Forum Polityczne [1172]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

Narodowy socjalizm, co za obrzydlistwo. :>
  • Anonim

Schmul, nie możesz przeznaczyć tego 1% na coś innego, np pomoc chorym dzieciom czy coś w tym stylu? :>

Z tego, co wiem, Machaj nie jest żydem - do specjalnie religijnych nie należy - skoro zwracasz uwagę dotyczącą pisania "Kościół"z wielkiej litery, sam też przestrzegaj zasad.

Cóż, sporo pseudonarodowców jest zafascynowanych Hitlerem - mam takie niemiłe ostatnio wrażenie...
  • Anonim

Ja sie ciesze,ze choc 1% moge przeznaczyc na cos innego niz panstwo,jako struktura urzednicza.
    Tak mysle i kropka:)
    Co do NSDAP,to machajek biedny prawa Polskiego nie zna.Pewnie bedzie sie tlumaczyl,ze Żyd i dlatego.
    Jakbys chcial machajku wiedziec,to gdybysmy sie przeniesli w czasie,to Ty bys krzyczal Heil Hitler.No wlasnie
  • Anonim

Poprawilem sie z tym Żydem.
    Co do Machajka i jego raczki wzniesionej w roku (dajmy na to) 1936,to chodzi mi o mentalnosc i szeroko otwartym umysle na wszelka manipulacje,oraz zafascynowanie madroscia czlowieka,czym zachwycal sie Adzio
| |

Zapraszamy do dyskusji na temat bieżących wydarzeń "w wielkim świecie", małym też. Forum Pol...

Fotki

Miejsca grona (0)