem co to za zwierzę, ale
>>czemu tylko kilka? Naprawdę nie doceniasz kobiet.
>
>To ile wielbłądów warta jest kobieta?
tam zapewne zależy to od szerokości miednicy }:) -
Anonim
>Maszeńka. napisała:
>A co do wielbłądów - tak, wiem co to za zwierzę, ale
>czemu tylko kilka? Naprawdę nie doceniasz kobiet.
Naprawde nie doceniasz wielbłądów. Wielbłąd to bardziej miłe stworzenie niż kobieta. Nie wyciąga hajsu na różne dyrdymały i ma słodki pyszczek :)
-
'(^,^)'. sówka
nie wszystkie kobiety wyciągają hajs na dyrdymały, wręcz wogóle nie wyciągają i niektóre też mają słodkie pyszczki.; -)
i nawet nie mają garba-a to chyba dobrze.; -) -
Anonim
-
Anonim
"ehhh blisko wschód do pozamiatania,ale na pewno nie można trzymać strony izraela jeśli się jest człowiekiem który zna historie .dlaczego???izraelu nie atakują arabowie z każdej strony!to oni atakują!"
CO KURWA?
Kiedy zaatakowali? W 48? w 56? Podczas wojny o wode? Podczas wojny jomkipur? Czy szesciodniowej? Czy chodzi o kwestie Lbanu gdy uratowali dupy chrzescijanskim libanczykom wyrzynanych przez bandy palestynczykow?czy 82?
No kuzwa kiedy?
A co do Islamu to kicia napisala wszystko- dzihad jako walka wewnetrzna jest obecny w pogladach nielicznych sekt. Cala reszta ma za wzor pierwszych kalifow ktorzy wcale wewnetrznie nie wojowali...:)