Fotografia mody [3240]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • parpar

Czy ktos moze wie jak mozna dotrzec do Karoliny Malinowskiej? (odrazu mowie ze chodzi mi o modelke, zone Oliwiera Janiaka a nie niewiadomo kogo) :)
  • Anonim

ja dobrze pamiętam to karolina jest chyba w agencji model plus:

Model Plus
    ul. Narbutta 40 lok. 1, 02-541 Wwarszawa,
    tel. 848 40 50, fax. 848 40 11
    e-mailo: modelplus@modelplus.com.pl
  • bloodsport

nom, u nas w plusie.. poza tym Next i Fashion .. ale to juz ne u nas
  • M a C o

z tego co wiem to chwilowo jest w NY za oceanem :-)
  • eva

ja bym Ją w Utopii łapała;)
  • Anonim

ja juz bym ją złapał :):).... ale za wsłosy hehe, joke
  • Anonim

Karolina to już dla wielu koleżanka redakcyjna w ITI.
  • Anonim

hehe :)

i jak ... spotkanie z Karolina udalo sie ?
  • Anonim

Poszła Karolina do go- go- lina.

Potańczyć sobie na rurze.
  • la_justine

troche szacunku...
  • R H

wyluzuj sie
  • Anonim

O.k. To tylko modelka. Gwiazda nowej kategori. Wizualna postać bycia, bo nie obycia. A szacunek, zawsze i w jakiś sposób, ake jaki, to już...
  • w kolorze

ojej , ale zrobiliscie z niej ikone , az kolezanka sie zbulwersowala , hehe widze ze jest w nia zapatrzona jak z obrazek . szacunek to mozna miec do swojej mamy a nie do jakiejs postaci.a swoja droga nikt nie kpi , jedynie zartuje z imienia , naucz sie czytac kolezanko
  • la_justine

hehe nie nawet wcale mi sie tak bardzo nie podoba ale nie sadze ze mile sa takie komentarze a szacunek jakikolwiek to powinno sie miec do kazdego ale niewazze widocznie mnie nierozumiecie no i bardzo dobrze modelka-tez czlowiek...
  • w kolorze

nie chodzilo mi aby cie obrazic , szacunek mozna miec do ludzi ktorzy na niego zasluzyli , a dla obcych mozna miec uznanie
  • la_justine

a co uwazasz ze ona niezasluzyla na szacunek?Ja uwazam ze KAZDY zasluguje na jakikolwiek...
  • w kolorze

zasluzyla na moje uznanie jesli chodzi o kariere , a apropo szacunku to wypowiem sie jak ja blizej poznam
  • la_justine

no to jak sie kogos niezna to wg. mnie nie powinno sie go komentowac
  • Anonim

skomentowano jej imię...

a Ty rzeczywiscie robisz z tego aferę..

a swoją drogą Malinowska to ładna dziewczyna (naturalnie taka sobie) ale mnie nie powala po prostu przereklamowana

wolę Anie Jagodzińską i mało znaną Sylwię Sucharską/D'vision (ostanie jej zdjecie w gali jest po prostu rewelacyjne)
  • Orchidea

fakt.. Anka Jagodzińska jest świetna..
| |

Forum dla fotografów, modelek, stylistów, wizażystów, fryzjerów i wszystkich osób zaintere...

Fotki

Miejsca grona (0)