- 1
- 2
-
Anonim
Dłuugo wyczekiwane portfolio wreszcie ruszyło. Serdecznie zapraszam do obejrzenia i do współpracy oczywiście również :-)
http://www.anitasuchocka.com
Pozdrawiam ciepło
aife -
Anonim
bardzo oryginalna i przejrzysta stronka. A na zdjęciach sie nie znam, ale chyba są fajne :) -
Anonim
strona fotograficzna we fleshu to troszke pomyłka. Ale zdjęcia świetne.
Pozdrawiam -
Anonim
-
-
Anonim
bo ciezko sie przeglada i po kilku zdjeciach ma sie dosc
jak zdjecia sa dobre, nic nie trzeba kombinowac z flashami tylko prezentowac jak najprosciej
dobre zdjecie samo sie broni, samo zachwyca i nie trzeba pierdolnikow flashowych robic -
Anonim
hehe taa :) No kto co lubi, ja zdecydowałam sie na flasha ze względu na zabezpieczenie. Tak wiem, że da się ściągnąć tak czy siak zdjęcie, wejść w dane czy print screen, ale na pewno to więcej zachodu niż kliknięcie prawym klawiszem myszki :)
Z samej strony jestem bardzo zadowolona, jest taka jaką chciałam :) -
Anonim
-
Anonim
-
Anonim
-
Anonim
>Aife napisała:
>Niby dlaczego pomyłka?
bo jest ciężki, powolny, trudniej się pozycjonuje w wyszukiwarkach.
Można było znak wodny zrobić, poza tym nie uchronisz się do podkradania :). -
Anonim
-
clauudiaa
-
Anonim
>komarr napisał
>>Aife napisała:
>>Niby dlaczego pomyłka?
>
>bo jest ciężki, powolny, trudniej się pozycjonuje w
>wyszukiwarkach.
>
>Można było znak wodny zrobić, poza tym nie uchronisz się
>do podkradania :).
Jak ktoś będzie zainteresowany, to wykaże się cierpliwością. Jaksie okazuje ze statystyk z pierwszego tygodnia... Bardzo dużo osób było cierpliwych; -)
ps. Dziękuje bardzo :) -
Anonim
statystyki, przypuszczam są związane z dosyć dużą bytnością linku w różnych serwisach :]
ja np. tak ładnie nie umiem się reklamować bo się wstydzę :] -
Anonim
Hm... nie spamuję swoją stroną jeśli o to chodzi. Na gronie jedynie w tym miejscu pokazałam linka. Na innych portalach raczej nie siedzę... -
Anonim
-
Anonim
No to akurat chyba normalne, pokazuję zdjęcia AŻ na dwóch portalach fotograficznych, a Stylio to moja praca :) Znam gorszych w takim razie 'spamerów' :) -
Anonim
a czy ja gdziekolwiek napisałem o spamie, albo że to źle, że linka widać? ; ) -
Anonim
Troszkę tak to odebrałam, jakby to było źle, że informuję. Ja się po prostu cholernie cieszę, bo długo na www czekałam i tyle; -) -
Міхаїло
- 1
- 2