Forum Polityczne [1172]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • rez

http://polish.poland.usembassy.gov/...

Hymmm...Generalnie w każdej teorii spiskowej jest trochę prawdy (przynajmniej ja ją dostrzegam).
    Jednak mam wątpliwości - o co tu chodzi.
    Mianowicie co znaczy tekst - "Omówiono m.in. sprawę ustawodawstwa dotyczącego zwrotu mienia (żydowskiego - przyp. wł.)". ?

Niemcom nic nie dajemy a tutaj Żydom dajemy?
    Na jakiej podstawie prawnej?
    Donald jest masonem?

Proponuje bacznie przyglądać się procesowi legislacyjnemu...
  • rez

I na deser - http://www.radiopomost.com/index.ph...

:)
  • M

No Kaczyński od początku był pro USA, więc i pro Izraelski, a B'nai B'rith jest mocno syjonistyczna. Więc żadne zaskoczenie, że będzie im teraz lizał dupę.

Ale zupełnie nie rozumiem, czemu zapraszani byli na audiencję u papieży...
  • M

>rez napisał
    >Donald jest masonem?

Prezydenta masona mieliśmy, to może i premiera będziemy mieli;P
  • Anonim

Jak sie dostac do loży masońskiej?
  • M

>Pan Mateusz napisał
    >Jak sie dostac do loży masońskiej?

w WLNP przynajmniej musisz mieć 25 lat, by niekaralnym, mieć dobra opinie etc.
    No i muszą cię sprawdzić, tzn jak sie zgłosisz to zapewne poczekasz trochę na odpowiedz, czy zaproszenie jakieś.
    I z tego co wiem, żeby wejść na jakiś wyższy poziom, czy przejść inicjację to masz jakiegoś kolesia, który cię "prowadzi" do tego. I jak mistrz loży czy jak się tam ich guru w loży nazywa otrzyma zapewnienie do tego twojego "przewodnika" to możesz dopiero przejść inicjację, przysięgasz na wszystko co sie da i aż strach potem złamać ta przysięgę i powiedzieć światu co atm sie dzieje;)
    No i spada na ciebie ekskomunika, ale to chyba ciebie nie przeraża;P
  • M

Nie wiem jak jest w Wielkim Wschodzie. Oni chyba nie przysięgają na Boga [architekta].
  • Anonim

No to trzeba bedzie w przyszlosci zapisac sie do lozy masońskiej.
  • Anonim

Kurwa - a to przed bogiem sie jakims przysiega? Shit!
  • M

w Siedlcach żądnej nie ma;P
  • Anonim

Nie no - w przyszlosci gdzie indziej
  • M

a do jakiego rytu?:P
  • Anonim

Chciałem tylko zauważyć, że masoneria została ziluminowana jakieś 200 lat temu. Tzn. wpływy nad nią przejęli iluminaci. Masoni są mnie ważni od iluminatów.

Ale to tylko tak na marginesie.:>
  • M

oi, dużo to ich nie różni.
    Może masoneria nie mówi aż tak otwarcie o NWO, ale mimo wszystko dąży do tego.
  • Anonim

w WLNP przynajmniej musisz mieć 25 lat, by niekaralnym, mieć dobra opinie etc.

swietnie, nie spelniam zadnego warunku. Kurde.:////
  • rez

Generalnie to wygląda na wielki skandal bowiem w ambasadzie mocarstwa omawiano kwestie ustawodawstwa suwerennego państwa bez jakichkolwiek przedstawicieli naszej władzy ustawodawczej.
  • M

no, ta loża jest widać wybitnie bezczelna w swoich działaniach.
  • Anonim

>rez napisał
    >Generalnie to wygląda na wielki skandal bowiem w ambasadzie
    >mocarstwa omawiano kwestie ustawodawstwa suwerennego
    >państwa bez jakichkolwiek przedstawicieli naszej władzy
    >ustawodawczej.
    >

No i co z tego? Wszystkie ważniejsze decyzje i tak są ustalane na szczytach Klubu Bilderberg. Tak więc polski rząd gówno ma do powiedzenia. :>
  • rez

Fakt.Bilderberg to przecie legenda.

Jednak w tym wypadku mamy namacalny dowód na to że wysocy rangą jeśli nie najwyżsi) przedstawiciele USA w naszym kraju omawiali kwestie ustawodawstwa związana ze zwrotem mienia dla Żydów.

Moim zdaniem jest to sprawa którą można by zgłosić do prokuratury.

• M

Ha, myślisz, że tam nie mają swoich swoich?;)
| |

Zapraszamy do dyskusji na temat bieżących wydarzeń "w wielkim świecie", małym też. Forum Pol...

Fotki

Miejsca grona (0)