-
Anonim
Homoseksualna propaganda dopadła grono 'homoseksualistom mówię nie"
http://grono.net/forum/41007/0/
http://grono.net/forum/topic/764508...
To co otrzymałem w wiadomościach:
Niestety, Twój wątek na gronie tematycznym: WIKIPEDIA wykazuje brak tolerancji !!! jest niezgodny z regulaminem, bądź moderator wykasował go z powodu przedawnienia
Niestety, Twój wątek na gronie tematycznym: Homosie przeciwko domom dziecka. jest niezgodny z regulaminem, bądź moderator wykasował go z powodu przedawnienia.
Niestety, Twój wątek na gronie tematycznym: Najbardziej nielubiany homoś. jest niezgodny z regulaminem, bądź moderator wykasował go z powodu przedawnienia.
Niestety, Twój wątek na gronie tematycznym: Selekcjoner reprezentacji ukarany za homofobię jest niezgodny z regulaminem, bądź moderator wykasował go z powodu przedawnienia.
Niestety, Twój wątek na gronie tematycznym: Homosie będą się hajtali w Szwecji. jest niezgodny z regulaminem, bądź moderator wykasował go z powodu przedawnienia.
Niestety, Twój wątek na gronie tematycznym: Za ile podałbyś ręke pedałowi ??? jest niezgodny z regulaminem, bądź moderator wykasował go z powodu przedawnienia. -
Miłosz
No cóż... za "szerzenie nienawiści" to i tak dobrze, że tylko wątki Ci wykasowali;> -
Anonim
-
Cook
>Miłosz napisał
>No cóż... za "szerzenie nienawiści" to i tak dobrze, że
>tylko wątki Ci wykasowali;>
ta ja np na "liberalizmie" dostalem bana za zalozenie topiku nt pedziów :) niby za dublowanie watków (choć co chwilę się dublują), ale jak sie okazuje jak juz topik zostal zamkniety, to nikt nie kontynuowal dyskusji na "wlasciwym" :) -
-
Cook
majk, jeszcze na paru gronach załóż ten wątek a dostaniesz globalnego bana od adminów - jak swego czasu Robakk np. -
-
Anonim
-
Anonim
-
Ha ha.. to nie wystarczy, bo i te konta Ci skasują jak się zorientują. Sprawdzą po IP czy czymś takim i już jesteś usunięty.; ]
-
Anonim
A to nie jest tak, że jedno IP może mieć kilka komputerów czy coś w tym rodzaju? Poza tym majk w sumie nie szerzy jakieś strasznej nienawiści, nie zauważyłam, aby nawoływał do mordowania i wbijania na pal. -
IP, czyli numer komputera. Może to się inaczej zwie, ale chodzi o nr PC, który jest tylko jeden.; ]
-
Anonim
Zaproszenie też nie trudno dostać od kolegi; ]
Generalnie konta zapasowe zakłada się tak aby nie było wiadomo od kogo się ma zaproszenie itd.
Usunięto wątek gdzie napisałem, że były selekcjoner Chorwacji w Piłke Nożną został ukarany za homofobię przez FIFA.
Widać sami wstydzą się działań swoich ziomków. -
Anonim
-
Zephyr77
-
Anonim
Coroner, Twoja wypowiedź jest niezgodna z regulaminem serwisu grono.net. :>:> -
Anonim
Grono.net toleruje istnienie gron takich jak komunizm albo gron ubliżających różnym religiom. Za to biednych homosiów to oni muszą bronić jak matka dziecko. -
Anonim
Ale dlaczego? Tolerują też wypowiedzi w stylu "Boshe, Hitler był taaaaki suuuper. Te biedne żydki! hahahaha!". Nie zgadzam się z wybiórczą cenzurą. Debile. -
Anonim
Spytam tak: kto Ci tu kazał siedzieć? Przecież to oczywiste, że grono jest idealnym miejsce do działania dla rozmaitych sekt działających pod przykrywką homoseksualizmu. -
Vito
-
mr. ricci