-
Gosz
-
pablo
-
♥ Hellada aggellos♥
-
Anonim
Hmm...a gdzie bezlitosna krytyka p.Eve kandydatek na przyszle modelki??
pozdr. -
-
truskawka
Nie wiem, czy chodzi nam o tą samą p. Evę, ale uważam, że jej bezlitosna krytyka nie jest bezpodstawna. Nie pamiętam, gdzie natknęłam się na jakąś dyskusję, w której sprowadzała 99% dziewczyn na ziemię, ale trzeba jej przyznać rację. Uroda pojęcie względne, ale akurat kandydatkę na modelkę chyba można rozpoznać z daleka, do tego trzeba mieć predyspozycje i już. Pzdr :) -
Gosz
ja mialam juz okazje malowac dwie 'wynalezione' przez Eve dziewczyny i naprawde sa cudne i nieprzecietne
wiec ewidentnie nawet po tych pannach widac ze zna sie na rzeczy i utrzymuje renome Metropolitan - zatem krytyka jest nie tyle bezlitosna ale jak najbardziej na miejscu w przypadku tej branzy
o!
;P
:) -
malvi frank
kurde no...wystarczy poogladac magazyny ..ftv.. zeby kumac jakich dziewczyn branza potrzebuje &:)
ja rozumiem ze bycie modelka to marzenie kazdej malej dziewczynki..i tej wiekszej jak widac tez.. ale reality bites so... &:) -
truskawka
-
Anonim
-
Anonim
heheheh, ja nie bede modelką :) lubie mieć dużo fotek dla siebie i dlatego pozuje :) -
Gosz
ma wspolnego zasadniczo calkiem sporo - bowiem modelka to jednak jakby nie patrzec dosc istotny element tej galezi fotografii; > -
Anonim
-
Anonim
modelka pojecie wzgledne....chodzi o dziewczynę na którą chce się patrzeć ładną, powabną fotogeniczną.....tak -
Gosz
-
eva
-
Li-U-Fka
CZY AKTUALNA JEST PROPOZYCJA Z TEMATU? I CZY MAŁO DOŚWIADCZONE OSOBY TEZ MOGĄ SIĘ ZGŁOSIĆ CZY RACZEJ NIE?:) -
Anonim
ja jestem chętna do pozowania za fotki :)
Proszę o kontakt najlepiej na maila dmmblog@o2.pl