-
Anonim
http://www.womenonwaves.org/set-397...
Po wpisaniu w wyszukiwarce Googlehasła "aborcja" na samej górze jako link sponsorowany wyskakuje zapodany przeze mnie link wraz z tekstem "Wspieramy bezpieczną aborcję How can I have an abortion?"
Według polskiego prawa aborcja, poza kilkoma wypadkami określonymi w konstytucji jest ZAKAZANA.
A więc ta strona jawnie namawia do łamania prawa.
Co wy na to?
Czy nie wymaga to interwencji odpowiednich służb państwa?
Nie chodzi mi o kolejną debatę o aborcji lecz o jawnym łamaniu polskiego prawa. -
mi-haó; ميخاو
"Wspieramy legalną i bezpieczną aborcję. Jeśli mieszkasz w kraju, gdzie kobieta nie ma dostępu do bezpiecznej aborcji, najlepiej i najbezpieczniej jest wykonać ją samodzielnie do 9. tygodnia ciąży używając dwóch leków Mifepristonu (znane też jako tabletka aborcyjna, RU 486, Mifegyn, Mifeprex) oraz Mizoprostolu (Cytotec, Arthrotec, Oxaprost , Cyprostol, Mibetec or Misotrol). "
To nie jest zakazane niestety....
Ale można dopatrzeć się tam podtekstów do aborcji chirurgicznej. Możnaby szmaty jedne profilaktycznie podać do Sądu:] -
JS
-
Anonim
>Możnaby szmaty jedne profilaktycznie podać do Sądu:]
na pewno się ucieszą z tej dodatkowej formy reklamy :) -
-
GdCfos
E tam do sądu. Można efektowniej - potraktować ten kuter jako jednostkę wrogą państwu Polskiemu i przywitać go salwą z jakiegoś ORP. :> -
KleksWGaciach D.
>majk napisał
>Nie chodzi mi o kolejną debatę o aborcji lecz o jawnym
>łamaniu polskiego prawa.
Jeżeli strona nie jest na polskim serwerze to nasze prawo nie ma tu nic do rzeczy. Jedyna możliwość to cenzurowanie internetu jak w Chinach :] -
>Czesław napisał
>>Możnaby szmaty jedne profilaktycznie podać do Sądu:]
>
>na pewno się ucieszą z tej dodatkowej formy reklamy :)
Lepiej, sprawdźmy (na nich) te "bezpieczne metody".; > -
Anonim
To lepiej chyba metody eutanazji na nich posprawdzać ?;]
Wiecie co, aborcji jestem przeciwny ale jeśli jakieś lewaki chcą eutanazji ( dla innych lewaków, Chrześcijanin nigdy się na nią nie zdecyduje ) to można się zastanowić nad nadaniem im tego prawa.
Takie rozważania... -
-
mr. ricci
>Życzę Wesołych Świąt!!! ha scritto
>Aborcja, eutanazja, holocaust, śmierć.. a co za roznica?
>;>
zasadnicza? -
-
mr. ricci
czyli taka, że śmierć to jest rzecz jak najbardziej naturalna, eutanazja to tchórzostwo, a aborcja to zbrodnia, skracając rzecz hasłowo, żeby nie popadać w manierę prac doktoranckich. -
No okej, powinnienem zastąpić śmierć morderstwem, ale nie chciało mi się pisać.; p
-
mr. ricci
-
>The Loyolist napisał
>morderstwo też bywa rzeczą naturalną
Kiedy????
-
mr. ricci
jak ci ktoś gwałci żonę, na przykład. albo obraża notorycznie twojego boga. różne takie. -
-
>The Loyolist napisał
>jak ci ktoś gwałci żonę, na przykład. albo obraża
>notorycznie twojego boga. różne takie.
Śmierć jest niekiedy wybawieniem dla takiego kogoś, a zemsta żeby była słodka musi odbyć się na w miarę żywym obiekcie. Np: tortury fizyczne połączone uprzednio z dręczeniem psychicznym.; > -
mr. ricci
ja poważnie odpowiadam. a chodzi nie o to, żeby tak zdegenerowaną jednostkę bolało, bo ból żeby miał wartość, musi czegoś pozbawiać - takie coś po prostu trzeba zabić jak psa, a nawet nie zabić jak psa, a zdrapać jak rdzę. -
Widać mamy inne "standardy" zemsty i póki mieszczą się w nauce Kościoła, i wychodzą poza pojmowanie jewropejskich urzędników, to mogę je uznać.; )
http://pl.youtube.com/watch?v=40qTX... - Happy Hanuka; p