Fotografia mody [3240]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • EasyMuffin'

SPRAWA WAGI WIELKIEJ DLA MNIE.
    Poszukuje autora (lub jakiejkolwiek blizszej informacji) na temat sesji zamieszczonej -tararatam wielkie zgadywanie- we wrzesniowym/pazdzierniko wym numerze Vogua (prawdopodobnie,lecz nie wiem czy edycja IT/ESP czy jeszcze jakowas). Sesja prezentowala modelki ucharakteryzowane jak ptaki, kolory zgaszone, ziemi - czern, braz, ciemna zielen. Dosc demoniczne i robilo wrazenie, przewijal sie moty wpior o ile pamietam... Prosze bardzo bardzo o najdrobniejsze nawet informacje. Wydaje mi sie, ze zdjecie w prawym gornym rogu w miniaturze na stronie http://community.livejournal.com/fo... to wlasnie jedno z nich.
    Pozdrawiam *
  • ~`PieQ`~

Witam.
    Jeśli posiadasz to czasopismo w którym poszukujesz fotografa to powinien mieć podpisane zdjęcia gdzieś z boku lub pod koniec artykułu...
    pozdrawiam
  • Valmaar

tego w prawym górnym nie widziałem ale to główne też niczego sobie baj ze łej
  • EasyMuffin'

Prosze Pana, gdybym je miala, nie zamieszczalabym tej notki. Bylabym w niebie osmym i nie tracilabym czasu na bezowocne poszukiwania. Naprawde, probuje od 2 tygodni i zadnych sladow..procz tego drobnego...
  • łodafaka do kwadratu

ziomki co jest kurcze - odpowiedź taka prosta, trzeba było tylko na półkę w studio zajrzeć:

Vouge FR
    lipiec 2006
    edytorial pt. Alcyoné
    foto robił Mark Segal
    stylizacja/realizacja Carine Roitfeld

ja wiem, że wszyscy się onanizują teraz przy HB czy Vogue IT, ale w FR czasem chodzą wyjebiste edytoriale takie jak ten (kurwa czasem - tak co miesiąc to "czasem" jest).

Blanka Stardust - kierunek monopolowy po kuranta. sok sobie sam kupię. :D
  • Anonim

eeee ja to sie przy wadzie onanizuje
    zawsze kilka fajnych rzeczy jest (fajnych=zajebistych)
    tylko rzadziej wychodzi; -(
  • łodafaka do kwadratu

jak by częściej wychodził to byś sobie krzywdę mógł zrobić :D
  • R H

> jak by częściej wychodził to byś sobie krzywdę mógł zrobić :D

"Super Ekspres: Rozwiklano zagadke tajemniczego zlamania lewej reki Kaczynskiego" i drugie "Viva: Jak radzic sobie ze stresem"
  • Anonim

:-)
  • EasyMuffin'

Dziekuje za pomoc, ale cel nadal nie zostal osiagniety; <
    a juz mialam taak wielka nadzieje, prezentu nie bedzie panie łodafaka.
    Te sesje widzialam, chodzi mi o taka, ktora jest zrobiona 'na lonie natury', zdjecia nie sa w studia, a w terenie. troszke namieszane graficznie jest.
    To teraz mamy problem ogolnokrajowy, i jednak wydaje mi sie, ze sesja ta byla w vogue IT;> dysponuje pan takim wydaniem?

pzdr!
  • łodafaka do kwadratu

>Blanka Stardust napisała:
    >Dziekuje za pomoc, ale cel nadal nie zostal osiagniety; <
    >a juz mialam taak wielka nadzieje, prezentu nie bedzie panie
    >łodafaka.
    >Te sesje widzialam, chodzi mi o taka, ktora jest zrobiona
    >'na lonie natury', zdjecia nie sa w studia, a w terenie.

dziecko, ale tego już nie napisałaś :D

plus chociaż określ precyzyjnie co tam ma być w tym edytorialu.

>troszke namieszane graficznie jest.
    >To teraz mamy problem ogolnokrajowy, i jednak wydaje mi sie,
    >ze sesja ta byla w vogue IT;> dysponuje pan takim wydaniem?

IT? z jakiego miesiąca? kupuję te które mi się podobają. niekoniecznie jestem prenumeratorem.
  • EasyMuffin'

coz, zapomnialam napisac, pewnie umiescilam na innym gronie ten trop. hmm..zdaje mi sie, ale nie jestem pewna, ze moglby to byc numer wrzesniowy lub pazdziernikowy...
  • łodafaka do kwadratu

nie chcę być złym prorokiem, ale bez tego kuranta to chyba ciężko będzie; )
  • EasyMuffin'

w takim razie pograzam sie w smutku. Przeciez to niemozliwe, zeby nie bylo jakiegos sposobu dotarcia do tych zdjec... sposobu w miare latwego do zrealizowania.
    klops na calej linii.
  • łodafaka do kwadratu

hmmm. dlatego wspomniałem o kurancie. on niezbędny do znalezienia na półce Vogue lub wyjścia z tego pogrążenia w smutku.
  • EasyMuffin'

gorzka żołądkowa + 7up + 5 plasterków zielonego ogórka
    -polecam; )
  • Anna McS.

pisze po raz pierwszy wiec na wstępie witam!
    a więc będzie to wymagało od ciebie troszkę czasu ale masz tu link ze zdjęciami najsławniejszych fotografów mody...
    znajdź sobie tam gości którzy cykają foty do Vogue'a a potem to już prosta droga...
    btw: koniecznie zobacz foty craig'a mcdean'a! koleś jest bogiem obiektywu!
    http://www.artandcommerce.com/AAC/C...
    no a wiec miłego szukania!:)
    pozdr.
  • h e l e n a

Ciekawe zdjęcia... a w nowym Vogue sa bardzo fajne fotki projektantów :) Warte zerknięcia :] Pozdro .
  • EasyMuffin'

Dziękuję bardzo!
    Natychmiast zabieram się do poszukiwań. Podzielę się wynikami;)
    Pozdrawiam również!
| |

Forum dla fotografów, modelek, stylistów, wizażystów, fryzjerów i wszystkich osób zaintere...

Fotki

Miejsca grona (0)