Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

kto jest dobry i dlaczego?
  • R H

ulegli zazwyczaj sa tansi bo sa nizej w drabince
  • eva

Kowalska i Czartoryska.Ja bede dobra za rok:)
    dlaczego?Maja swoj styl,robia cos z niczego.Mnie np bardzo kreca sesje typu pod ID.Ale tu to ewentualnie cos takiego do A4 mozna dac
  • R H

ladne zlozenie nazwisk... widac stylizacja laczy spoleczenstwo :DD
  • eva

tez zauwazyłam;) jeszcze Jaruzelska jest w Twoim Stylu ale teraz na urlopie wychowawczym:)
  • Anonim

a czartoryska ostatnio robi zdjecia!
    i jednoczesnie nie stylizuje w swoich sesjach...
    hm?
  • M a C o

wlasnie - jak to jest z tymi sesjami czartorskiej? nagle odkryla w sobie dar? he he.....
  • M a C o

co do A4 - podbno maja w planach podniesienie poziomu sesji ktore publikuja - i dobrze. przestalem przegladac nawet ostatnio - takie g. wrzucali...
  • eva

ja tez uwazam,ze kazdy powinien robic,co umie najlepiej a nie łapac kilka srok za ogon...bo lyypa
  • Anonim

oj, ale to sie wtedy nazywa odcinanie kuponow!

to milo ,ze szuka pomimo wyrobionego nazwiska iekawe tylko,ze to nie jest krok do ogarniecia calosci ( foty i stylizacja) a raczej zmiana drogi .
  • mambinaheroina GETHO

BLACHA. I tyle.
  • R H

MaCo, podniesie sie poziom, wszystko przejmie pseudoartystowska internetowa warszawka... ktos pierdolnie fotke, inny napisze o tym w blogu, trzecci sie na to zesra i puszcza to w fabryce trzciny na telebimie, kamery, koniak, oliwer janiak. babilon must fall!!! :D
  • Anonim

Mambi ... Blacha czyli ten o ktorym mysle :)

• Valmaar

Sławek B.
  • eva

....laszewski:)
  • Anonim

:) czyli myslalam o innym:) ale spoko ..Jego tez kojarze :)
  • miazga mix

please help!!!
    w sobote jest moja pierwsza sesja. tzn po raz pierwszy bede sie zajmowac ciuchami na nia. niestety dowiedzialam sie o wszystkim dopiero dzisiaj i nie zdaze pojezdzic po sklepach czy szmateksach zeby cokolwiek fajnego znalezc, ale podobno troche ciuchow jest.
    blagam, powiedzcie mi jak to wyglada u Was. Tzn od profesjonalnej strony. Przychodzicie i co...?
    Rozumiem ze najpierw make up pozniej ciuchy.
    Kurcze o tyle rzeczy mialam spytac i teraz nic mi do glowy nie przychodzi...
    Ogolnie panicznie sie boje i jestem zla bo za malo czasu mam zeby sie przygotowac. bez sensu..........:(
    jakies rady? prosze.........
  • stefan k.

życze powodzenia!!!
  • Anonim

Alicja Kowalska to mój nr 1 :)
| |

Forum dla fotografów, modelek, stylistów, wizażystów, fryzjerów i wszystkich osób zaintere...

Fotki

Miejsca grona (0)