-
parpar
Czy ktos moze wie jak mozna dotrzec do Karoliny Malinowskiej? (odrazu mowie ze chodzi mi o modelke, zone Oliwiera Janiaka a nie niewiadomo kogo) :) -
Anonim
ja dobrze pamiętam to karolina jest chyba w agencji model plus:
Model Plus
ul. Narbutta 40 lok. 1, 02-541 Wwarszawa,
tel. 848 40 50, fax. 848 40 11
e-mailo: modelplus@modelplus.com.pl
-
bloodsport
-
M a C o
-
-
eva
-
Anonim
-
Anonim
-
Anonim
-
Anonim
-
la_justine
-
R H
-
Anonim
O.k. To tylko modelka. Gwiazda nowej kategori. Wizualna postać bycia, bo nie obycia. A szacunek, zawsze i w jakiś sposób, ake jaki, to już... -
w kolorze
ojej , ale zrobiliscie z niej ikone , az kolezanka sie zbulwersowala , hehe widze ze jest w nia zapatrzona jak z obrazek . szacunek to mozna miec do swojej mamy a nie do jakiejs postaci.a swoja droga nikt nie kpi , jedynie zartuje z imienia , naucz sie czytac kolezanko
-
la_justine
hehe nie nawet wcale mi sie tak bardzo nie podoba ale nie sadze ze mile sa takie komentarze a szacunek jakikolwiek to powinno sie miec do kazdego ale niewazze widocznie mnie nierozumiecie no i bardzo dobrze modelka-tez czlowiek... -
w kolorze
nie chodzilo mi aby cie obrazic , szacunek mozna miec do ludzi ktorzy na niego zasluzyli , a dla obcych mozna miec uznanie
-
la_justine
a co uwazasz ze ona niezasluzyla na szacunek?Ja uwazam ze KAZDY zasluguje na jakikolwiek... -
w kolorze
zasluzyla na moje uznanie jesli chodzi o kariere , a apropo szacunku to wypowiem sie jak ja blizej poznam -
la_justine
-
Anonim
skomentowano jej imię...
a Ty rzeczywiscie robisz z tego aferę..
a swoją drogą Malinowska to ładna dziewczyna (naturalnie taka sobie) ale mnie nie powala po prostu przereklamowana
wolę Anie Jagodzińską i mało znaną Sylwię Sucharską/D'vision (ostanie jej zdjecie w gali jest po prostu rewelacyjne) -
Orchidea