Forum Polityczne [1172]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

Chcesz wystąpić z kościoła katolickiego, ale nie wiesz jak??
    Nie możesz zaakceptować postępowania kościoła??
    Nie wierzysz w boga a jesteś ochrzczony??

Dokonaj apostazji, wystąp z kościoła katolickiego!!! My pragniemy dostarczyć Wam informacje jak tego dokonać, jakie są tego konsekwencje a w razie problemów możliwie pomóc.

Klikaj!!!:
    http://www.wrs.bzzz.net/?q=node/186
  • Anonim

ktos sie Ciebie pytal o cos,czy czujesz sie odpowiedzialny za kryptoewangelizacje?
  • Zephyr77

ten watek jest bez sensu. jak nie wierzysz to nie praktykuj. proste.powinno wystarczyc
  • Cook

• KleksWGaciach D.

W debacie publicznej często używa się argumentu, że w Polsce 90 z hakiem % społeczeństwa to katolicy. Wlicza się do tego m. in. takie osoby jak ja, które de facto nie są katolikami, ale w dzieciństwie zostały ochrzczone. Dlatego uważam, że warto pofatygować się do kościółka i wypisać się z tych "statystyk".
  • Anonim

Słusznie, a reszta to i tak w większości "świąteczni ściemniacze". Co do pofatygowania się, próbowałeś? Czesto są z tym niezłe jaja...
  • Cook

a co za różnica? Gówno mnie obchodzą jakieś statystyki - parafrazując.
  • KleksWGaciach D.

No właśnie różnica spora. Też mnie gówno obchodzą statystyki, niestety mają one wpływ na realne działania kolejnych rządów. Co do apostazji to jeszcze nie byłem, ale zamierzam :]
  • Cook

Dobrze. Wytłumaczcie mi tylko co się wtedy zmieni na lepsze.

• Anonim

mniej hipokryzji zgadzam sie.Ale o tym,juz dawno jest napisane w pismie.Masowe odstapienia od wiary
  • mi-haó; ميخاو

>Cook napisał
    >Dobrze. Wytłumaczcie mi tylko co się wtedy zmieni na
    >lepsze.
    >
    >

To, że podczas tworzenia kolejnych ustaw przestanie brac się pod uwagę kto jest katolikiem a kto nie, a będzie działało się dla obupulnej korzysci.
  • Zephyr77

chłopaki zauważylicie ze 2 pierwsze posty z tego wątku zniknęły???
  • Anonim

to pewnie sily nieczyste,ktore za apostazja stoja:)
  • KleksWGaciach D.

>Cook napisał
    >Dobrze. Wytłumaczcie mi tylko co się wtedy zmieni na
    >lepsze.

"Moralność" katolicka nie będzie już jedyną słuszną, obyczaje się złagodzą, może religia wyleci ze szkół itp. Oczywiście o zmianach na lepsze mogliby wtedy mówić ludzie o poglądach takich jak moje. Konserwatywni katolicy zapewne dostrzegliby w tym apokalipsę; ]
  • Anonim

Ok,tylko powiedz jakie wymierne beda te skutki?
    Ze zniesienie moralnosci,jest czyms dla spoleczenstwa korzystnym?
    Czyz to nie nonsens?
  • KleksWGaciach D.

Ja mówię o katolickiej moralności, która w wielu aspektach jest dla mnie społecznie szkodliwa, choć w części jest zgodna też z moim sumieniem.
  • Anonim

No to slucham o tych aspektach z wyostrzona atencja..
  • KleksWGaciach D.

Ograniczenia w rozwoju nauki (np. w genetyce), w dostępie do niektórych osiągnięć medycyny (antykoncepcja, aborcja, in-vitro itp.). Opory przed rozwodami bez względu na sytuację w rodzinach... Powtórzę jeszcze, że to jest w MOIM odczuciu szkodliwe.
  • Anonim

aborcja jest "osiagnieciem medycyny"?
    Jest to sposob na zabijanie-stary jak swiat,tylko ze w pomalowanym pokoiku,a nie w jaskini.
    Ps.Co do genetyki i in-vitro,to tu wystarczy genetyka.
    ps.2.Zli Ci alianci,ze zahamowali osiagniecia dr Mengele,co nie?
  • KleksWGaciach D.

>●Shmul ש מ ו ל● napisał
    >aborcja jest "osiagnieciem medycyny"?

Może być dobrodziejstwem jak wolisz.

>Jest to sposob na zabijanie-stary jak swiat,tylko ze w
    >pomalowanym pokoiku,a nie w jaskini.

http://grono.net/forum/topic/720113...

Tutaj przedstawiłem swój pogląd. Nie chcę się powtarzać.

Mengele nawet nie będę komentował.

| |

Zapraszamy do dyskusji na temat bieżących wydarzeń "w wielkim świecie", małym też. Forum Pol...

Fotki

Miejsca grona (0)