Forum Polityczne [1172]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

Różnica pomiędzy wychowawczym straszeniem(głos rozsądku wywołujący otrzeźwienie jest potrzebny), a ZASTRASZANIEM jest taka, że w drugim przypadku nie mówi się dokładnie kogo i dokładnie za co się straszy.

Nie potrzebujemy kanara na forum, są już fora polityczne w tej internetowej komunie, gdzie trzeba na nich uważać.
    Od "dbania o kulturę wypowiedzi" już tylko krok do leninowskich metod pałowania świadomości, z którymi mamy do czynienia na innych forach(na trzech już załapałem dożywotniego bana od kanarów wysokiej rangi, a dobrze wiecie, że jak mało kto dbam o logiczną poprawność, ortografię, interpunkcję, gramatyczną poprawność, a chujami i kurwami rzucam tylko w sytuacjach wyjątkowych!).

Owszem należy się zastanowić, czy nie przyszedł czas na samokrytykę, gdyż ostatnio klimat na forum przybrał postać ekstremalną, ale jednocześnie nie można zapominać, że jest to najbardziej aktywne forum polityczne w tej internetowej komunie, a jak wiadomo, gdzie drzewo rąbią, tam wiury lecą!
  • Anonim

Drogi Jaszczombie, przekleństwa mnie nie ruszają. Nie czuję się też "kanarem". Pamiętajcie o tym, że jak ktoś (ekhem) wejdzie na to forum, mogą Wam przydzielić moderatora innej rangi, jak z polityki. Ja Was proszę o opamiętanie się, bo to przekracza jakąś granicę, kilka miesięcy temu czegoś takiego nie było, choć "kurwy" leciały.
  • Anonim

A to dlatego, że ostatnimi czasy przybyła do nas hołota pobanowana na wszystkich innych politycznych forach.
  • Anonim

Więc uprzejmie proszę o trochę stylu i klasy w wypowiedziach. Bluzgać trzeba ze smakiem, Panowie.
  • Anonim

W tej chwili wszystkie "kurwy" krążą po orbicie jednej osoby, która jest w pełni poczytalna, pisze rzeczy, które wywołują powyższą reakcję, w sposób w pełni świadomy i co widoczne gołym okiem w tej chwili stoisz po stronie tej osoby, co w sposób zasadniczy zmienia układ sił na tym forum i co oczywiste jest przyczyną obecnej destabilizacji.

... a bluzgać trzeba tak, aby przeciwnika zniszczyć, bo o to w bluzganiu chodzi. Natomiast z bluzganiem ze smakiem to jest tak jak z puszczaniem bąków przy obiedzie!
| |

Zapraszamy do dyskusji na temat bieżących wydarzeń "w wielkim świecie", małym też. Forum Pol...

Fotki

Miejsca grona (0)