-
Persona non grata
prosil bym o ocene.Zdjatka zostaly wykonane na prosbe "modeli". Co o nich sadzicie??
http://www.piotrszmidt.com -
Anonim
całkiem... nie które bardzo. Zdecydowanie radzisz sobie. Mili modele ale ich nie oceniam :-) -
Czarodziej z Krainy Oz:)
tak niektore calkiem ciekawe :))choc nie preferuje duetow zdjeciowo :)) -
Persona non grata
jak czas pozowli to zdecydowanie bedzie modelka sama, choc pewnie juz nie ta sama :) -
-
-
eva
A ja będę szczera...
W sumie pytasz o opinię...
Zdjęcia nie podobaja mi sie wcale.Nie ma w nich nic ciekawego.
Ani pozy ani stylizacje nie mówiac juz o "modelach".
O stronie technicznej nie będę sie wypowiadała bo nie jestem specjalista ale nawet moje laickie oko widzi,że coś jest nie halo od strony technicznej.Nie może być np tak,ze widac kontury blendy...
Krótko-sesja jak dla mnie do albumu dla cioci ale na bank nie do pokazywania szerszej publice.
:) -
R H
-
eva
-
Anonim
dla mnie obiecujace jest zdjecie z lustrem - pobaw sie tym jeszcze...polecam wiecej swiatlo-cienia ale mozna tez inaczej...
pozdro -
Anonim
Ja podzielam zdanie evy.
Fotografie są 'suche'. Nic w nich ciekawego.
Takie ładniejsze, a moze raczej po prostu inne od reszty, zdjęcia do albumu właśnie. -
Anonim
Jedyne, co mnie zaciekawiło, to kolor oczu modelki. Prawe jest brązowe a lewe zielone, tak?
;) -
-
eva
-
-
Dorota
Auć... tragedia.
Nic mi się tam nie podoba.
Cóż, jak się prosi o ocenę trzeba liczyć się z krytyką i ewentualnym "sprowadzeniem do parteru"
Zawsze można wyciągnąć jakieś wnioski.
Ja bym na miejscu Pana fotografa poszukała innej pasji, bo jeśli Pan fotograf nie dostrzega w tym momencie tego jak słabe są zdjęcia to znaczy, że nie ma potrzebnego w fotografii wyczucia i wrażliwości, które pozwoliłyby na jakiś tam twórczy rozwój...
Chociaż niby każdy od czegoś zaczynał... a zatem życzę powodzenia w przyszłości. Może Pan fotograf swoją twórczością kiedyś nas zaskoczy:]
-
zaraz zaraz nieno kurva ze niby wszyscy sie urodzili odrazu kurde bogami przeciez od czego trzeba bylo zaczac technicznie dobrze artystycznie no coz nie powala no ale cos robi ze do albumu no tak nie zawsze sie robi zdjecia dla Taschena -
Anonim
No zawsze z tego cos jeszcze być może. Nie przesadzajmy.
Jeśli jednak mam być szczera, to i tak rewelacji nie wróżę. -
Anonim
chcialem zapytac gdzie takie czadowe żółte buty mozna kupic
i jak "modelka" dała sobie rade z ciezarem tego "pakera" na tym zdjeciu
http://www.piotrszmidt.com/images/s...
bo widac ze caly cienzar na jednym barku, rispekt! -
Przychylę sie do zdania Ewy i Doris. Zdjecia dla tej pary na miłą pamiątkę jacy byli młodzi i weseli, do publikacji się nie nadają.
-
nie zaglądam tu