Forum Polityczne [1172]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Zephyr77

http://wiadomosci.onet.pl/1668396,1...

Niech na stara komunistyczna czerwona (brak odpowiedniego przeknstwa w języku polskim aby nazwać obiektywnie te kobietę) przeprosi za siebie, męża oraz swoich kolegów z SLD i PZPR
  • Zocha

hahahah farsa i tragikomedia, Senyszyn upadła i muiała się mozno w głowę uderzyć i za co ona ma tego profesora?? nie no smiech przez łzy, a Polska wciąż taka sama i nic ale to nic sie nie zmienia...

może nich ona już nie przeprasza, ale zrezygnuje moze będzie święty spokoj

hahahahahahahahaha rozbawiła mnie

pozdrawiam
  • robakk

Panie Boże,

My Naród Polski pokornie błagamy Cię o wybaczenie.

My, Naród Polski czujemy się winni, zgrzeszyliśmy przez zaniedbanie.

My, Naród Polski – wielki naród o tysiącletniej katolickiej historii, którą ukonstytuowała wiara katolicka, która dał treść i kształty naszej polskości jesteśmy winni.

My, Naród Polski zawiniliśmy wielkim zaniedbaniem i w ten sposób uchybiliśmy Twojemu Panowaniu Społecznemu.

My, Naród Polski chrzciliśmy od pokoleń wszystkie nowonarodzone niemowlęta, przyjmując je tym samym do wspólnoty chrześcijańskiej, a także symbolizując w ten sposób przejęcie odpowiedzialności za wychowanie dziecka w szacunku dla Twoich praw i Twojej Cywilizacji Katolickiej.

My, Naród Polski ciężko zgrzeszyliśmy zaniedbaniem, gdyż dopuściliśmy, aby z naszego łona wyszła moc piekielna w postaci Joanny Senyszyn, niewiasty, która w żywe oczy kpi z Twojego prawa i która nie ma szacunku dla życia, którego Ty Panie Boże jesteś dawcą.

My, Naród Polski ciężko zgrzeszyliśmy powtórnie, gdyż to członkowie naszego chrześcijańskiego ludu wybrali tę niewierną niewiastę Joannę Senyszyn do Sejmu, który naszego Narodu stanowi reprezentację.

My, Naród Polski zgrzeszyliśmy, gdyż nadal pozwalamy Joannie Senyszyn kpić z Twoich Praw.

Prosimy Cię Boże o wybaczenie i zmiłowanie.

z dr. Adama Wielomskiego
  • Artur

Kurna ale tam nie ma napisane za kogo ona przeprasza i w czyim imieniu (SDPL?). Głupia cipa, nie ma się chyba co nią ekscytować.
  • Migi

nie jest napisane?..;) chyba niedokładnie czytałeś; )
  • Artur

hmm... może ja ślepy jestem ale nie zauważyłem. Podpowiedz mi jeśli się mylę.
  • Anonim

Senyszyn z kosciolem walczyc nie umie. Dajmy na to Dawkins - też profesor, a w zupełnie innym stylu...a jakim wiarygodnym; ]
  • Cook

wiarygodnym że aż skręca w jelitach a z czaszki wysypują się cukierki:)
  • Artur

>Pan Mateusz napisał
    >Senyszyn z kosciolem walczyc nie umie. Dajmy na to Dawkins -
    >też profesor, a w zupełnie innym stylu...a jakim
    >wiarygodnym; ]
    >

Dawkins rzeźbi w gównie bo nie jest stanie udowodnić że Boga nie ma. Mówi tylko, że nie ma dowodów że istnieje.
  • Zephyr77

>Zocha =) napisała:
    > za co ona ma tego
    >profesora??

za nieprzeciętną głupote????
  • Zephyr77

>Pan Mateusz napisał
    >Senyszyn z kosciolem walczyc nie umie

nikt nie umie walczyc z kościołem bo kościół to budynek a jezeli masz na myśli Kościół Katolicki to pisz z wielkiej litery bo takie są zasady języka polskiego:)
  • Anonim

>Czesiooo napisał
    >>Pan Mateusz napisał
    >>Senyszyn z kosciolem walczyc nie umie. Dajmy na to Dawkins
    >-
    >>też profesor, a w zupełnie innym stylu...a jakim
    >>wiarygodnym; ]
    >>
    >
    >Dawkins rzeźbi w gównie bo nie jest stanie udowodnić że
    >Boga nie ma. Mówi tylko, że nie ma dowodów że istnieje.

Nie ma dowodow na to, ze Zeus nie istnieje. Nie ma dowodow na to, ze latajacego czajniczka nie ma, i tak dalej.
  • Cook

a jednak w Zeusa i latający czajniczek nikt nie wierzy...
  • Anonim

to byś się zdziwił; p
  • Anonim

>Cook napisał
    >a jednak w Zeusa i latający czajniczek nikt nie wierzy...

Na dowidzenia wspomnę tylko iż instytucje zajmujące się sondowaniem naszego wielkiego super, wspanialego itp narodu przeprowadziły kiedyś badanie na temat tego w co wierzą Polacy. Pamiećia nie błysne ale Bóg cheścijański był chyba na ósmym miejscu, daleko za przynoszącym pecha czarnym kiciusiem, koniczynką, wróżbami z kart itp
  • Zocha

badania, sondaże.. bla bla bla... jakos do mnie to badanie nie doszło? więc no nie ma mocy wiażącej i nie do końca jest wiarygodne...

pozdrawiam =)
  • Zocha

kurcze trchę głupio to zabrzmiało, chodziło mi o to, że nie wszyscy brali w nim udział, więc wielkie mi badanie. O!
  • Anonim

Wyniki sondażu to jedno, fachowa analiza redaktora GazWybu to drugie.
  • Zocha

teraz nie wiem czy mowisz z przekąsem czy tak na poważnie?
  • Anonim

#Nieprawdą jest też to, że system wartości reprezentowany przez Kościół jest
    #w Polsce znany i dominujący. Prawdą jest tylko, że ogromna większość ludzi
    #chodzi do kościoła i ponadto uważa, że źle jest zabijać, kraść i kłamać, a
    #dobrze jest kochać bliźnich.
    http://serwisy.gazeta.pl/wyborcza/1...

Jan Hartmann - "filozof, wykładowca UJ, przewodniczący Rady Programowej Forum Liberalnego"

fachowiec? fachowiec. no.

takich fachowych analiz w gazwybie jest całkiem sporo. Światopoglądowi terroryści postanowili wmówić swoim biernym czytelnikom, że nie wiedzą w co wierzą.
| |

Zapraszamy do dyskusji na temat bieżących wydarzeń "w wielkim świecie", małym też. Forum Pol...

Fotki

Miejsca grona (0)