-
Anonim
-
R H
-
eva
Kowalska i Czartoryska.Ja bede dobra za rok:)
dlaczego?Maja swoj styl,robia cos z niczego.Mnie np bardzo kreca sesje typu pod ID.Ale tu to ewentualnie cos takiego do A4 mozna dac -
R H
-
-
eva
tez zauwazyłam;) jeszcze Jaruzelska jest w Twoim Stylu ale teraz na urlopie wychowawczym:) -
Anonim
a czartoryska ostatnio robi zdjecia!
i jednoczesnie nie stylizuje w swoich sesjach...
hm? -
M a C o
wlasnie - jak to jest z tymi sesjami czartorskiej? nagle odkryla w sobie dar? he he..... -
M a C o
co do A4 - podbno maja w planach podniesienie poziomu sesji ktore publikuja - i dobrze. przestalem przegladac nawet ostatnio - takie g. wrzucali... -
eva
ja tez uwazam,ze kazdy powinien robic,co umie najlepiej a nie łapac kilka srok za ogon...bo lyypa -
Anonim
oj, ale to sie wtedy nazywa odcinanie kuponow!
to milo ,ze szuka pomimo wyrobionego nazwiska iekawe tylko,ze to nie jest krok do ogarniecia calosci ( foty i stylizacja) a raczej zmiana drogi .
-
mambinaheroina GETHO
-
R H
MaCo, podniesie sie poziom, wszystko przejmie pseudoartystowska internetowa warszawka... ktos pierdolnie fotke, inny napisze o tym w blogu, trzecci sie na to zesra i puszcza to w fabryce trzciny na telebimie, kamery, koniak, oliwer janiak. babilon must fall!!! :D -
Anonim
-
-
eva
-
Anonim
-
miazga mix
please help!!!
w sobote jest moja pierwsza sesja. tzn po raz pierwszy bede sie zajmowac ciuchami na nia. niestety dowiedzialam sie o wszystkim dopiero dzisiaj i nie zdaze pojezdzic po sklepach czy szmateksach zeby cokolwiek fajnego znalezc, ale podobno troche ciuchow jest.
blagam, powiedzcie mi jak to wyglada u Was. Tzn od profesjonalnej strony. Przychodzicie i co...?
Rozumiem ze najpierw make up pozniej ciuchy.
Kurcze o tyle rzeczy mialam spytac i teraz nic mi do glowy nie przychodzi...
Ogolnie panicznie sie boje i jestem zla bo za malo czasu mam zeby sie przygotowac. bez sensu..........:(
jakies rady? prosze......... -
stefan k.
-
Anonim