-
rez
http://polish.poland.usembassy.gov/...
Hymmm...Generalnie w każdej teorii spiskowej jest trochę prawdy (przynajmniej ja ją dostrzegam).
Jednak mam wątpliwości - o co tu chodzi.
Mianowicie co znaczy tekst - "Omówiono m.in. sprawę ustawodawstwa dotyczącego zwrotu mienia (żydowskiego - przyp. wł.)". ?
Niemcom nic nie dajemy a tutaj Żydom dajemy?
Na jakiej podstawie prawnej?
Donald jest masonem?
Proponuje bacznie przyglądać się procesowi legislacyjnemu... -
rez
-
M
No Kaczyński od początku był pro USA, więc i pro Izraelski, a B'nai B'rith jest mocno syjonistyczna. Więc żadne zaskoczenie, że będzie im teraz lizał dupę.
Ale zupełnie nie rozumiem, czemu zapraszani byli na audiencję u papieży... -
M
>rez napisał
>Donald jest masonem?
Prezydenta masona mieliśmy, to może i premiera będziemy mieli;P -
-
Anonim
-
M
>Pan Mateusz napisał
>Jak sie dostac do loży masońskiej?
w WLNP przynajmniej musisz mieć 25 lat, by niekaralnym, mieć dobra opinie etc.
No i muszą cię sprawdzić, tzn jak sie zgłosisz to zapewne poczekasz trochę na odpowiedz, czy zaproszenie jakieś.
I z tego co wiem, żeby wejść na jakiś wyższy poziom, czy przejść inicjację to masz jakiegoś kolesia, który cię "prowadzi" do tego. I jak mistrz loży czy jak się tam ich guru w loży nazywa otrzyma zapewnienie do tego twojego "przewodnika" to możesz dopiero przejść inicjację, przysięgasz na wszystko co sie da i aż strach potem złamać ta przysięgę i powiedzieć światu co atm sie dzieje;)
No i spada na ciebie ekskomunika, ale to chyba ciebie nie przeraża;P
-
M
Nie wiem jak jest w Wielkim Wschodzie. Oni chyba nie przysięgają na Boga [architekta]. -
Anonim
-
Anonim
-
M
-
Anonim
-
M
-
Anonim
Chciałem tylko zauważyć, że masoneria została ziluminowana jakieś 200 lat temu. Tzn. wpływy nad nią przejęli iluminaci. Masoni są mnie ważni od iluminatów.
Ale to tylko tak na marginesie.:> -
M
oi, dużo to ich nie różni.
Może masoneria nie mówi aż tak otwarcie o NWO, ale mimo wszystko dąży do tego. -
Anonim
w WLNP przynajmniej musisz mieć 25 lat, by niekaralnym, mieć dobra opinie etc.
swietnie, nie spelniam zadnego warunku. Kurde.://// -
rez
Generalnie to wygląda na wielki skandal bowiem w ambasadzie mocarstwa omawiano kwestie ustawodawstwa suwerennego państwa bez jakichkolwiek przedstawicieli naszej władzy ustawodawczej.
-
M
-
Anonim
>rez napisał
>Generalnie to wygląda na wielki skandal bowiem w ambasadzie
>mocarstwa omawiano kwestie ustawodawstwa suwerennego
>państwa bez jakichkolwiek przedstawicieli naszej władzy
>ustawodawczej.
>
No i co z tego? Wszystkie ważniejsze decyzje i tak są ustalane na szczytach Klubu Bilderberg. Tak więc polski rząd gówno ma do powiedzenia. :> -
rez
Fakt.Bilderberg to przecie legenda.
Jednak w tym wypadku mamy namacalny dowód na to że wysocy rangą jeśli nie najwyżsi) przedstawiciele USA w naszym kraju omawiali kwestie ustawodawstwa związana ze zwrotem mienia dla Żydów.
Moim zdaniem jest to sprawa którą można by zgłosić do prokuratury.
-
M