-
Anonim
na tvn24 pokazywali nowych posłów na sejm,w tym doborowym towarzystwie był łukasz tusk który ma jedynie takie nazwisko jak sam mówi jest ze wsi i chce działać na rzecz wsi i młodzieży,chce zmienić edukacje a zarazem znormować obecną...heh...no wydukał to w beznadziejny sposób...jest też jakiś marcinkiewicz...jest poseł inwalida...jest poseł który pytał dziennikarzy gdzie jest palarnia,jest dzięcioł który kiedyś rządził w bb jest też satyryk ros który co drugie słowo mówi śmieszne(tak mu się wydaję) jak będzie ta nowa kadencja??? nie chce narzekać ale ci co wybierali takich reprezentantów mogą się troszke dygać co to będzie... -
M
wiecie może kiedy dokładnie jest zaprzysiężenie? z godzina najlepiej:P -
Anonim
-
Anonim
-
-
mr. ricci
-
robakk
-
Anonim
Widziałem wczoraj Łukasza Tuska, który mówił - że trzeba zajac sie edukacją. Niestety - nie potrafił sprecyzować :(
Przyszedł również młody działącz PiSu - Mariusz Kamiński(nie ten z CBA) i Michał Marcinkiewicz - obaj stwierdzili, że akurat nazwiska nie pomogły im zbytnio.
POkręceni... -
Anonim
>robakk-weryfikacja empiryczna napisał
>tło się poszerza, wiadomo gorszy pieniądz wypiera lepszy
>:)
Czy ja wiem. zawsze do sejmu dostawały się jakieś cwaniaki ze znanymi nazwiskami:) Ja tam się cieszę, że nie ma wieśniaków z SO czy szajbusów i kryminalistów z koła narodowego . Nie będę też płakał za LPRem. -
MarcineK
>carlosterrorist napisał
>wiecie może kiedy dokładnie jest zaprzysiężenie? z
>godzina najlepiej:P
5 listopada... -
Anonim
-
M
>pamiętam jak kiedyś... napisał
>>carlosterrorist napisał
>>wiecie może kiedy dokładnie jest zaprzysiężenie? z
>>godzina najlepiej:P
>
>5 listopada...
a godzina?:P -
~meggie~
Mi się bardzo podoba ze nie ma Samoobrony i LPR. Propos, przedwczoraj miałam wątpliwa przyjemność przebywania z Romkiem Giertychem w tym samym Epiku, ja kupowałam kalendarz na 2008 a on oglądał (bo raczej nie czytał) książki pare regałów dalej, znad których wystawała jego grobowa mina. Miałam ogromną chęć powiedzieć mi jak bardzo się cieszę ze już nie będzie miał szansy czepiać się mojej macicy, oraz znajomych z dredami -
Anonim
Jednego Romanowi nie mogę odmówić - wreszcie wszyscy zaczęli się zajmować problemem edukacji.
-
Anonim
Swoją drogą, mimo mego feminizmu mam wrażenie, że Partia Kobiet jest tworem równie hmmm pociesznym co działania LPR.
"Jeśli chodzi o partię kobiet to ja słysząc, że została wreszcie zarejestrowana odetchnęłam z ulgą. Teraz istnieje szansa, że kobiety same bedą mogły decydować o sobie. Przeraża mnie to, że aktualnie w sejmie siedzi banda wąsatych facetów z takiego LPR i decydują o mojej macicy, moich aspiracjach zawodowych i tym ile dzieci mieć powinnam."
Nigdy nie sądziłam, że to powiem, ale to straszliwe demonizowanie. -
Anonim
-
M
>~meggie~ napisała:
>Mi się bardzo podoba ze nie ma Samoobrony i LPR. Propos,
>przedwczoraj miałam wątpliwa przyjemność przebywania z
>Romkiem Giertychem w tym samym Epiku, ja kupowałam
>kalendarz na 2008 a on oglądał (bo raczej nie czytał)
>książki pare regałów dalej, znad których wystawała
>jego grobowa mina. Miałam ogromną chęć powiedzieć mi
>jak bardzo się cieszę ze już nie będzie miał szansy
>czepiać się mojej macicy, oraz znajomych z dredami
Na takie kretyńskie posty aż nie wiadomo co odpowiedzieć... -
Anonim
meggie ale giertych ci nie zakazywał przecież niczego,nie mógłby.Wiele osób jeździ po Romanie równo ja na niego nie głosowałem(personalnie na Popiele)ale na pewno była to postać wyrazista i z klasą.Może i gościu to sztywniak nie lubi rege jointów żydów i niemców ale coś tam do powiedzenia miał,coś zrobić chciał..to też trzeba szanować.A i faktycznie zwrócił uwagę Polski na sprawę szkoły.Co do czytania to chyba gościu jest wykształconym prawnikiem z własną kancelarią więc raczej czytać umie....było mu powiedzieć to podobno miły i wychowany gość.Jak jechali z Korwinem pociągiem do Krakowa z wszystkimi się serdecznie witali w pociągu więc nie sądzę byś miała z nim jakieś spięcia -
Anonim
-
Anonim
Hmmm, nie powiedziałabym, aby Roman okazywał za wiele klasy, ale faktycznie, demonizowanie go to głupota. Miał złe pomysły, beznadziejne pomysły, ale przynajmniej je miał. Specjalnie też moi znajomi i moja macica nie ucierpieli przez ostatnie 2 lata.
-
Anonim
>Pan Mateusz wrote:
>Ja to bym go spytal, con taki zaciety na gejów; ]
>
No cóż... Freud by mu wystawił fajną diagnozę; ).
Mnie ciekawi, czemuż on taki na Żydów cięty.