- 1
- 2
-
Anonim
http://wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomo...
"Popierany przez religijnych konserwatystów Huckabee powiedział w 1998 roku, że "trzeba przywrócić Amerykę Chrystusowi"
Przypominam, że to ten gość którego poparł sam Chuck Norris :]
Ciekawe, że nikt tak nie trąbi, że Barak to muzułmanin. W Cywilizacji Chrześcijańskiej dziś można być chrześcijanofobem, nie można zaś być islamofobem :/ -
Anonim
Majk, czemu jesteś islamofobem? Przez takich islamofobów faktycznie jest nieciekawie. Sądzę, że trzeba opanować sporą część wyznawców Allaha w Europie, co pomylili AS z Francją, niemniej jest dużo zdrowych, normalnych muzułmanów - a dialog z islamem jest niezbędny, IMO. -
Anonim
Tak. Jak najbardziej. A Ja mam nawet plan na ten dialog. Kopa w dupsko i z powrotem do Algerii bądz Maroko.
Dziwię się, że judeofilka bronisz muzułmanów. -
-
-
Anonim
>majk a écrit
>Tak. Jak najbardziej. A Ja mam nawet plan na ten dialog.
>Kopa w dupsko i z powrotem do Algerii bądz Maroko.
>
>Dziwię się, że judeofilka bronisz muzułmanów.
Bronię inteligentnych muzułmanów. I nie jestem judeofilką, mam korzenie żydowskie - to wszystko. Daleko mi o filosemitów. -
GdCfos
>majk napisał
>Dziwię się, że judeofilka bronisz muzułmanów.
W końcu w większości semici.; ) -
Anonim
Poza tym, majk, muzułmanie to nie tylko "Wolna Palestyna", banda panów z kałachami w ręku, upodlenie kobiet i jakieś straszne rzeczy. Nie znoszę uogólniania - a tu takie następuję. Nawiasem mówiąc, coraz więcej osób w Polsce przechodzi na islam. Islam sam w sobie nie jest zagrożeniem. Zagrożeniem jest hołota, która nawet islamu nie zna - a Koranu interpretować nie umie. -
Anonim
>Gaston de Cerizay a écrit
>>majk napisał
>>Dziwię się, że judeofilka bronisz muzułmanów.
>
>W końcu w większości semici.; )
Ja chyba wolę tych niesemickich, czyli islam zmodyfikowany przez piękne kaukaskie zwyczaje wita. :) ( Ci od wódki nie stronią, oj nie! :>:>) -
No właśnie, Arabusy to hołota i trzeba ich wyplewić z naszej ziemi...; >
-
Anonim
>Maszeńka. napisała:
>Bronię inteligentnych muzułmanów. I nie jestem
>judeofilką, mam korzenie żydowskie - to wszystko. Daleko
>mi o filosemitów.
Co z tego, że masz korzenie żydowskie, ważne za kogo się uważasz. Jeśli za Polkę to ok. Polska była takim krajem, że sądze iż większość Polaków ma jakieś tam korzenie żydowskie. Grunt aby nie było tak, że się okazuje, że piąta woda po kisielu masz korzenie żydowskie i robi się z ciebie wielki Żydu, nie Polak. To mnie wkurza a znam takich gości.
-
Anonim
A w ogóle to Wesołych Świąt, Panowie, ja naszą ojczyznę porzucam na okres świąteczny, wiec już Wam życzeń nie złożę - a tak - wszystkiego najlepszego, co można czerpać z świątecznego okresu.
Wybacz, majk, że psuje temat. :) -
Cook
wyglada to na wewnętrzna rozgrywke Republikanów - ciekawe kiedy się za Rona Paula wezmą.... -
Anonim
>Maszeńka. napisała:
>Poza tym, majk, muzułmanie to nie tylko "Wolna Palestyna"
A czy Ja kiedyś pisałem, że ma coś do "Wolnej Palestny". Niech sobię i będzie Wolny Babilon, byleby poza Europą.
-
Anonim
>Maszeńka. napisała:
>A w ogóle to Wesołych Świąt, Panowie, ja naszą
>ojczyznę porzucam na okres świąteczny, wiec już Wam
>życzeń nie złożę - a tak - wszystkiego najlepszego, co
>można czerpać z świątecznego okresu.
>
>Wybacz, majk, że psuje temat. :)
Wybaczam. Białych Świąt :} -
Anonim
>majk a écrit
>
>Co z tego, że masz korzenie żydowskie, ważne za kogo się
>uważasz. Jeśli za Polkę to ok. Polska była takim krajem,
>że sądze iż większość Polaków ma jakieś tam korzenie
>żydowskie. Grunt aby nie było tak, że się okazuje, że
>piąta woda po kisielu masz korzenie żydowskie i robi się
>z ciebie wielki Żydu, nie Polak. To mnie wkurza a znam
>takich gości.
>
Majk, mam polskie obywatelstwo, polską krew, tutaj mieszkam ( i chyba nie chcę gdzie indziej) i ten kraj kocham. Do żydowskich korzeni mam sentyment, mam w ogóle sentyment do tradycji - bo warto o nich pamiętać, tradycja to piękna rzecz - ale na pewno nie mam w sobie żadnego fanatyzmu. :)
Filosemici są szkodliwi tam samo jak antysemici.
Choć jak ktoś wymyśli sposób, żeby zamieszkać w dziewiętnastowiecznym Baku, to ja chętnie wyemigruję; ). Ale jako Polka, wciąż.
-
Cook
-
Anonim
>Maszeńka. napisała:
>Choć jak ktoś wymyśli sposób, żeby zamieszkać w
>dziewiętnastowiecznym Baku, to ja chętnie wyemigruję; ).
Ja postaram się ci wymyślić Sarajewo z lat 1992-1995 :] :P
-
Anonim
Polecam artykul w "rzepie".Wybiorczo podam dane:
40% muzulman w Niemczech jest za propagowanie Islamu przemoca.Maszenka,prosze Cie-otworz oczy -
Anonim
Mam otwarte cały czas. Islam sam w sobie na pewno nie jest zagrożeniem - piękna religia.
Co nie oznacza, że podoba mi się to, co miałam okazję widzieć, czego być świadkiem ze strony paskudnych, łamiących zakazy islamu muzułmanów, par example we Francji. Niemniej uważam, że nie należy, wręcz nie powinno się utożsamiać tego z walką z islamem.
-
GdCfos
>Maszeńka. napisała:
>Co nie oznacza, że podoba mi się to, co miałam okazję
>widzieć, czego być świadkiem ze strony paskudnych,
>łamiących zakazy islamu muzułmanów, par example we
>Francji. Niemniej uważam, że nie należy, wręcz nie
>powinno się utożsamiać tego z walką z islamem.
Przy sądzie i tak będą musieli zweryfikować zasady swej pięknej religii. Życie nie jest letkie.
- 1
- 2