-
Marcin o!
-
Anonim
-
zagatka
-
Ginn
Mam do sprzedania aparat Nikon d50 uzywany sporadycznie stan idealny jestem jego posiadaczem od kilku miesiecy kupilem go w sklepie czyli w sklad zestawu wchodzi aparat+obiektyw AF-S DX Zoom-Nikkor 18-55mm + TorbaNikon + karta pamieci 512mb + Statyw + Gwarancja oczywiscie... Czekam na wasze propozycje mysle ze sie dogadamy poniewaz cena jest niska a musze go sprzedac z powodu zakupu innego cudenka...pozdrawiam i czekam na oferty... -
-
Izka
-
Anonim
ja mam do sprzedania fajny aparacik do 1000zeta...
idealny do wprowadzenia do fotografii, 4,3 mln px/12x zoom optyczny, trzy karty, dwa zestawy aku... itd itd -
AdamO
komarr a moze zamiast "fajny aparacik" napisal bys firme i model aparatu -
Anonim
-
Anonim
-
mateusz.
-
Anonim
-
Anonim
>komarr napisał
>ja mam do sprzedania fajny aparacik do 1000zeta...
>idealny do wprowadzenia do fotografii, 4,3 mln px/12x zoom
>optyczny, trzy karty, dwa zestawy aku... itd itd
jak ktoś będzie zainteresowany to zapyta...
jednego marka interesuje, innego ile było zdjęć wykonanych, a jeszcze innego tylko cena...
-
Anonim
moze ktos chce mamiye rb - komin sekor90mm i 120.6x7 ? :>
oczywisce kupic chce;> -
zagatka
-
Greg
Poszukuje używanego canona 70-200 f.2.8 L w cenach takich troche innych niż allegro. -
Koszmarek
to ja chętnie kupie obiektyw sigmy do 300mm :D za jakąs rozsądną cenę... :P -
bartosh
-
...::FoCzUsS::..
hej potrzebuje aparat olympus cf 120 bo mi wlasnie taki skradziono a jak dla mnie jest wystarczajacy prosze o jakos wiadomosc na gronie KUPIEEEEE POZDRAWIAM -
Kamilll Al Amelli ibn Abd al Qadir
Sprzedam lustrzanke analogową Canon 3000N z obiektywem canon i oryginalnym batterypackiem !!!
Stan idealny !
cena 350 zł do negocjacji !!!!
pilne ! -
Anonim
Sprzedam MB-D200, uszkodzony mechanizm dokręcania (starte zębatki) Używany parę dni, na gwarancji PL.