Fotografia mody [3240]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Janek_b

witam ! od jakiegos czasu chcialbym sprobowac fotografii mody.. wiem ze to nie takie latwe ale moze sie uda? poradzcie gdzie szukac modelek i ewentualnie jak sie gdzies zaczepic pozdr.
  • Anonim

Kolejnosc najlepsza to jest taka ze zacznij od swojej dziewczyny/sasiadki/siostry.
  • Anonim

a później modelek szukaj oczywiście na gronie :)
  • Janek_b

tak zrobie:) bede szukal na gronie.. a wlasnie moze juz ktos chcialby umowic sie na sesyjke?? (jakies tam doswiadczenei juz mam) :)
  • Anonim

czemu nie :) zdjątek nigdy nie za wiele :)
  • doc. lena

Jasiek do boju :)
  • sesje.JERONIMO.prv.pl

podczepie sie pod posta; -))) tez szukam chetnych modelek do pozowania :]
  • paweł

wszyscy tylko modelek szukają do pozowania... Ktos tu kiedyś wspominał o równouprawnieniu :)
  • !jackas !

zgadzam sie!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :)
  • Anonim

paweł a co chcesz zeby Ci kobiety pierwsze drzwi otwierały? :) hehe
  • paweł

hmm.. i podawały drinki na zlotej, piaszczystej plazy a wieczorem... ekhm... pstryk i koniec marzen :)

No wiesz, zrobic dobre zdjecie przedstawicielowi plci brzydszej to jest dopiero wyzwanie! Tylko na razie widze, ze malo kto szuka ektramalnych wyzwan :)
  • paweł

a szkoda bo ladne zdjecia w albumie przydalyby sie
  • Grono.Net

właśnie też mnie to dziwi, dlaczego wszyscy szukają modelek... przecież nawet fotograf hetero- jako artysta może doszukać się piękna w męskim ciele i zrobić fajne fotki...
  • bumelant

ale wypadalo by sie zastanowic co jest przyjemnieszym tematem fotografi do kogos kto jest hetero :)
  • paweł

zalezy czy podchodzimy do fotografowania jako do 'przyjemnosci' czy jak do 'sztuki'. Wezmy pod uwage projektantow, mezczyzni nie szyja jedynie dla kobiet. armani, smith, caro itd.
  • bumelant

znaczy sie chciales powiedziec nie wszyscy mezczyzni sa hetero...
  • paweł

nie, chcialem powiedziec, ze nie zawsze sztuka laczy sie z seksualnoscia czlowieka. Poza tym jezeli mowa jest o robieniu zdjec, to nie znaczy, ze masz na mysli od razu akty. Zreszta to grono fotografii mody a moda nie jest przypisana jedynie kobietom.
  • bloodsport

Pawel... tematem przyjemnym jest czlowiek ( przynajmniej dla mnie ) ... fakt, w zyciu zrobilem duzo wiecej zdjec kobietom niz facetom... ale modeli raczej bym dzielil na pasuje/nie pasuje niz na kobieta/facet
  • Grono.Net

fakt , dla prawdziwego artysty temat- człowiek będzie ciekawszy niż tylko temat -fajna lala...
  • aska

ej fotografowac cos pięknego i idelanego to nie sztuka, lepiej zrobic cos z niczego, prosota to jest to...ale wszytsko ma swój urok..
    pozdr. dla dobrych fotografów:)
| |

Forum dla fotografów, modelek, stylistów, wizażystów, fryzjerów i wszystkich osób zaintere...

Fotki

Miejsca grona (0)