Forum Polityczne [1172]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

Homoseksualna propaganda dopadła grono 'homoseksualistom mówię nie"

http://grono.net/forum/41007/0/
    http://grono.net/forum/topic/764508...

To co otrzymałem w wiadomościach:

Niestety, Twój wątek na gronie tematycznym: WIKIPEDIA wykazuje brak tolerancji !!! jest niezgodny z regulaminem, bądź moderator wykasował go z powodu przedawnienia

Niestety, Twój wątek na gronie tematycznym: Homosie przeciwko domom dziecka. jest niezgodny z regulaminem, bądź moderator wykasował go z powodu przedawnienia.

Niestety, Twój wątek na gronie tematycznym: Najbardziej nielubiany homoś. jest niezgodny z regulaminem, bądź moderator wykasował go z powodu przedawnienia.

Niestety, Twój wątek na gronie tematycznym: Selekcjoner reprezentacji ukarany za homofobię jest niezgodny z regulaminem, bądź moderator wykasował go z powodu przedawnienia.

Niestety, Twój wątek na gronie tematycznym: Homosie będą się hajtali w Szwecji. jest niezgodny z regulaminem, bądź moderator wykasował go z powodu przedawnienia.

Niestety, Twój wątek na gronie tematycznym: Za ile podałbyś ręke pedałowi ??? jest niezgodny z regulaminem, bądź moderator wykasował go z powodu przedawnienia.
  • Miłosz

No cóż... za "szerzenie nienawiści" to i tak dobrze, że tylko wątki Ci wykasowali;>
  • Anonim

jestem wstrząśnięty!
  • Cook

>Miłosz napisał
    >No cóż... za "szerzenie nienawiści" to i tak dobrze, że
    >tylko wątki Ci wykasowali;>

ta ja np na "liberalizmie" dostalem bana za zalozenie topiku nt pedziów :) niby za dublowanie watków (choć co chwilę się dublują), ale jak sie okazuje jak juz topik zostal zamkniety, to nikt nie kontynuowal dyskusji na "wlasciwym" :)
  • Cook

majk, jeszcze na paru gronach załóż ten wątek a dostaniesz globalnego bana od adminów - jak swego czasu Robakk np.
  • Camilo Loco

he he he...; p
  • Anonim

Dlatego zawsze ma się kilka kont zapasowych :]
  • Anonim

Dziwne, bardzo dziwne.

A jakie były Twoje wypowiedzi, majk? :>
  • Camilo Loco

Ha ha.. to nie wystarczy, bo i te konta Ci skasują jak się zorientują. Sprawdzą po IP czy czymś takim i już jesteś usunięty.; ]
  • Anonim

A to nie jest tak, że jedno IP może mieć kilka komputerów czy coś w tym rodzaju? Poza tym majk w sumie nie szerzy jakieś strasznej nienawiści, nie zauważyłam, aby nawoływał do mordowania i wbijania na pal.
  • Camilo Loco

IP, czyli numer komputera. Może to się inaczej zwie, ale chodzi o nr PC, który jest tylko jeden.; ]
  • Anonim

Zaproszenie też nie trudno dostać od kolegi; ]

Generalnie konta zapasowe zakłada się tak aby nie było wiadomo od kogo się ma zaproszenie itd.

Usunięto wątek gdzie napisałem, że były selekcjoner Chorwacji w Piłke Nożną został ukarany za homofobię przez FIFA.

Widać sami wstydzą się działań swoich ziomków.
  • Anonim

A co w tym nieodpowiedniego? :>
  • Zephyr77

to moze w ogole nie bedziemy mowic o zobczeniach bo to ublizajace
  • Anonim

Coroner, Twoja wypowiedź jest niezgodna z regulaminem serwisu grono.net. :>:>
  • Anonim

Grono.net toleruje istnienie gron takich jak komunizm albo gron ubliżających różnym religiom. Za to biednych homosiów to oni muszą bronić jak matka dziecko.
  • Anonim

Ale dlaczego? Tolerują też wypowiedzi w stylu "Boshe, Hitler był taaaaki suuuper. Te biedne żydki! hahahaha!". Nie zgadzam się z wybiórczą cenzurą. Debile.
  • Anonim

Spytam tak: kto Ci tu kazał siedzieć? Przecież to oczywiste, że grono jest idealnym miejsce do działania dla rozmaitych sekt działających pod przykrywką homoseksualizmu.
  • Vito

Wyczuwam rękę Michnika...
  • mr. ricci

>Vito ha scritto
    >Wyczuwam rękę Michnika...

na pośladkach? :>
| |

Zapraszamy do dyskusji na temat bieżących wydarzeń "w wielkim świecie", małym też. Forum Pol...

Fotki

Miejsca grona (0)