- 1
- 2
-
Anonim
Wiecie co, mam problem. Nie jestem w stanie nigdzie się przyporządkować. Ani liberalizm, ani konserwatyzm, ani socjalizm, ani prawica, ani lewica, może centrum?
Może wy będziecie wiedzieć. Kim jestem, jeżeli:
- jestem za głębszą integracją europejską
- nie lubię homoseksualistów
- państwo ma sie nie wtrącać w gospodarke
- jestem za aborcją
- w uzasadnionych przypadkach za eutanazją
- przeciwko legalizacji jakichkolwiek narkotyków itp.
- za podatkiem liniowym
- kompletny rozdział religii od państwa
- mimo wszystko mają dla mnie duże znaczenie tradycjne wartości (patriotyzm, rodzina, nie zamierzam wyjeżdżać za granice, bo kocham swój kraj)
- nie lubie zbytnio muzułmanów
Cholera, gdzie mnie przepisać? czy potrzebujecie odpowiedzi na jakieś inne pytania żeby ustalić? I nie zamierzam tu sie z nikim kłócić, ja tylko chce ustalić nazwe grupy do jakiej naleze... -
Anonim
>Iselor a écrit
>Wiecie co, mam problem. Nie jestem w stanie nigdzie się
>przyporządkować. Ani liberalizm, ani konserwatyzm, ani
>socjalizm, ani prawica, ani lewica, może centrum?
>Może wy będziecie wiedzieć. Kim jestem, jeżeli:
>
>- jestem za głębszą integracją europejską
>- nie lubię homoseksualistów
>- państwo ma sie nie wtrącać w gospodarke
>- jestem za aborcją
>- w uzasadnionych przypadkach za eutanazją
>- przeciwko legalizacji jakichkolwiek narkotyków itp.
>- za podatkiem liniowym
>- kompletny rozdział religii od państwa
>- mimo wszystko mają dla mnie duże znaczenie tradycjne
>wartości (patriotyzm, rodzina, nie zamierzam wyjeżdżać
>za granice, bo kocham swój kraj)
>- nie lubie zbytnio muzułmanów
>
>Cholera, gdzie mnie przepisać? czy potrzebujecie odpowiedzi
>na jakieś inne pytania żeby ustalić? I nie zamierzam tu
>sie z nikim kłócić, ja tylko chce ustalić nazwe grupy do
>jakiej naleze...
Myślę, że trzeba sobie najpierw odpowiedzieć "dlaczego", jeśli chodzi o każde z tych pytań. Dlaczego nie lubisz/dlaczego jesteś za. Bo to chyba naprawdę nie jest rubryka "plusów i minusów". -
-
>Iselor napisał
>jakiej naleze...
Bezmyślna masa sterowana przez massmedia i polityków - najkrócej jak się da - to chyba najwygodniejsza "klasa" społeczna.; > -
-
KleksWGaciach D.
>Iselor napisał
>jakiej naleze...
Po co zawracać sobie dupę takimi bzdurami?
-
KleksWGaciach D.
To tak jakbyś słuchając trochę disko - polo, trochę metalu, trochę reggae itp zastanawiał się czy jesteś bardziej burakiem, szatanistą czy rastafarianinem; )
sorry za 2 posty -
rez
-
Ajgor
dam ci dobrą radę, jaką usłyszałem w jakimś filmie (albo w kilku filmach, albo książkach, albo ktoś mądry mi powiedział)
Bądź sobą!!! :>:> -
M
>Bezmyślna masa sterowana przez massmedia i polityków -
>najkrócej jak się da - to chyba najwygodniejsza "klasa"
>społeczna.; >
niektóre z tych poglądów trochę kłócą się ze sobą.
niechęć do pedałów i muzułmanów, a UE; ]
ale jak już ktoś powiedział: typowy przykład bezmyślnej masy sterowanej przed media;) -
Anonim
-
Artur
Nie rozumiem potrzeby ciągłego szufladkowania się ludzi. Po co ci to. Żeby móc wśród kolegów powiedzieć "jestem liberałem czy konserwatystą?. po chuj. -
Anonim
-
kljl
-
Wincu
Uważam, że dużo się nasłuchałeś, dużo wyniosłeś, ale tak na prawdę o części z tych rzeczy nie masz zielonego pojęcia (Bez obrazy naturalnie- nie mam ochoty cię obrażać). UE i Liberalizm gospodarczy to sprzeczność, patriotyzm i UE to takie w sumie podprzeciwieństwo obiektywnie patrząc albo wykluczanie, no nie wiem. Ja bym na twoim miejscu poczytał jeszcze trochę -
grigorij grzesio
no tak gościu założył wątek i milczy, pewnie bacznie obserwuje co się tutaj dzieje
ja powiem tak: że gościu jeszcze sam nie wie czego chce tak naprawde, jak chce się zaszufladkować to niech najpierw wybierze białe lub czarne, bo popielatych szuflad nie ma
pisze że nie lubi ludzi o skrajnych poglądach to do centrum uderzaj
niech sobie zrobi test osobowości lub poglądów -
Gacuś
skąd Ty się urwałeś gościu mas ztak nasrane we łbie, że aż się rzykać chce- totalny debil i tyle
-
Cook
a ja jestem za zniesieniem własności prywatnej i też państwo ma się nie wtrącać w gospodarkę. Podatek liniowy 51%. Kościół powinien mieć bardzo duży wpływ na politykę, również pełna i jak najszybsza integracja z UE, uszczelnienie granic, zero aborcji, maksimum eutanazji (trzeba odmłodzić społeczeństwo) i zakaz małżeństw heteroseksualnych. Prezydentem i Premierem powinien być, ma się rozumieć, Donald Tusk, bo jest liberałem. -
-
Anonim
To lepiej 120 %
Wszystko oddawac, plus zaciagac kredyt i oddawac pieniadze z kredytu.
-
Cook
Socjaliści! Podatki powinny być niskie!! 51%, no dobra, max 60% i tyle!!!
- 1
- 2