-
Janek_b
witam ! od jakiegos czasu chcialbym sprobowac fotografii mody.. wiem ze to nie takie latwe ale moze sie uda? poradzcie gdzie szukac modelek i ewentualnie jak sie gdzies zaczepic pozdr. -
Anonim
Kolejnosc najlepsza to jest taka ze zacznij od swojej dziewczyny/sasiadki/siostry. -
Anonim
-
Janek_b
tak zrobie:) bede szukal na gronie.. a wlasnie moze juz ktos chcialby umowic sie na sesyjke?? (jakies tam doswiadczenei juz mam) :) -
-
Anonim
-
doc. lena
-
sesje.JERONIMO.prv.pl
podczepie sie pod posta; -))) tez szukam chetnych modelek do pozowania :] -
paweł
wszyscy tylko modelek szukają do pozowania... Ktos tu kiedyś wspominał o równouprawnieniu :) -
!jackas !
-
Anonim
-
paweł
hmm.. i podawały drinki na zlotej, piaszczystej plazy a wieczorem... ekhm... pstryk i koniec marzen :)
No wiesz, zrobic dobre zdjecie przedstawicielowi plci brzydszej to jest dopiero wyzwanie! Tylko na razie widze, ze malo kto szuka ektramalnych wyzwan :) -
paweł
-
Grono.Net
właśnie też mnie to dziwi, dlaczego wszyscy szukają modelek... przecież nawet fotograf hetero- jako artysta może doszukać się piękna w męskim ciele i zrobić fajne fotki... -
bumelant
ale wypadalo by sie zastanowic co jest przyjemnieszym tematem fotografi do kogos kto jest hetero :) -
paweł
zalezy czy podchodzimy do fotografowania jako do 'przyjemnosci' czy jak do 'sztuki'. Wezmy pod uwage projektantow, mezczyzni nie szyja jedynie dla kobiet. armani, smith, caro itd. -
bumelant
-
paweł
nie, chcialem powiedziec, ze nie zawsze sztuka laczy sie z seksualnoscia czlowieka. Poza tym jezeli mowa jest o robieniu zdjec, to nie znaczy, ze masz na mysli od razu akty. Zreszta to grono fotografii mody a moda nie jest przypisana jedynie kobietom.
-
bloodsport
Pawel... tematem przyjemnym jest czlowiek ( przynajmniej dla mnie ) ... fakt, w zyciu zrobilem duzo wiecej zdjec kobietom niz facetom... ale modeli raczej bym dzielil na pasuje/nie pasuje niz na kobieta/facet -
Grono.Net
fakt , dla prawdziwego artysty temat- człowiek będzie ciekawszy niż tylko temat -fajna lala... -
aska
ej fotografowac cos pięknego i idelanego to nie sztuka, lepiej zrobic cos z niczego, prosota to jest to...ale wszytsko ma swój urok..
pozdr. dla dobrych fotografów:)