- 1
- 2
-
Joanna
mm ok za ostatnim razem jak podałam wam moją str to poleciały opinie co do zdjęc, a co myślicie na mój temat? szukam jakiejś agencji fotomodelingowej, ale szczerze to nie wiem czy mam jakiekolwiek szanse .... http://www.mysza.kns.prv.pl (foty sa sprzed pół roku więc mało aktualne) nowszych ni ma :P moze ktoś chętny mi zrobić ? -
eva
-
silv-r
-
Joanna
heehhe bywa niektórzy tacy są; ) ja tu o poważne rzeczy się pytam, a poważnych odp ni widu ni słychu :P znasz Ann ? -
-
Twoje pytanie jest dziwne. Po prostu wyślij swoje zdjęcia do kilku agencji i wtedy sprawdzisz czy masz szanse.
-
Dash
Zanim wyslesz cokolwiek do agencji to postaraj sie zeby to prezentowalo jakikolwiek poziom. W zadnym wypadku nie wysylaj do nich tego co teraz masz bo nikle szanse na odzew.
Usmiechnij sie do Valmaara po dobre zdjecia :) -
doc. lena
Pete a uuśmiechniesz się do Dasha że Ci modelki załatwia?; ) jakis fajny topic na podobny temat ostatnio zakładałeś; )
-
Joanna
-
w kolorze
haj mysza... pare uwag..... nie pisz ze sie zajmujesz fotomodelingiem skoro sie nie zajmujesz , bo ktos cie kiedys spyta dla jakich kampani/ agencji pracowalas - i bedzie glupio..... poztym modelka musi miec osobowosc, silny charakter zeby moc stworzyc jakas niepowtarzalna
"aure" i glebie fotografi ..... a jak sie pytasz czy sie nadajesz , to znaczy ze nie jestes siebie pewna.... wiec uszy do gory :))
no potrzebujesz rzeczywiscie dobrych zdiec , ale wiesz , jak trafisz do agencji z tymi zdieciami , to jak oni beda toba zainteresowani to zrobia ci nowe i tyle :)))
powodzenia
p.s - mi sie podoba fota na kanapie -
eva
dokładnie tak.Ewa(kiss...-piękna modelka notabene:P)dobrze pisze.Kandydatkom na modelki nie są potrzebne sesje!!!!!!!!!!!!!!!Nawet agencje ,powiem tyle,irytuje otwieranie plikow ze zdjeciami przebieranca nie dziewczyny.Potrzebna są wam NATURALNE zdjecia bez MAKE UPU.Zrobcie sobie cyfrowką zdjecie twarzy,profilu twarzy,sylwetki w kostiumie.Dołaczcie wymiary.I pamietajcie -BEZ make -upu!!!Bo od razu na wstepie odpadniecie!
Scoutuje do paru agencji więc wiem,co pisze.Jesli się nadajecie-spokojnie-ludzie z ajmujący sie modelingiem zobaczą to po jakby sie Wam wydawało-banalnej fotce.A i nie zawyzajcie wzrostu na zgłoszeniach;P -
eva
Ewa-ale Cie zmienili na tej czarno-białej-Piękna fotka!Chociaz dla mnie najlepiej wygladasz zwyczajnie:P -
w kolorze
hehehe dziekuje evi , na tej fotce mialam o rok mniej , moze poprostu sie zestarzalam :))
p.s - jak o profesjonalistach , to tobie rowniez niczego nie brakuje :) -
eva
-
mysza, nie musisz mi tłumaczyć kto robił foty, nie dalej jak w czwartek widzieliśmy się przecież wszyscy na wernisażu EAFu nieprawdaż? a co do tego co uważam to zrób tak jak ci radzą dziewczyny wiedzą co mówią.
-
eva
-
-
w kolorze
-
eva
-
w kolorze
-
- 1
- 2