Forum Polityczne [1172]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

Może być. Ale niech to pozostanie w decyzji władz stadionu a nie odgórnie narzuconych zakazów i nakazów.
  • Miłosz

Za Onetem:

"Przed rundą wiosenną kluby pierwszo- i drugoligowe muszą przygotować listę symboli, flag i haseł, które ich kibice będą mogli wieszać na stadionach w czasie sezonu. Jeśli jakąś inną flagę bądź symbol zauważy na trybunach delegat PZPN i każe je zdjąć, a w ciągu 15 minut to się nie stanie, sędzia przerwie mecz i da walkowera. Jeśli flaga będzie na trybunie gości, ukarana będzie drużyna przyjezdna. To plan PZPN, który związek przekaże klubom i Ekstraklasie SA po zakończeniu rundy jesiennej".
  • Stasiu.

Nie rozumiem sprawy. Czemu mam nie wymachiwać na stadionie sierpem i młotem, ryjem Che guevary, swastyką (notabene na terenach słowiańskich znaleziono wiele przedmiotów ozdobionych swastyką takich jeszcze sprzed Mieszka). Ja wiem ze przychodzi się na stadion oglądać mecz. Pokrzyczeć sobie poskakać i tak dalej. Tak jak do samochodu wchodzi sie w celu przemieszczenia z punktu A do punktu B (można tez do C albo D albo IUHGERAILUGY). Stwierdzenie że na mecz się przychodzi oglądać mecz a nie machać flagami jest takie samo jak to ze do samochodu się wchodzi żeby jechać a nie słuchac radia. Ergo: co ma piernik do syntezatora??
  • Anonim

Czy juz krzyze ze szkol zdjeto?
  • Anonim

A mieli zdjąć?
    Mi osobiście nie przeszkadza ani jarmułka, ani krzyż wiszący sobie gdzieś, ani hidżab.
| |

Zapraszamy do dyskusji na temat bieżących wydarzeń "w wielkim świecie", małym też. Forum Pol...

Fotki

Miejsca grona (0)