Fotografia cyfrowa [7931]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

Wybieram sie do tego parku na sesje z koleżanką i nie wiem czy jest tam dość bezpiecznie, bo w koncu to praga... Macie jakies info na temat jak tam jest w dzien?
  • K.

robiłam tam wielokrotnie zdjęcia i za każdym razem jak tam byłam, to było bezpiecznie. ludzie bardzo sympatyczni, przystawali, uśmiechali się i żadnej łobuzerii nie było. :)
  • morepig

mój drogi, to jest saska kępa czyli praga południe, a stadionu już nie ma. bać to się należy koło tesco stalowa i przy wileńskim, chociaż tam też z aparatem byłam i spoko...
    kiedy się wybieracie to wpadnę popodglądać; -D
  • 100% stylu

>woytas3000 napisał
    >Wybieram sie do tego parku na sesje z koleżanką i nie wiem
    >czy jest tam dość bezpiecznie, bo w koncu to praga...
    >Macie jakies info na temat jak tam jest w dzien?

spokojnie jak w łazienkach!
  • Con Passione

no i do tego bardzo ładnie.
    byłem w weekend na spacerze. po południu mogę wrzucić kilka zdjęć ze spacerku.
  • K.

ale w Parku Skaryszewskim też jest ślicznie. :) bez wątpienia.
  • morepig

> ale w Parku Skaryszewskim też jest ślicznie. :) bez wątpienia.

na pewno spokojniej, bo nie ma dzikich tłumów walących do pawi, karpi, kaczek.... i mnóstwa emerytow polskich i niemieckiech.
    byłam w środę w skaryszu- cisza spokój, w piątek w Łazienkach- masakra aż do 17!!!
  • Anonim

No to gitarra, tylko żeby pogoda była w czwartek :/ bo chyba lipa ma być :(
  • morepig

no niestety juz sie pogoda zepsiła; -///
    oby było ładnie bo ja też chcę się tam wybrać z rodzinką na foty...
  • X/Apis

W sumie to jest bezpiecznie, zwłaszcza jak jesteś z koleżanką.
    Raz jak trenowałem Tai Chi to jakiś gej sie chciał do mnie dobrać a tak to to nic złego mnie tam nie spotkało.
  • Adrianna Gregorek

Spokojnie, tamta część pragi jest spokojna- wiem, bo mieszkałam. To jest pozatym bardziej Grochów niż Praga...
  • X/Apis

Ciiii...Jeszcze napisze, że Grochowa też się boi.
    :)
    ps. niestety czasy się zmieniają, ale jak na razie wiem, że jest bezpiecznie, tylko na Gejów wieczorem trzeba uważać.
  • Michał

mieszkam 400m. od niego i nic sie nie dzieje. nigdy tam nie spotkałem nikogo ani złodzieja ani geja. najczęściej świetliki mnie spisywały za chodzenie po parku.
  • X/Apis

Nie wiem, ja spotkałem, lecz skoro mieszkasz tak blisko i często tam bywasz to widocznie dał sobie spokój.
    Ta, polskie prawo, nie można chodzić po parku, a to dobre a w Japonii to nawet mogą tańczyć na jezdni.
| |

Grono tematyczne poświęcone zagadnieniom fotografii cyfrowej. Masz pytania? chcesz się podzielić...

Fotki