Fotografia mody [3240]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Gosz

ekhm z tym tym bardziej bym polemizowala...
  • pablo

tysz taj mysle :)
  • ♥ Hellada aggellos♥

chętnie bym spróbowałą swoich sił:)
  • Anonim

Hmm...a gdzie bezlitosna krytyka p.Eve kandydatek na przyszle modelki??
    pozdr.
  • truskawka

Nie wiem, czy chodzi nam o tą samą p. Evę, ale uważam, że jej bezlitosna krytyka nie jest bezpodstawna. Nie pamiętam, gdzie natknęłam się na jakąś dyskusję, w której sprowadzała 99% dziewczyn na ziemię, ale trzeba jej przyznać rację. Uroda pojęcie względne, ale akurat kandydatkę na modelkę chyba można rozpoznać z daleka, do tego trzeba mieć predyspozycje i już. Pzdr :)
  • Gosz

ja mialam juz okazje malowac dwie 'wynalezione' przez Eve dziewczyny i naprawde sa cudne i nieprzecietne
    wiec ewidentnie nawet po tych pannach widac ze zna sie na rzeczy i utrzymuje renome Metropolitan - zatem krytyka jest nie tyle bezlitosna ale jak najbardziej na miejscu w przypadku tej branzy
    o!
    ;P
    :)
  • malvi frank

kurde no...wystarczy poogladac magazyny ..ftv.. zeby kumac jakich dziewczyn branza potrzebuje &:)

ja rozumiem ze bycie modelka to marzenie kazdej malej dziewczynki..i tej wiekszej jak widac tez.. ale reality bites so... &:)
  • truskawka

Gosz+ Malvi Frank---> o to mi chodziło :)
  • Anonim

Dobra ale co to ma wspólnego z f o t o g r a f i ą mody..... ; )
  • Anonim

heheheh, ja nie bede modelką :) lubie mieć dużo fotek dla siebie i dlatego pozuje :)
  • Gosz

ma wspolnego zasadniczo calkiem sporo - bowiem modelka to jednak jakby nie patrzec dosc istotny element tej galezi fotografii; >
  • Anonim

No galezie tez moga byc istotnym elementem, jakby nie patrzec.
  • Anonim

modelka pojecie wzgledne....chodzi o dziewczynę na którą chce się patrzeć ładną, powabną fotogeniczną.....tak
  • Gosz

moze lepiej 'obiekt' zdjecia ?
    :)
  • eva

no ładnie;)
    Obgadywanie za plecami...;)
    :P
  • Li-U-Fka

CZY AKTUALNA JEST PROPOZYCJA Z TEMATU? I CZY MAŁO DOŚWIADCZONE OSOBY TEZ MOGĄ SIĘ ZGŁOSIĆ CZY RACZEJ NIE?:)
  • Anonim

ja jestem chętna do pozowania za fotki :)
    Proszę o kontakt najlepiej na maila dmmblog@o2.pl

| |

Forum dla fotografów, modelek, stylistów, wizażystów, fryzjerów i wszystkich osób zaintere...

Fotki

Miejsca grona (0)